DV2023 Sohbet Odası
-
@OrlandoGücü estağfurullah, hep birlikte bir takımız. isteyene kapımız açık :)
-
@Batuhan-X para olayını abartıyorlar ve yanlış yorumluyorlar. bir ke daha söyleyeyim hiçbir yerde böyle bir kural yok. olay tamamen mantık yürüterek istenilen, beklenilen bir talep.
senin göstereceğin 5 bin USD, benim göstereceğim 15 bin USD'den daha mevla... -
@OrlandoGücü tampa bizim yanımızda Burak Yılmazlı Türkiye gibi kalır. Bizde en iyi zamanında dahi sevmezdim o adamı. Türk Futboluna 2 şaban geldi, biri bu diğeri Hakan Şükür. Penaltıyı atamayacağı da net belliydi zaten. Bak yine aklıma geldi sinirlendim
-
@SUAT-GUNAY yapmayin hocam bir fenerbahceli olarak nefret etmesi gereken biri varsa oda benim ama ben bile sizin gibi dusunmuyorum hakkini yiyorsunuz bence …
Edit: bu zamana kadar son 17 penaltida 17 golUnutulmamalidir ki Di baggio finalde auta atip kupayi brezilyaya teslim ettiklerinde bile bu denli elestirilmedi 😅
-
@gokhanbagatur hocam Burak'ı sevmeme nedenim penaltı ile alakası yok. bu kadar bencil, futbol zekası sıfır ama sadece şansı ile bir ara grafiğini yükseltmiş bir oyuncu. gençken de şimdi de, önünden geçen topa ayak uzatmaz(dı). bakmayın öyle çok koşuyor, çabalıyor gibi yaptığına. hepsi boş, sadece artistlik hareketler. yaptığı hiçbir hareketin ne sonu vardır ne amacı. hele ki olur da orta yapmak zorunda kalırsa, hiç ama hiç nereye attığına bakmaz, sadece vurur topa.
bu gözle 2 maçını seyredin, inanın göreceksiniz. ben yıllarca seyrettim, daha doğrusu seyretmek zorunda kaldım diyeyim.
Evet takımın penaltıcısı, evet bu zamana kadar genelde başarılı penaltılarda ama dedim ya ben direkt söyledim kesin atamaz diye. Enes varken ben ona attırırdım. Ama penaltı şans işidir, herkes kaçırır, herkes atar. derdim çok da penaltıyı atamaması değil. ama atsaydı kahraman olacaktı bu da benim avuntum, olmadı diye :) -
@SUAT-GUNAY bizim milli takim olayimiz hep bir mucizemi sonuclar dogrultusunda bir turnuvada yer almak bircok ornek var saymaye gerek yok malum herkez biliyor,sans oyle bir isliyor ki kim derdi rakip elesek makedonya olacakti 😅
-
@SUAT-GUNAY bizim takımın penaltıcısı kim abi🤠🤠
-
Burakin penaltıyı kaçıracak bakışlarından belliydi adam formda değil formda olan adam penaltı yaptırdı onu kullanmak onun hakkı değildi bıraktığına sevindim burakin
-
@OrlandoGücü onu antremanlardaki penaltı çalışmalarımız belirleyecek :)
-
adrenalin 100
-
@USA Ustam imzana baktim sana direk vatandaslik vermeleri lazim bu nedir ya hey masallah :) sansin yaver gider umarim
-
-
40 gün kaldı sayılır hadi bakayım Ya Hak :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Şafak: Atarsa 40 beyler. Az kaldı, çıkacak hissediyorum..
-
O zaman hortlatma zamana geldi 😂
-
-
ilk başvurum, 1 de 1 olurmu ? hadi hayırlısı :)
-
İlk başvuruda kazananlardan olmak dileğiyle:)
-
atarsa 40 az kaldı az
-
merhaba
green card a ben ve kız arkadaşım başvurduk
sonuçlar açıklanmadan önce evlenirsem medeni durum ve kız arkadaşımın soy adı değişiyor
başvurum iptal olur mu ?yada güncelleme gerekiyor mu formu ?
teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum