Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k
  • ⭐⭐

@Gökhan-AKGÜL-0 la gri pasaport başa bela. hem gri ne ki, hepimize bir süre sonra diplomatik pasaport verilir oradaki başarılarımızdan, etkimizden :)

• @SUAT-GUNAY hocam kalede oynuyorum Baştan sona tüm ev işlerini yapıyorum supervizorum yani:) ayriyeten eticaret ve Web tasarım alanında yöneticiyim aklımdaki eyalet florida ama tam mevki belli değil orlando tamda veya jackonville düşünüyoruz..

• @Rüştü-Gürbüz yeşilkart forum > tüm sosyal medya ve farklı İnternet siteleri, tüm boş vakitlerimizde bir gözümüz burada değişik bir bağımlılık 😇

• @Gökhan-AKGÜL-0 Bilgisayar başında çalıştığım için mesai saatinde de sürekli açık sayfa :) Sosyal medyayı bu kadar aktif kullanmıyorum desem yeridir :)

• @Rüştü-Gürbüz benimde aynı işte ve evde bilgisayar açık olduğunda forumda açık

• ⭐⭐

@mungoli hoş geldin hoş geldin... takımın ve topluluğumuzun sosyal medya direktörlüğü sende bu durumda :)
    kalecilik de iyi iyi... Orlando diye netleştiriyorsunuz şu andan itibaren :)

• DV2019'dan beri başvuruyorum. Bu sene 5.senem oldu. Ve ilk defa foruma üye oldum. Çekya'da iş buldum ve uçak biletimi almak için Mayısı bekliyorum :) Eğer greencard çıkarsa bütün anlaşmaları yakıcam. Ama bu sene içimde diğer senelerde olmayan bir his var. Birde öğrenip yıkıldığım başka bir gerçek var. Babama 2006 da green card çıkmış ve o zaman 3 yıldır Sağlık Müdürlüğünde memurluk yaptığı için Amerika'ya gitmemişler. Ama ben gideceğim :) Herkese bol şans.

• ⭐⭐

https://www.instagram.com/tv/CbQcediJ7P9/?utm_medium=copy_link
    Üzgünüm Orlando gücü benim Teksas a gitmem lazım ,😄

• ilginçtir bu "kesin bize de cıkacak" hissi bende de mevcut. eşimde biraz daha az, o çok fazla takılmıyor. bana ayak uydurmaya çalışıyor. yalnız bu "his" biraz "zehirli" bir his. içteniçe bilinçaltınız bu hissi gerçekten olacakmış gibiye odaklayıp, beyninize "kesin be oğlum hiç korkma çıkacak" hükmünü dikte edip, nakıs gibi işliyor. bu hissin sizi zehirlemesine izin vermeyin. 8 mayıs 2022 günü "has not been" ibaresini gördüğünüzde yıkım ve hayal kırıklığı dozajı daha büyük olur.

"sonuçta bu bir çekiliş. çıkarsa çıkar. çıkmazsa da yapacak birşey yok. hayat devam ediyor."
    "kesin be oğlum hiç korkma çıkacak"

düşüncelerini beyninizin er meydanına salın birbirlerini yesinler :)
    aman fazla şeyapmayın.

• @Muammer-Aytekin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

DV2019'dan beri başvuruyorum. Bu sene 5.senem oldu. Ve ilk defa foruma üye oldum. Çekya'da iş buldum ve uçak biletimi almak için Mayısı bekliyorum :) Eğer greencard çıkarsa bütün anlaşmaları yakıcam. Ama bu sene içimde diğer senelerde olmayan bir his var. Birde öğrenip yıkıldığım başka bir gerçek var. Babama 2006 da green card çıkmış ve o zaman 3 yıldır Sağlık Müdürlüğünde memurluk yaptığı için Amerika'ya gitmemişler. Ama ben gideceğim :) Herkese bol şans.

Bence şimdiden git Çekya'ya. Çok çok çoook daha rahat bir başlangıç için döviz birikimi yaparsın.

• Mayıs yaklaştıkça hayaller çoğalıyor. Çokta umutlanmamak lazım galiba. Aşşağı yukarı 15 k dolar ile gidicem ama nasıl olucak bilmiyorum. Eşim bu konuya çok soğuk bakarken, şimdi çıksında gidelim diyor. İşin garip tarafı yavrum ne işiniz var o kadar uzakta diyen ne kadar aile büyüğü varsa.... Gidin kurtarın kendinizi diyor.

• ⭐⭐

@Doğaniçke inşAllah rabbim nasip eder sizede

• @emirgenco İnşallah :)

• Aile büyükleri sanki bize çıkmış gibi davranıyorlar bir yandan gitmeyin orada ne iş yaparsın nasıl geçirirsin kimin kimsen yok burada durumun iyi evin araban var diye yakinirlarken bir yandada ekonomik ve siyasi durumu gorunce gidin bu ülkeden demeleri bizleri hem heyecanlandırıyor hemde üzüyorlar. Ama bu iş şans işi ve çok umutluyuz inşallah herkese çıkar...

• ⭐⭐

@mungoli inşallah

• ⭐⭐

50 günün de altına düştü.

• ⭐⭐

Geçen hafta büyük bir mağazada Amerikaya giderken kullanırım diye gördüğüm bir valizi almak istedim kasada fiyatı etiket+350tl çıktı dedim etiket fiyatından verin limitimin sınırında zamlı alamam ama yetkililer vermedi. Meğerse tüketici koruma kanunu kapsamında etiket fiyatından alabilirmişim az önce bir insta iletisinde öğrendim. Keşke geçen hafta bu kanunu biliyor olsaydım valizde gözüm kaldı çok güzeldi. :crying_face:

• ⭐⭐

Karlı bir İstanbul sabahından herkese merhaba , Önümüzdeki günlerde Sıcak bir Orlando gününden merhaba yazmak dileğiyle herkese güzel günler dilerim

• @mungoli yine şanslısınız bence hocam. Benim aile büyüklerim çıksa bile başımın etini yer. Bu yüzden günün birinde gc'ye başvurursam ve gc çıkarsa vize basılı pasaportu alana kadar kimseye söylemeyeceğim.

Şimdi diyeceksiniz sizin böyle iyi olacağınızı, mutlu olacağınızı düşünürler ve karışmazlar fikirlerinize ama öyle bir çevrem olmadığını ne yazık ki tecrübe ettim. O yüzden bence en doğru tepkiyi veriyor aileniz/büyükleriniz.

Umarım çıkar ve mutlu bir hayatınız olur. Bol şans...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

şimdi listeme düşen videoya bakar mısın biraz olsun neşeniz yerine gelsin.

https://www.youtube.com/shorts/4bjfQGfvPOw

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k