DV2023 Sohbet Odası
-
@gucarslan hocam benim ismim siyasi bir isim. Cumhurbaşkanının ismini taşıyorum. AP'ye sanırım kalma ihtimalim yüksek :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ahsenaydgdu biz buranın kemik takımıyız anca beraber kanca beraber merak etmiştik seni arada bildir böyle aklımız gidiyor.
-
@SchoField buna yorum yapmam yanlış olur ama AP süreci öyle korkulacak bir süreç değil :)
yeter ki uluslararası suçlara karışmamış, DS260 formunun son sayfasındaki sorulara doğru ve net cevaplar vermiş olun. gerisi sabırla beklemek..
-
@gucarslan şöyle bir soru sorsam peki, dv2023 talihlisi olursam (umarım gönülden isteyen herkes talihli olur) isim değişikliği yapsam " isim değişikliğine neden gittin? " diye bir açıklama yapmak zorunda kalır mıyım?
-
@SchoField bu durumu mahkeme kayıtlarıyla kanıtladıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum ancak bu riske girmeye gerek yok.
zaten 5 yıl sonra vatandaşlığı aldığınızda isim değiştirme hakkı tanınacak size.
o zaman istediğiniz ismi seçersiniz. -
@gucarslan çok teşekkür ederim.
-
@SchoField, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gucarslan şöyle bir soru sorsam peki, dv2023 talihlisi olursam (umarım gönülden isteyen herkes talihli olur) isim değişikliği yapsam " isim değişikliğine neden gittin? " diye bir açıklama yapmak zorunda kalır mıyım?
Bende sayın @gucarslan ın söylediğini diyecektim. 5 yıl sonra adını schofield yap gitsin 😅😂🤠
-
@OrlandoGücü sonra pederle kanlı bıçaklı olalım :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
T-bag koy ozaman 😂😂
-
@OrlandoGücü T-bag de çok sevdiğim bir eleman :D Şu dil hareketini yapa yapa Amerika sokaklarında dolaşırım :D :D
-
Bugün günlerden New Mexico. :guitar:
Ilıman iklimi ve düşük yaşam giderleriyle dikkat çeken eyaletin en ünlü ve kalabalık şehri Albuquerque. :smiling_face:
Aylık 700 dolar gibi makul bir fiyata ev kiralayabileceğiniz bir şehir olan Albuquerque'nin nüfusu yaklaşık yarım milyon kadar. :family_woman_woman_girl_girl:
Yaşadığım eyalet birçok etnik kökeni içinde barındırsın diyorsanız New Mexico size göre. :man_dancing:

New Mexico'da görüşmek üzere forumdaşlar... :person_raising_hand_light_skin_tone:
-
@Hyller ahahahaha pes etmek yok, sadece rota yeniden oluşturulabilir😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller ahahahaha pes etmek yok, sadece rota yeniden oluşturulabilir😂
İelts 5.0 ile başladım. Speaking 6.5 ile elifim noktalandı. 😂
Sende durumlar ne? Devam mı çalışmaya? -
@ahsenaydgdu ben o hüsranı yenmek için forumda ki geçmiş yılların kazanan listelerine bakıyorum Excel tablosu var ya orada kaçıncı başvuruda kazandığı yazıyor içime bir su serpiyor
B planı bir çok var , adama devlet işini biraktirdim çenemle 😄 yerinde sayıyor birşey katamiyor kendine yazılımla uğraşacağı bir iş buldu yarın oraya başlayacak b planlarım için gerekliydi bu -
@Hyller iki yıldır olan aksilikler bana keşke çıksaydı dedirtmedi ama bu yıl da savaş canımı sıkıyor
ilk yılda ki araştırmacı ruhumu yitirmedim her gün yeni bir plan :-) -
@Ping-PONG o işi bıraktım yazın, sınav falan olmuyor evde kafamı tamamrn veripte yapamıyorum. Barmen kardeşim benden daha iyi konuşuyor😂 çok pratik yapıyomuş çalışırken,
-
@Zelene ahahahaha müthişşş kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok😂
-
@hadi-BE e sen anlıyosun işte :))) (bence de öyle aslında. önceki rakam aylık artış miktarıdır)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG o işi bıraktım yazın, sınav falan olmuyor evde kafamı tamamrn veripte yapamıyorum. Barmen kardeşim benden daha iyi konuşuyor😂 çok pratik yapıyomuş çalışırken,
İnanırım 😂
Kültürel etkileşim büyük etken 😂
Kardeşe başarılar. 🙃
Senin adına üzüldüm. Umarım daha bol fırsatın olur. -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün günlerden New Mexico. :guitar:
Ilıman iklimi ve düşük yaşam giderleriyle dikkat çeken eyaletin en ünlü ve kalabalık şehri Albuquerque. :smiling_face:
Aylık 700 dolar gibi makul bir fiyata ev kiralayabileceğiniz bir şehir olan Albuquerque'nin nüfusu yaklaşık yarım milyon kadar. :family_woman_woman_girl_girl:
Yaşadığım eyalet birçok etnik kökeni içinde barındırsın diyorsanız New Mexico size göre. :man_dancing:

New Mexico'da görüşmek üzere forumdaşlar... :person_raising_hand_light_skin_tone:
albuquerque'de kel bir kimya hocası varmış kendisini çok "meth"ediyorlar. elini öpmeye gideriz umarım :)
bir de Los pollos hermanos diye şahane bir tavukçu varmış. sahibi biraz suratsizmis ama tavuklarıni çok ovuyorlar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum