Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @dytmelek yok tabi burdan alınırsa giriş çıkış sorunu yok orda statü değişince sorun oluyor. Ancak burdanda e2 almak malesef hem meblağ yüksek hemde uzun ve zor bir süreç benim bildiğim.
    6 yasında olucak nisanda kızım onun için istiyoruz bizde en çok bakalım


  • 52 / 51 Gün kaldı günleri değil saatleri sayıyorum , güzel günler yolda yaklaşıyor.


  • 51 Gün 23 Saat 46 Dakika


  • @istanbuladami Bir ara ne kadar çok bilgi araştırmıştım ve hiçbir yerde bilgi olmadığından danışmanlık firması ile başvurmuştum ama ne zamanki youtube'daki aileleri falan keşfettim, sonra burayı keşfettim iş değişti.

  • Yasaklı

    @abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban evet ya tanıdık simalara çıkınca insan daha bi mutlu oluyor, artık vakit daralıyor çok sık girerim heralde @Final-Approach çıktı demişti dün geldi aklıma yok ortalıkta hanidir o napıyor bilen var mı

    Aa doğru yaa 2020 nin eyaletçisi ama en son bana çıktı on binlerde dedi bir daha yazmamış

    Geçen yıl eyaletçi yok muydu, beynim pekmeze döndü önceki yılların bekleme odalarına baktım kimse kalmamış bazılarında eski kullanıcı yazıyor bazıları iletileri silmiş greencard çıkmayınca Amerika'ya değil foruma küsmüşler.

    Geçen yılın eyaletçisi de ben kazandım dedi bir kaç kişiye de hakaret etmiş çekti gitti onunkiler eski kullanıcıdir adını unuttum var bir sorun eyaletciler de sen yapma öyle birşey 😄

    @Chandler baktım buldum eyaletçi arkadaşı

    Aynen o nick idi. Çok iyi hatırlıyorum ben de. Neden öyle yaptığına bir türlü anlam verememiştim.

    Bana hakaret edip engellemişti ve bir süre sonra profili sildi. 😂 bir genç arkadaş daha vardı sohbet ettikleri, benim instada var o genç arkadaş. Biz kazanamadığını sadece değişik tavırlar takındığını söylemiştim o dönem. Onu da engellemişti. Yazıklarından açıkça belliydi.

    @gariban yaş itibari ile girmez o işlere. Kazansa kazanamadım der o 😂


  • @Ping-PONG Evet Ben de @Final-Approach ve @chandler'ı hatırlıyorum. Final-Approach çok çok uzun zamandır girmemiş. Umarım sağlığı yerindedir de en azından naptı ne etti yazsaydı bari, o kadar eyalet döktü buralara ama Chandler'ı bilmiyorum ne oldu.
    Hatta bir ara Nevzatyildizz mıydı neydi o da vardı. Bak bayadır çok giremiyorum foruma millet sır olmuş he 😃

  • Yasaklı

    Bakınıyorum ama bulamadım. Birisi şu çocuğu bulabilirse en güzel scooter ı alıcam yemin olsun. Yardım edin bana bulayım şu çocuğu 😍


  • @gariban özellikle sordum bana "olumsuz" diye döndüklerinde ama cevap vermediler. muhtemelen de o alınmıştır. bana sorarsanız da mantıklısı oydu zaten.

  • ⭐⭐

    Merhabalar forum ailem,

    Bugün günlerden Los Angeles, California.

    Los_angeles7.jpeg

    “Melekler Şehri” Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan ve New York şehrinden sonraki en büyük şehridir.
    1781 yılında keşfedilen şehir, günümüzde ABD’nin en hareketli metropolü haline gelmiştir. Ev sahipliği yaptığı Hollywood, Disneyland, USC School of Cinematic Arts gibi yapılar ve zengin kültürel aktiviteleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekmektedir.
    Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya Eyaletinde yer almaktadır. Komşu şehirleri San Francisco ve Las Vegas’dır.

    los_angeles1.png

    Los Angeles’da tropikal iklim ve akdeniz ikliminin etkileri yoğun olarak hissedilir. Hiçbir zaman çok sıcak yada çok soğuk olmayan Los Angeles dört mevsim ziyaret edilebilir. Etrafını saran dağlar sayesinde yaz aylarında dahi hava aşırı sıcak değildir.
    Kış aylarında ılık ve az yağışlı bir havaya sahip olan şehir yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğrar.

    los_angeles4.jpeg

    Los Angeles gezilecek yerler listemizde Amerika'nın "Melekler Şehri" nin en ünlü gezi noktalarını derledik. Dünyanın en zengin şehirlerinden olan Los Angeles’da ışıldayan güneş herzaman teninizdedir.
    Büyük okyanusun doğu kıyısında yer alan etrafı dağlarla çevrilmiş bir şehir olan Los Angeles gezilecek yerler kendinizi bir Amerikan filminin içinde gibi hissettirebilir. Los Angeles dinamik bir metropol olup gezilecek yerler oldukça fazladır, şehir Hollywood ve Disneyland ile popüler kültürün merkezi haline gelmiştir.
    Los Angeles gezilecek yerler listesinin başında Downtown, yani şehir merkezi gelir. Yüksek binaları, görkemli villaları, dev reklam panoları ve sayısız sinema salonları ile Downtown, ziyaretçilerine başlı başına bir cazibe merkezi sunar.
    Los Angeles şehir merkezi, pek çok önemli yapıya da ev sahipliği yapar. ABD’nin en büyük ikinci hükümet binası Civic Center, gökdelenlerle çevrili şehir merkezindedir.
    El Pueblo Tarihi Parkı, el yapımı ürünlerin satıldığı dükkanları ve restoranları ile ünlü Olvera Caddesi, Eski Tren İstasyonu, Çin Mahallesi, NBA maçlarının oynandığı Staples Center ve Modern Sanatlar Müzesi de şehir merkezinde yer almaktadır.
    Ulaşım: Şehir merkezine ulaşım Mor ve Kırmızı metro hatları ile sağlanabiliyor. Mor veya Kırmızı metro hattını kullanarak Pershing Square durağında indiğinizde Downtown’a ulaşabilirsiniz.

    los_angeles8.jpeg

    HOLLYWOOD
    Los Angeles gezilecek yerler deyince akla ilk gelen, film yıldızlarının el ve ayak izlerinin bulunduğu sinema ve televizyon sektörünün kalbi Hollywood'tur. Akademi Ödülleri törenlerinin yapıldığı meşhur Dolby Tiyatrosu, eski adıyla Kodak Tiyatrosu da Hollywood bölgesinde yer alır. Tiyatronun yan tarafında bulunan plazanın üst katlarından ünlü “Hollywood” yazısının fotoğrafını çekebilirsiniz. Film sahnelerinden görmeye alışık olduğunuz Hollywood’da sinema tarihine tanıklık edebilirsiniz. Zamanınız kalırsa, 1926’da inşa edilen El Capitan Sinemasını ve Çin Tiyatrosu’nu ziyaret edebilir, eski zamanların ruhunu hissedebilirsiniz.
    Ulaşım: Şehir merkezinden 12 kilometre uzaklıkta bulunan Hollywood’a, Kırmızı metro hattı ile Hollywood/Highland durağında inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

    disneyland.jpeg

    Disneyland
    Büyük küçük herkesin bildiği ve sevdiği Disneyland, Los Angeles gezilecek yerler listemizde en önemli gezi yererinin arasındadır. Walt Disney tarafından 1955 yılında kurulan Disneyland, Anaheim bölgesinde, Los Angeles şehir merkezinin güneyinde yer almaktadır. Disneyland ve yetişkinler için tasarlanan Disney California Adventure tema parkları yan yana. Disneyland, sıradan bir tema parkı değil, eğlencenin kalbi yediden yetmişe herkes için burada atıyor. Birbirinden eğlenceli alanları, dünyanın en ünlü çizgi film karakterleri ile herkesi büyülüyor.

    sayfasından Disneyland hakkında tüm bilgilere ulaşabilir ve bilet satın alabilirsiniz. Ayrıca CityPass Southern California biletiyle birçok tema parkı uygun fiyatlara gezebilirsiniz. Detaylı bilgi için : http://www.citypass.com/southern-california
    Ulaşım: Disneyland’e metro ve toplu taşıma ile ulaşım imkanı mevcut değil. Rent a car firmaları aracılığıyla günlük 20 dolardan başlayan ücretlerle araba kiralayabilir, rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

    bigbreaks_UniversalStudiosSingapore_12_17_19_99.jpg

    355841-533363420.jpg

    Universal Stüdyoları, sinema izleyicilerini büyüleyen Los Angeles'da gezilecek bir yer. Los Angeles sokaklarında gezerken her an bir film sahnesini ile karşılaşabilirsiniz. Bir de işin mutfağını görmek istiyorsanız, Universal Stüdyolarındaki bir saatlik turlara katılmalısınız. Stüdyoda yapılan turlarda ziyaretçilere fimlerin çekildiği setlerin gezdirilmesinin yanı sıra, fimlerde yapılan çekim hileleriyle ilgili bilgiler de veriliyor. Tur sonunda yapılan hileleri öğrendiğiniz için Amerikan filmleri eskisi kadar inandırıcı gelmeyecek olsa da, Los Angeles’a gelmişken Universal Stüdyolarını mutlaka görmelisiniz.
    Ücretler ve bilgi almak için : http://www.universalstudioshollywood.com
    Ulaşım: Universal Stüdyolarına Kırmızı metro hattının “Universal Studio City Station” durağında inerek ulaşabilirsiniz.

    beverly.jpeg

    Beverly Hills
    Los Angeles gezilecek yerler listemizde sırada göz kamaştıran Beverly Hills var. ABD’nin en pahalı şehri Los Angeles için şöhret ve zenginlikten bahsedilir ama Beverly Hills bölgesi tek başına, diğer bölgeleri gölgede bırakmıştır. Hollywood filmleri ile yakından tanıdığımız Beverly Hills, göz alıcı villaları, ünlü isimleri, Palmiye ağaçlarıyla bezenmiş caddeleri, üstü açık lüks arabaları ile turistlerin ilgisini çekmektedir. Los Angeles’in kalbinin attığı Beverly Hills bölgesinde yer alan “Rodeo Drive” caddesinde pek çok restoran ve lüks mağazalar bulunmaktadır.
    Ulaşım: Şehir merkezine 19, LAX havalanına 22 kilometre uzaklıkta bulunan Beverly Hills’e toplu ulaşım imkanı yoktur, bu nedenle araç kiralamanızı öneririz.

    malibu.jpg

    Malibu
    Los Angeles gezilecek yerler listesi içinde Malibu, Los Angeles’ın en temiz sahiline sahiptir ve kendine özgü dokusu ile farklı bir atmosferi vardır. Yılın her döneminde orada bulunan sörfçüleri, film yıldızlarının evlerinin bulunduğu Malibu Plajı, okyanusa sıfır mesafede inşa edilmiş tasarım harikası evleri ile turistlere bambaşka bir ortam sunmaktadır.
    Ulaşım: Okyanus kıyısında yer alan Malibu bölgesine Los Angeles genelinde olduğu gibi ulaşım imkanları sınırlıdır. Malibu’yu ziyaret etmek için kiralık araç en iyi çözüm olacaktır

    s-l400.jpg

    Santa Monica
    Okyanusun kıyısında yer alan Santa Monica, geniş yürüyüş parkurlar, uzun iskelesi, restoranları, kafeleri ve alışveriş merkezleri ile Los Angeles gezilecek yerler listesindeki maddelerin arasında turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bir yer. Santa Monica diğer bölgelerden birkaç derece serin olduğundan, yılın her dönemi güneşli Los Angeles’ın yaz günlerinde ziyaretçi akınına uğrar.
    Ulaşım: Santa Monica Havaalanın da yer aldığı bölgeye, şehir merkezine şehir merkezinden kalkan R10 numaralı otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

    venice.jpeg

    Venice Plajı
    Pek çok film sahnesinin çekildiği Venice Plajı, Los Angeles gezilecek yerlerden en hareketli plaj. Paten kayan gençleri, el yapımı hediyelik ürünlerin satıldığı tezgahları ve sörfçüleri ile Venice Plajı'nda Los Angeles havasını iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.
    Ulaşım: Venice Plajına direkt olarak toplu taşıma ile ulaşım imkanı yok ancak şehir merkezinden Expo metro hattı ile Culver City Station durağında inebilir, 33 numaralı otobüsler ile Venice plajına ulaşabilirsiniz.

    Exposition Park
    Birçok müzenin bulunduğu Exposition Park, Los Angeles'ta gezilecek yerler arasında yoğun ilgi gören bir parktır. Natural History Museum of Los Angeles County ve California Science Center mutlaka gezmeniz gereken müzeler arasında.

    Santa Catalina Adası
    Santa Catalina Adası, Los Angeles'ta mutlaka gezilecek yerlerin içinde doğal güzelliği ile dikkat çeken bir yerdir. Adada konaklayacak yerler mevcut ancak gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Ada, Kaliforniya kıyılarının 35 kilometre açıklarında, Büyük Okyanus'da yer alıyor. Masmavi suları ve beyaz sahiliyle büyüleyici bir atmosfere sahip.

    los_angeles4.jpeg

    Los Angeles alışveriş merkezlerinden dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapabilirsiniz. Elbette ki Amerika’nın en pahalı şehrinde bu mağazalardan alışveriş yapmak için belli bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekecektir. Markalı ürünleri uygun fiyatlara almak istiyorsanız Hollywood bölgesinde yoğun olarak bulunan outlet mağazaları ziyaret edebilirsiniz. La Cienega Bulvarında yer alan Loehmann´s isimli mağaza ünlü markaların geçmiş sezon ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Sinema sektörünün kalbi Los Angeles’da hediyelik ürünler arıyorsanız film afişlerinin, eski film müziklerinin olduğu plakların satıldığı dükkanları da değerlendirebilirsiniz.

    Los Angeles Gece Hayatı
    Los Angeles oldukça hareketli gece hayatıyla bilinir. Sahne performansları, bar ve gece klüpleri ile ünlü bu eğlenceli şehirde mutlaka kendinize uygun bir mekan bulabilirsiniz. Los Angeles’da bar ve gece klüpleri Batı Hollywood bölgesinde yoğunlaşır ancak Los Angeles, eğlence mekanlarının yanı sıra Malibu ve Venice gibi plajlarda düzenlenen partileri ile ünlüdür. Sınırsız eğlencenin hakim olduğu bar ve gece klüplerinde caz, blues, rock ve klasik müzik gibi birçok alternatif bulabilirsiniz. Amerika’da gece klüplerine girmek için 21 yaş sınırlaması olduğundan, 21 yaşın altındaysanız bar ve publar sizin için tek alternatif olacaktır. Gece klüpleri genellikle 22.00’de açılır ve gece 02.00’de kapanır. Ünlüler tarafından da sıkça ziyaret edilen klüplere turistler yoğun ilgi gösterdiğinden klüplerin çevresinde evsizler ve dilencilere rastlayabilirsiniz.

    Los Angeles'da görüşmek üzere forumdaşlar... 🙋🏻


  • California mükemmel bir yer ama pahalı, gitmeye korkuyorum oraya:)

  • ⭐⭐⭐

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar forum ailem,

    Bugün günlerden Los Angeles, California.

    Los_angeles7.jpeg

    Oy oy oy 🥰


  • Az kaldı Allah’ın izniyle heyecan tavan yapıyor bende

  • ⭐⭐

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @gariban evet ya tanıdık simalara çıkınca insan daha bi mutlu oluyor, artık vakit daralıyor çok sık girerim heralde @Final-Approach çıktı demişti dün geldi aklıma yok ortalıkta hanidir o napıyor bilen var mı

    Aa doğru yaa 2020 nin eyaletçisi ama en son bana çıktı on binlerde dedi bir daha yazmamış

    Geçen yıl eyaletçi yok muydu, beynim pekmeze döndü önceki yılların bekleme odalarına baktım kimse kalmamış bazılarında eski kullanıcı yazıyor bazıları iletileri silmiş greencard çıkmayınca Amerika'ya değil foruma küsmüşler.

    Geçen yılın eyaletçisi de ben kazandım dedi bir kaç kişiye de hakaret etmiş çekti gitti onunkiler eski kullanıcıdir adını unuttum var bir sorun eyaletciler de sen yapma öyle birşey 😄

    @Chandler baktım buldum eyaletçi arkadaşı

    Aynen o nick idi. Çok iyi hatırlıyorum ben de. Neden öyle yaptığına bir türlü anlam verememiştim.

    Bana hakaret edip engellemişti ve bir süre sonra profili sildi. 😂 bir genç arkadaş daha vardı sohbet ettikleri, benim instada var o genç arkadaş. Biz kazanamadığını sadece değişik tavırlar takındığını söylemiştim o dönem. Onu da engellemişti. Yazıklarından açıkça belliydi.

    @gariban yaş itibari ile girmez o işlere. Kazansa kazanamadım der o 😂

    Yani kazanamadı mı chandler?
    Ben kazandı sanıyorum Tampa'cıydı yanlış hatırlamıyorsam. Rhonster ile baya yakındı hatta.


  • @abrakadabra bu dogru hatta superbowl sampiyonlugunu doyasiya kutlaya ikiliden bahsediyoruz 🎉🎊🙃

  • ⭐⭐⭐

    @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Hyller üniversite yıllarında ABD konsolosluğunda bir pozisyon için başvuru yapmıştım. yazılı sınavlar, sözlü mülakatlar sonrası 3 kişi kalmış, Türk İK Müdürü ile, pozisyonun müdürü Amerikalı ile son mülakata girmiştim. Bu arada benim dışımdaki adaylardan biri de TR'de yerleşik ABD vatandaşı idi.
    Mülakat bir hayli güzel geçmişti. Amerikalı müdürün son sorusu, "Doğum yerin Giresun, şayet herhangi bir konu için, mesela vize için, Giresunlu biri gelirse ona iltimas geçer misin? Hele ki Yağlıdereli olursa?" o zamanlar Yağlıdere'nin kendisini çok iyi bilmeme rağmen ününü bilmiyordum. Ama adama cevabım efsaneydi, hatta Türk İK müdürü, "verebileceğin en iyi cevabı verdin" demişti ama sanırım elenmeme sebep oldu.
    Sorusuna karşılık verdiğim cevap "pozisyon için adaylardan biri ABD vatandaşı, siz ona öncelik veririm diye düşünüyorsanız o zaman benim de Yağlıdereliye iltimas gececeğimi düşünebilirsiniz"

    @SUAT-GUNAY çok iyi cevap aslında direk iş başı yapman lazımdı 😁 İşi kim aldı peki 🙈

  • ⭐⭐⭐

    Yaklaşık 2 ay önce bir köpek sahiplendik. Bir oğlumuz oldu. Ailesi yurdışına gittikleri için sahiplendirmek istemiş biraz tesadüf oldu buluşmamız ama ilk görüşte aşk oldu bizimki.
    Şimdi o olmadan nasıl gideriz evladımız gibi oldu. Hiç birşey beni hayallerimden vazgeçiremez diyordum ama evladımı bırakamam diyorum şimdi. Ne güzel şeymiş bir köpek sahibi can sahibi olmak bu Bekleme sürecinde bize çok iyi geldi. 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Yaklaşık 2 ay önce bir köpek sahiplendik. Bir oğlumuz oldu. Ailesi yurdışına gittikleri için sahiplendirmek istemiş biraz tesadüf oldu buluşmamız ama ilk görüşte aşk oldu bizimki.
    Şimdi o olmadan nasıl gideriz evladımız gibi oldu. Hiç birşey beni hayallerimden vazgeçiremez diyordum ama evladımı bırakamam diyorum şimdi. Ne güzel şeymiş bir köpek sahibi can sahibi olmak bu Bekleme sürecinde bize çok iyi geldi. 🙏

    Kedi kılığına falan soksak 😞


  • @Hyller Siz seneye vizelerinizi alip gelinceye kadar, kopekleri getirmedeki yasak da kalkar. O zaman rahat rahat getirebilirsiniz! 🙂

    Bu arada yeni aile bireyiniz hayirli olsun, umarim sizlerle mutlu bir hayati olur! 🐕


  • @bareco pahalı evet ama maaşlar da ona göre daha yüksek orada. Ama evet yine de pahalı 😂

  • ⭐⭐⭐

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Yaklaşık 2 ay önce bir köpek sahiplendik. Bir oğlumuz oldu. Ailesi yurdışına gittikleri için sahiplendirmek istemiş biraz tesadüf oldu buluşmamız ama ilk görüşte aşk oldu bizimki.
    Şimdi o olmadan nasıl gideriz evladımız gibi oldu. Hiç birşey beni hayallerimden vazgeçiremez diyordum ama evladımı bırakamam diyorum şimdi. Ne güzel şeymiş bir köpek sahibi can sahibi olmak bu Bekleme sürecinde bize çok iyi geldi. 🙏

    Kedi kılığına falan soksak 😞

    Bir çare bulacağız @hadi-BE hepberaber 🙏


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum