DV2023 Sohbet Odası
-
@Doğukan-Gürsoy-0 Dostum inanır mısın benimde ilk başvurum ve aynısını hissediyorum :) Bir de ben ayrı eşim ayrı başvuru yaptık yani şansımızı arttırdık inş 2 yaşındaki günahsız masum kızımın hatırına rabbim bahtımızı güzel eyler :)
-
@ayvalik10 Yok yok Allaha şükür öyle bir hata yapmadım :) Kimlik ve pasaport bilgilerim ne ise tamamen aynısını girdim başvuruya. Hatta başvuru yapmayı videolardan adım adım her seçeneğin Türkçesine çevrilmiş halini öğrenerek yaklaşık 3 gün hazırlandıktan sonra başvurumu yaptım. İlk başvurum bu umarım ikincisine gerek kalmaz. Umarım bu forumdaki herkes bende dahil hayallerimize kavuşuruz.
-
@ayvalik10 Tamamdır çok teşekürler :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydınlar, green cardin açıklanmasına az bir süre kaldı,sizde kazanma inancı ne durumlarda? bende ilk gün olduğu gibi hala tepe seviyede kazanacağıma inanıyorum
Rusya nato ussunu vurmus. Savasa katilmamiza ramak kalmis. WWIII 24 saat icinde patlak verebilir. Greencard inanci? Acayip inaniyorum bana cikacak bu sene 🙃
Hocam sen niye sürekli olumsuzsun ya
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydınlar, green cardin açıklanmasına az bir süre kaldı,sizde kazanma inancı ne durumlarda? bende ilk gün olduğu gibi hala tepe seviyede kazanacağıma inanıyorum
Rusya nato ussunu vurmus. Savasa katilmamiza ramak kalmis. WWIII 24 saat icinde patlak verebilir. Greencard inanci? Acayip inaniyorum bana cikacak bu sene 🙃
Ben mi? Ben hic olumsuz yorum yapmam dostum. Karistiyorsun. Tam tersi olumsuzluklara karsi alternatif fikirler yazarim.
Bu arada haber dogru. Rusya nato egitim ussunu oyle yanlislikla felanda degil 30 roketle vurmus.
Nato uyesiyiz, farkinda misiniz? 😧 -
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Us Navy sefeebelik çağırısı yaparsa koşarız 😄
MAVNI aktif olursa eger olumu goze alir katiliriz. 🙃
-
@Erkand vadeli hesapta tutuyordum maalesef ki ,vade bitimine daha var
-
Ben mi? Ben hic olumsuz yorum yapmam dostum. Karistiyorsun. Tam tersi olumsuzluklara karsi alternatif fikirler yazarim.
Bu arada haber dogru. Rusya nato egitim ussunu oyle yanlislikla felanda degil 30 roketle vurmus.
Nato uyesiyiz, farkinda misiniz? 😧Yok karıştırmıyorum :) Cidden hep olumsuzluk var sende ya da ben okuduklarımdan hep bunu çıkarıyorum. Bırak ya savaşı falan :)) Dünya buna hazır değil o yüzden o kadar ilerlemesine izin vermezler. Ukrayna Nato’ya üye değil. Yani şu an hiçbir Nato ülkesini ilgilendirmiyor aslında. Asker bile yollamıyorlar. Abd çıkıp açık açık söyledi asker falan yollamayacağız diye. Hazır değiller savaşa. Covid vs olmasa ekonomik olarak zarar görmedikleri için belki farklı şeyler yaşanabilirdi ama Rusya da biliyor ki kimse karışmayacak fiziki olarak Rusya’ya
-
Nato uyesiyiz, farkinda misiniz? 😧Yok karıştırmıyorum :) Cidden hep olumsuzluk var sende ya da ben okuduklarımdan hep bunu çıkarıyorum. Bırak ya savaşı falan :)) Dünya buna hazır değil o yüzden o kadar ilerlemesine izin vermezler. Ukrayna Nato’ya üye değil. Yani şu an hiçbir Nato ülkesini ilgilendirmiyor aslında. Asker bile yollamıyorlar. Abd çıkıp açık açık söyledi asker falan yollamayacağız diye. Hazır değiller savaşa. Covid vs olmasa ekonomik olarak zarar görmedikleri için belki farklı şeyler yaşanabilirdi ama Rusya da biliyor ki kimse karışmayacak fiziki olarak Rusya’ya
Peki, kusura bakmayiniz.
-
Peki, kusura bakmayiniz.
Yok yahu ne kusuru. Sadece daha güzel ve olumlu şeylerden bahsedelim o kadar :)
-
Nasılsınız forum ailem. Yine bizim heyecanla Bekleme zamanlarımıza girdik. Bu sene biraz hızlı geçti gibi ama heyecan ilk gün ki gibi artık çıksın lütfen....
-
selam gençler, selam Orlandogücü.
çok merak ettiğim, net cevabını alamadığım bir şey var.
çekiliş ne zaman yapılıyor? mayıs başında falan mı? yoksa belki de çekildi mi? -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çekiliş ne zaman yapılıyor? mayıs başında falan mı? yoksa belki de çekildi mi?Bir yerde gördüm sanki ama nerede bulunca printscreen yaparım kasımda lottery belli oluyor ama mayısta açıklıyorlar.
-
@SUAT-GUNAY bir case salladım status'une baktım

Case created tarihi daha başvuru zamanı demek daha kayıt olurken mi seçiliyor
-
Bakalim neler olucak ilk basvuru umarim son basvuru olur hepimiz adina,gercekten zaman cabuk gecti basvurudan bu yana.
Burdaki cekilisin son gunuydu galiba yogunluk vs derken sagolsun bilgilerimi paylastigim bir arkadasim dubaiden benima adima cekilisi tamamladi.
Umutlumuyum,evet…
Gonlunden geciren,gercekten bunu isteyen her arkadasimin kazanmasi temennisi ile😊🤲 -
az kalmış ya baya işten güçten unuttum valla çokta güzel oldu bu sene çabuk geçti hadi bakalım hayırlsıyla çıksada gitsek :D
-
@gariban kasım zor yahu. ama mantıksız da değil. eskiden mektup ile başvuru var diye uzundu süre. aslında deadline'dan sonra 2-3 gün kontrol edilse, sonrası 2 saat. yani kasım'da belli olması imkansız değil.
-
çekiliş ne zaman yapılıyor? mayıs başında falan mı? yoksa belki de çekildi mi?Bence çoktan yapıldı. Şuan fbı kazananlarla ilgili araştırma yapıyordur. En azından terör soruşturması yapıyordur diye düşünüyorum.
-
@Hopes1
ABD, Rusya’ ya Nato nun 5. Maddesini hatirlatti.
5. Madde nedir?
Kuzey Atlantik Antlaşması'nın örgüte üye ülkelerin silahlı bir saldırıya uğrayan herhangi bir üye ülkeye yardım etmelerini öngörur.Aciklamanin sebebi; Bugun Rusya’ nin Polanya sinirindaki Nato egitim ussunu vurmasi.
Soylemeye calistigim sey buydu.
Umarim ABD tutumundan vazgecmez ve Rusya bu isi bir an once bitirir diyicem ama bilgilerim dogrultusundaki hissiyatimin bunun cok iyimser olacagini ve boyle tozpembe bir sonuca inanmama engel oldugunu soyleyebilirim.
Karamsar degil sadece objektifim. 🙃
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çekiliş ne zaman yapılıyor? mayıs başında falan mı? yoksa belki de çekildi mi?Bence çoktan yapıldı. Şuan fbı kazananlarla ilgili araştırma yapıyordur. En azından terör soruşturması yapıyordur diye düşünüyorum.
FBI bakmaz o islere, CIA bakar. 🙃
FBI ic istihbarat ve guvenlikten,
CIA ise disarida ve iceride casusluk ve istihbarat toplama islerinden sorunludur. NASA gibi devlete direkt bagli olmayan bir kurumdur.FBI in Turkiye’ de yasamini surduren bir birey icin bir sorusturma baslatmasi mumkun olmadigi gibi casusluk ve arastirma faaliyeti yapmasi da mumkun degildir. Bu arada bilgi amacli CIA in aksine ic islerine mudahale gucu bulunmaktadir.
Sanilanin aksine Turkiye’ nin ic iletisim agi o kadar kuvvetlidir ki CIA bile olsaniz acik acik yapilan paylasimlar disinda Turkiye’ de erisilebilecek bilgi kisitlidir. Kalkip kimsenin pesine de tek tek dusup sorusturma yapacaklarini bireysel olarak dusunmuyorum.
Ornek vermek gerekirse, MIT in kariyer basvurusu niteligi tasiyan profil birakma sayfasinda bunun bir ornegini gorebilirsiniz. Net bir sekilde profil birakmak ve basvuru yapmak isteyen bireylerin kesinlikle Turkiye ‘ de iceriden baglanti kurarak yapmalarini oneren bir yazi vardir.
Sanilanlarin aksine dogustan (hatta bir kac gobek olan) Turk vatandaslarinin ABD’ nin olasi terorist listesinde yer alma ihtimali cok dusuktur.
Devletler arasi anlasmalara ve interpol un calisma prensibine gore de zaten boyle bir ihtimali olan Turk vatandasi TC devleti tarafindan coktan mimlenmistir. Bu konuda CIA’ in pek birsey yapmasina gerek yok.
Bu yuzdendir ki Turkiye disina yapilan seyahatler vize engeli olusturmaktadir. (Suriye, Irak vs…)
Bu tarz seyahatleri bulunmayanlarin sebepleri de hepimizin bildigi gibi 214b yapistirilir gonderilir. 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum