(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@madmizah, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
DV2023'ü beklerken merak ettiğim bir konu oldu. Olur da talihli olmazsam bir ziyaret için B1/B2 vizesine başvuru düşünüyorum. Yıllar önce pasaport aldım (10 yıllık) ancak kullanmak nasip olmadı. Önümüzdeki günlerde büyük olasılıkla iş için 1 haftalığına Nijerya'ya gitmem gerekebilir. İlk damganın Nijerya gibi Afrika ülkesi olması, vize konusunda ne kadar problem yaratabilir? Fikri olan var mıdır?
Bence sıkıntı olmaz, yurtdışı giriş çıkışlarınız olumlu yansıyor. Nijerya kötü bir ülke değilki, yinede tavsiyem, bir shengen vizesi çok faydalı oluyor dedi benim vize şirketi
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
DV2023'ü beklerken merak ettiğim bir konu oldu. Olur da talihli olmazsam bir ziyaret için B1/B2 vizesine başvuru düşünüyorum. Yıllar önce pasaport aldım (10 yıllık) ancak kullanmak nasip olmadı. Önümüzdeki günlerde büyük olasılıkla iş için 1 haftalığına Nijerya'ya gitmem gerekebilir. İlk damganın Nijerya gibi Afrika ülkesi olması, vize konusunda ne kadar problem yaratabilir? Fikri olan var mıdır?
Bence sıkıntı olmaz, yurtdışı giriş çıkışlarınız olumlu yansıyor. Nijerya kötü bir ülke değilki, yinede tavsiyem, bir shengen vizesi çok faydalı oluyor dedi benim vize şirketi
Tamda öyle mesela benim pasaport kalbim gibi bomboştu alamadım 🤣. Şuanda ise bu ay sonunda schengen ülkelerinden birine vize randevum var ve hızlı bir seyehat gerçekleştireceğim. Ve akabinde vize istemeyen bi ülkeye daha sırf pasaportuma damga vurdurmak için gideceğim. Yani diyeceğim şu ki kesinlikle kolaylaştıracaktır. İçinizi ferah tutun pasaportu doldurmaya bakın 😊
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
10 yildir schengen im var ve seyahatlerim de mevcut. Daha bu yaz Yunanistan da 25 gun civari gecirdim. Sonuc red 😂
@frukogazoz Bu arada Nijerya da terorizm hat safhadadir. Fransa basta olmak uzere ABD’ de Boko haram ile cok savas vermistir. Ben olsam kesinlikle etkilemez bile diyemem birakin iyi olur demeyi. 🙃
-
@OrlandoGücü Hadi bakalım dostum sabırsızlıkla bekliyoruz yılmak yok tam gaz devam 😅🥳👏🏻😊
-
@Ping-PONG haydaaaaa :thinking_face:
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba,
10 yildir schengen im var ve seyahatlerim de mevcut. Daha bu yaz Yunanistan da 25 gun civari gecirdim. Sonuc red 😂
@frukogazoz Bu arada Nijerya da terorizm hat safhadadir. Fransa basta olmak uzere ABD’ de Boko haram ile cok savas vermistir. Ben olsam kesinlikle etkilemez bile diyemem birakin iyi olur demeyi. 🙃
Eyyyy amarikaa diye başlayayım belki hepimiz için iyi gelir 🤣🤣
Yaa napsın işimi bıraksın kurban olduğum mecbur gidecek Nijerya'ya işini gücünü halletsin sonra bi kaç daha damga randevu esnasında da kota müsaitse şartlar uyuyorsa haydi hayırlı olsun 😊
Üzüldüm şuan sizin adınıza pek zalimliik yapmışlar banada acımadılar ama yılmak yok devam başvuruya 3 görevlinin 3üylede görüşeceğim 🤣
-
@ea83 şuan girdim baktım Kasım 15 ve Aralık ayının birçok günü açık.
-
@ea83, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
5 saattir aralıksız İstanbul için "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" uyarısı çıkıyor ve tarihleri göremiyorum.Sebebi ne olabilir acaba
Tarayıcını değiştir. Şuan girdim Aralık 2022 açık
-
@OrlandoGücü 3 değişik tarayıcıdan yaptım aynı yine uyarı,var bir sıkıntı ama anlamadım.Mail attım bakalım cevap verirler umarım.
-
@yesil bence yine var de, onla ilgili de olmayabilir red nedeni, ona bağlama direk ama sen kesinlikle doğruları söyle, ben geçen sene tanıdığım var dedim, abim var orda, 10 yıllık verdiler, gittim geldim. Şimdi eşim ve çocuklarım için başvurdum, kalacağın yer o tanıdığının yanı mı ya da masraflarını o kişi mi karşılayacak bunlarda çok önemli
-
Günlük 100-150 arası randevu varmış.Nasıl yakın tarihte iptal eden olmuyor anlamıyorum.Planı değişen vs.. birçok başvuru iptali olmalı
-
gerçekten gün içinde kontrol ederek randevuyu erkene çekebilen var mı arkadaşlar günde belki 200 kere bakıyorum hep dolu
-
@Ac198, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
gerçekten gün içinde kontrol ederek randevuyu erkene çekebilen var mı arkadaşlar günde belki 200 kere bakıyorum hep dolu
Ben de aynı şekilde,hiç erken tarihte boşalan bir randevu görmedim.
-
@ea83 pusudayız ama yok
-
Merhabalar . Amerika , İngiltere , Kanada ve Avustralya arasında bu ülkelere yapılan vize başvuruları sonuçlarının görüldüğü ortak bir sistem olduğunu duydum. Ben 1,5 sene önce Ankara anlaşması ile İngiltere'ye ECAA vizesi başvurusunda bulundum ve başvurum reddedildi. 1 Haziranda Amerika turist vizesi mülakatım var. Sizce bu İngiltere vizesi reddi Amerika turist vizesi sonucunu etkileri mi ? Çünkü ECAA İngiltere'de iş kurulmasına izin veren bir göçmen vizesi. Amerika benim başka bir ülkeye göçme niyetimin olduğunu düşünüp bunu turist vizesine ret verme gerekçesi yapar mı ?
-
Ekimdeki randevumu mayıs-hazirana çekmem lazım ama hiç umudum kalmadı
-
Eylül 2023'teki mülakatı lütfedip Eylül 2022'ye çektiler. 20 gündür sürekli girip bakıyorum 1 gün geri çekebilecek boşluk yok. Sıktı bu korona masalları. Yoğunluk filan yok hikaye. Diğer tüm ülkelerdeki büyükelçilerine baktım en fazla 75ya da 90 gün gördüm turist vizelerinde. Türkiye'nin kaderi bu arkadaşlar. Eskiden 3. Dünya ülkesi idi şimdi 8. Dünya ülkesi olduk.
Bir diğer konu da, nasıl f1 lere paso ret döndülerse turistte de ret bombardımanı yapabilirler. Her şey legal ve güzel güzel ayarladık. Umarım verirler. Pek umudum yok ama. 320 doları pinç etmeseler bari.
-
1 aydır gece gündüz eşimle birlikte kontrol ediyoruz. Yakin tarihte hiç boş randevu olmadı. Bence boşalan randevu varsa da acmiyorlar sistemde
-
@kingablu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
1 aydır gece gündüz eşimle birlikte kontrol ediyoruz. Yakin tarihte hiç boş randevu olmadı. Bence boşalan randevu varsa da acmiyorlar sistemde
Aynen açmıyorlar,yoksa mümkün değil bu kadar randevu arasından iptal olmaması
-
burada iki ihtimal geliyor cahil şahsımın aklına. 1. korona bahanesi ile vizeyi kıstılar ve bundan sonra 3-5 sene daha böyle gider. 2. yaza korona filan kalmayacak, şakkadanak diye hepsini açacaklar.
Turist vizesiyle gidip oralarda bir bakınıp sonra F1 öğrenci ile yolumuzu çizme taraftarıyım. çünkü buradan F1 öğrenciye başvuranların %90ına yakını direkt ret yiyor. bir gidip bakalım diyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum