DV2023 Sohbet Odası
-
https://www.instagram.com/reel/CbX5ugdlhKD/?utm_medium=copy_link
İşte size günün videosu 😁🤠😅😂😁🤠😂😂
Sabaha kadar gözümün önünden gitmez artık
Florida bizi bekliyor @SUAT-GUNAY @ahsenaydgdu @hdemircanusa -
@bhdrergvn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2022 GC Talihlileri Durum Takibi Dosyasında Amerika'da Yerleşmeyi Düşündüğünüz Şehir / Eyalet sütununda ki değerlere göre en çok tercih edilen eyalet ve şehirler ile ilgili basit bir çalışmam :) Belki eyalet seçiminde işine yarayacak arkadaşlar olur.

Teksas zirvede .Teksasın birinci olmasını sağlayan avantajları bilen arkadaşlar var mı?
-
@OrlandoGücü koparsın kafasını üzülmem...
o ne be, madara etmiş hayvanı -
@OrlandoGücü o kafayı çenesinin altından çeksinde göreyim onu :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur 😀😀 bizimkide tarantula almadan önce bunu eve sokma diyordu , şimdi kendi besliyor 😀
Zehirli değil mi tarantula?
-
@Ping-PONG dişi zehirli belki erkek tarantulada zehir yoktur. Besleriz cümleten.
-
Başvurularda pasaport kuralının kalkması Dv2023 ü kazanma şansını daha değerli kılıyor.
Bu başvuruda kazanamama durumunda, şansın bir sonraki yıllar için kaç katı azalacağını tahmin bile edemiyorum. -
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa eve t bizde bir shihtzu bir kaplumbaga (ama 3 tane gibi) iki muhabbet kusu var .. isin tuhaf yani esim,
askim canim cicim sevmeler …
gezdirmeler, kafesi temizlemeler filtre degistirmeler hep ama hep bende 😅😅@gokhanbagatur shithzu bizim de oğlumuz. Beni sınıyor ana sahipleneli 3 ay oldu ama öğretemedik tuvalet işini :( çok zorluyor beni üzümlü kekim köpeğim 😢
-
Herkese göre Amerika bitmiş. Bugün birini kalayladım ağzı açık kaldı sen bu kadar şeyi nasıl biliyorsun diye ama karar verdim konuşmayacağım, söylemeyeceğim, deli sanıyorlar beni sonra 🙈
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur 😀😀 bizimkide tarantula almadan önce bunu eve sokma diyordu , şimdi kendi besliyor 😀
Zehirli değil mi tarantula?
Ne güzel işte. Isırırsa örümcek adam oluruz.

-
@Ping-PONG Zehirli tabiki hocam , zehirsiz tarantula yok zaten Düşük seviyeli ve agresif olmayan türler var birde çok hareketli agresif sınıflar mevcut
-
@Hyller inatcilardir cis egitimi gercekten de shihtzularda ozelikle zordur ama taviz vermeyin ustune dusun ve sakina gozlerine bakip teslim olmayin cunku o bakislar size herseyi yaptirir😅😅
-
@hdemircanusa aa ben zehirsiz zannediyordum.
Olasi bir aksi durum ve isirilma karsisinda ne yapicaksiniz yada boyle bir tecrube edindiniz mi? -
@gokhanbagatur Şöyle anlatayım özetle , Tarantulaların 2 savunma sistemi vardır , 1. karşı tarafa benden uzaklaş mesajını verdiği bombalama dediğimiz savunma sistemi , bombalama abdominal bölgesinde bulunan tüyleri çok hızlı şekilde fırlatır ve karşı tarafın eline yüzüne denk gelir , sadece kaşınır , soğuk suyla temas edilen bölgeyi ovaladığınızda hiçbir etkisi kalmaz, çok nadir mide bulantısı baş dönmesi yapar , 2. Savunma sistemi zorunda kaldığı sürece önde bulunan 2 dişini tehdit algıladığı canlıya sokar , örneğin bir kuşu , fareyi , türev böcekleri öldürecek güçte ama biz insanları öldüremeyecek kadar etkisizdir. Isırılırsanız baş dönmesi kusma , ateşlenme , çok nadirde kısa süreli bayılma yaşanabilir. Çok nadir kişilerde extra alerjik durum olursa bahsettiğim etkileri sadece daha uzun yaşar ama ölmez.
-
@Hyller inatcilardir cis egitimi gercekten de shihtzularda ozelikle zordur ama taviz vermeyin ustune dusun ve sakina gozlerine bakip teslim olmayin cunku o bakislar size herseyi yaptirir😅😅
@gokhanbagatur Ah biz o bakışlara teslim olduk ilk gördüğümüz anda zaten 😁 Gittim de kendim onu götürmek kaldı mesela içime dert Amerikama
-
@Hyller evde 15 yıl yorkshire terrier köpek baktım her gün işe gitmeden hep aynı saatte çıkardığın zaman ozaman tutar. Sabah ve qkşam eve gelince çıkardın bir de gece yemekten sonra çıkarmalısın ki sabaha kadar rahat uyusun burada en önemli kural hergün aynı saatte çıkarmak
-
@Hyller insAllah kazanirsaniz sayet o surece kadar olan zamana kadar kopekler uzerinde ki yasakli surec kalkicaktir dusuncesindeyim.
-
@gariban trulia ya üye olup kiralık ve satılık evlere bakmıştım uzun süre. Hatta halen mail geliyor ara ara. Favorilere eklediğim evlerin fiyatı düşünce sahibindendeki gibi uyarı mesajı gönderiyorlar 😂 özellikle geçen sene baya bi düşmüştüm bu olaya. Dv2022 patlayınca baya kötü olmuştum. Bir 1 hafta çok kötü hissettim
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa eve t bizde bir shihtzu bir kaplumbaga (ama 3 tane gibi) iki muhabbet kusu var .. isin tuhaf yani esim,
askim canim cicim sevmeler …
gezdirmeler, kafesi temizlemeler filtre degistirmeler hep ama hep bende 😅😅@gokhanbagatur shithzu bizim de oğlumuz. Beni sınıyor ana sahipleneli 3 ay oldu ama öğretemedik tuvalet işini :( çok zorluyor beni üzümlü kekim köpeğim 😢
Bizim oğlumuz diye okuyunca çocuk sandım hahhaha 😄 çünkü bizimde 3 buçuk yaşında oğlumuz var tuvaletini öğrendi ama kızınca söylemeyip türlü yerlere işeyebiliyor 😄 bazen ısırıyor
severken , evde zapdetmekte güçlük çekiyorum Amerika'da bahçeli ev hayalim o yüzden, salacağim bahçeye evde beslenmiyor bu oğlan çocuğu -
Arkadaslar merhaba bugun (kariyer).netten bir mesaj aldim mesaj icerigi (Amerika'da başlayan işten ayrılma dalgası Türkiye'yi ne kadar ve nasıl etkiledi. )Ve kararimi verdim amerikaya gitmiyecegim cunku insanlar maaslarini alamiyorlarmis hatta dayilar telefonunu cikar diyorlarmis benden bu kadar (!)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum