DV2023 Sohbet Odası
-
@huzeyfe 😃😃😃 yalnız imzanız harika , alevli şort kırmızı çizgimiz
-
@hdemircanusa hep birlikte alevli şortlarımızı giyip bir miami buluşması yaparsak daha harika olur :D
-
@istanbuladami Türkiye de doların yükselmesi yanında üstüne üstlük Abd'de de enflasyon hortladı. Kiralar, araba fiyatları v.s. v.s arttı. Dolar kazanana kadar elde bulunması gereken miktar katlanarak arttı malesef
-
@adgercu emin olun çoğu kişinin cebinde on binlerce dolar para yok ama harekette bereket vardır. bir şekilde azimle çalışarak hayata tutunmak pek tabii mümkün. icabında 1 yıl çile çekersin ama sonrası çok güzel olur inşallah. Türkiye'de maalesef bir gelecek yok ama orada hepimizi bekleyen güzel bir gelecek var. tabii bu süreç biraz sancılı olabilir ama sürekli öyle devam etmez. bu yüzden şimdi bunları düşünmeyin inşallah hepimize green card çıkar da gideriz gerisi kolay bence.
Not: alevli şort almayı unutmayın. :D
-
@huzeyfe Benim için önemli olan gc nin çıkması. Çıktıktan sonra bir şekilde bütün kaynaklarımı devreye sokar hallederim birşekilde. Ancak 7-8 sene önce kazandığı halde gidemeyen tanıdığım olmuştu. Katılırken karşılayabilecek olup şimdi karşılayamayacak kişiler olabilir.
Not: Gideceğim yerde alevli şort giyilecek bir sahil olmayacak ama miamiye ziyarete geldiğime kesin alırım bir tane. Takım forması gibi giyer gireriz okyanusa :) -
@huzeyfe olur olur yanlız üste beyaz atlet giymemiz gerekiyor 😅
-
@huzeyfe en guzel acun style 😅 siyah v yaka siyah sort parmak arasi miss😀
-
3-5 ayda bir Vegas'a götürücem takımı... moral-motivasyon için ama unutmayın,
"What happens in Vegas, stays in Vegas" :) -
@SUAT-GUNAY Takımda YouTuber çıkarsa Vegas’ta olan Vegas’ta kalmaz abi 😂
-
@huzeyfe Bende sipariş veriyorum o zaman :) ama şöyle bir sıkıntı var köpek balığı yemez umarım bunlar çok ateşli bi geleyim tadına bakıyım diye :D
-
@karakaya çömelince bi şey yapmıyorlar kanka :D birde burunlarına yumruk atarsan kaçarlar bu pro taktikleri başkası vermez bak kader yoldaşıyız diye söyledim sana :D
-
@huzeyfe Sende olmasan gurbette yem olacağız kader arkadaşım benim eyvallah pratik bilgilerin için :))))))
-
@SUAT-GUNAY sonumuz Hangover desene 😅
-
@gokhanbagatur hahah aynen,
-
@karakaya boğa degilki kırmızıya gelsin orada çok kırmızı giyen olur sana denk gelmesi şans be bakarsın bize gelir...
-
Daha bir aydan fazla var ama heyecanı sardı beni de hesap açtım :D Çıkarsa ne güzel, çıkmazsa da zaten doktoraya gideceğiz.
-
@mungoli Kovalarız onu :) yakalayıp hatta akşam mangalda filoto yaparız yeriz
-
@adgercu aynen öyle! Geçende de söyledim biz ne kadar niyeti arttırırsak o kadar zorlaşıyor şartlar. Gerçekten çok sinir bozucu
-
Biraz moodum düşük bu greencard mevzusuna sizdede böyle mi? sonuçlara az kaldığı için gerildim nedense.
-
@Erkand benim içimde derin bir umutsuzluk hakim hiç hevesim yok kesin çıkmayacak hissi hakim önceden içim kıpır kıpırdı şimdi ne heves kaldı ne keyif
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum