Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
herkese selamlar, kendim yaklaşık 25 yıldır ABD'deyim, öğrenci olarak gelip is, güç, vatandaşlık derken yillar icinde prosedürleri unutmuşum. yakin gecmiste annem icin yeşil kart başvurusu yaparken bu siteden cok faydalandım, herkesin eline sağlık, sorular güzel, cevaplar daha da güzel, umarım yardımlaşma devam eder, bizim de zamanı gelinde çorbada tuzumuz olur. sağolun, varolun.
-
Merhaba,
2 aydır daha önce yaşamadığım bir sorun mevcut. iOS safari ile bildirimlere bakmak ya da nick tıklandığında gelen menüde slide yapmak istersem geri kayboluyor. 2-3 kerede düzeliyor.
Belki benim cihazımla alakalı bir sorundur.
-
@gamefry, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Merhaba,
2 aydır daha önce yaşamadığım bir sorun mevcut. iOS safari ile bildirimlere bakmak ya da nick tıklandığında gelen menüde slide yapmak istersem geri kayboluyor. 2-3 kerede düzeliyor.
Suradaki iletide anlatildigi gibi bir safari kisayolu olusturup ayni problemin yasanip yasanmadigini dener misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/post/203660
haberinizi bekliyorum.
-
@crazycells Dediğiniz gibi kısayol oluşturdum ve sorun kayboldu. Kısayolla çalıştırınca sorun olmuyor.
Desteğiniz için teşekkürler.
-
Sn @crazycells , Her sayfada konu başlığında kaç tane sayfa olduğunu gösteren safya numaraları sadece en altta çıkıyor. Daha önce en üstte de vardı. Sonraki sayfaya geçmek için her defasında sayfanın en altına kadar inmek lazım sonraki sayflardan birinin linkine tıklamak için. İyi olmamış bu. Üstte de olmasını sağlayabilir misiniz?

-
merhaba sn. @crazycells,
son güncelleme sonrası ilgili kısımdaki bazı seçeneklerin olmadığına rastladım.
spoiler, header özellikle..
bu geçici bir durum mu yoksa kaldırıldı mı seçeneklerden?
-
@smartcells bilgilendirme icin tesekkurler, not aldim; birkac gune duzeltecegim.
-
@gucarslan evet, sayin @gucarslan ; yazi stil araclarinin bir kisminda problem yasadik ama merak etmeyin bu problem gecici.
-
@admin merhaba "Build back better plan " diye bir durum vardi göcmenlikle ilgili süreci icin ona sayfa acilacakti takip etmemiz icin ama henuz acilmadi.Hic bi yere de yazamıyoruz acaba konuyla ilgili nereye yazıp takip etmeli ?
-
@İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@admin merhaba "Build back better plan " diye bir durum vardi göcmenlikle ilgili süreci icin ona sayfa acilacakti takip etmemiz icin ama henuz acilmadi.Hic bi yere de yazamıyoruz acaba konuyla ilgili nereye yazıp takip etmeli ?
evet, en yakin zamanda acacagiz merak etmeyin.
-
@smartcells @gucarslan problemlerin giderilmis olmasi lazim.
-
@crazycells teşekkürler, düzeldi :)
ellerinize sağlık.. -
@crazycells, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
@gamefry, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
Merhaba,
Suradaki iletide anlatildigi gibi bir safari kisayolu olusturup ayni problemin yasanip yasanmadigini dener misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/post/203660
haberinizi bekliyorum.
Evet, konu başlığı sayfaları arasında hızlı navigasyonla şimdi hayat daha güzel..
Thanks for quick response :) -
rastgeke ogrendigim bilgilere gore farkli bir forumun admininin uyelerle uyusmayan gorusleri forumumuzun kurulusuna vesile olmus. iyiki oyle bir olay yasanmis zira 2004 ten kalma gibi gozuken o websitesin de bilgi aramak icin 10 dakika bile vakit gecirmezdim
-
@crazycells Forumda yeni konu başlığı açabilmek için belli sayıdan fazla yorum yazana kişilere bu hak tanınmalıdır.
Örnek olarak; Aşağıdaki linkteki gibi bir konu açtığı için sadece 3 mesajı bulunun kişi ,soruyu sorup ,sorunun nasıl çözdüğü hakkında bir geri dönüş yorumu yazmaması hiç iyi bir davranış değil.Sadece bencilliktir.Bu tip bencilliğe prim verilmemelidir.https://yesilkartforum.com/forum/topic/3930/amerika-da-saglik-sigortasi-yokken-tedavi-olmak
-
@kartalveat katılıyorum
-
ana sayfadaki son iletiler slaytinda bi iletiye tikladigimda ya 1. sayfaya yada alakasiz ortalarda bir sayfaya gonderiyor
-
@celica, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
ana sayfadaki son iletiler slaytinda bi iletiye tikladigimda ya 1. sayfaya yada alakasiz ortalarda bir sayfaya gonderiyor
Sayin @celica , tikladiginiz baslikta en son kaldiginiz yere gidiyorsunuz. Eger baslikta henuz okumadiginiz iletileri merak etmiyorsaniz ve en son iletiye gitmek istiyorsaniz basligi actiktan sonra alttaki yon tuslarini kullanarak en son iletiye hizlica ulasabilirsiniz.
-
@crazycells tamamdir bilmiyordum :grinning_face:
-
@crazycells normalde tum sayfalari okurum merak etmeme durumu yok benim icin... ekrandaki iletinin hepsini okumak icin tikliyorum genellikle iletiye gitmedigi icin bunu bildirdim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum