@ping-pong güzel insan, yazdıklarını okuyor musun, yoksa sen mi yazmıyorsun anlamadım ki...
"...Çanakkale savaşı ve sonuçları hakkında bilgi sahibiyseniz..." hadi buna alınmadım, lakin kimde nasıl bilgi var, bence bundan emin olmadan cümleye başlamak çok da güzel değil. kaldı ki hassasiyeti olan bir konu malum.
"yorumlarınızın doğruluk payı olmadığını düşünüyorum"
"Hükümet, devlet ve vatan/millet kavramlarını karıştırmayalım lütfen."
"yakıştırmalarınız anlamsız"
"benzetmeniz çok yersiz"
bunları yazan sensin. bir de benim yazdıklarıma bak istersen, bu tarz bir yargılama bulabilecek misin kişisel. sonra kararı sen ver, hala ben isem "yaftalayan" eyvallah, özürlerimi sunayım anında.
ya da tarzım şu mu olaydı?
"Kucaktan kucağa oturtulan TR'nin bölgede bir rolü olduğuna inanmak abesle iştigal bir durum. Bizim kendi çıkarlarımız için gereken her şeyi, düz, sağlam, tutarlı bir tavırla yaptığımızı söylemek, devamlılığı olan bir Milli Politika izlediğimizi söylemek anlamsız, doğruluk payı olmayan çok sığ bir yaklaşım" bu şekilde yazmak bana göre değil hocam. ben, bana göre yanlış olsa dahi karşı tezi dinlerim, anlamaya çalışırım, bir şeyler almaya çalışırım. kendi tezlerim, bilgim ile de yanlış olduğunu ortaya koymaya çalışırım. ama sözle değil, ortaya koyduğum fikirler ve özenle seçilmiş kelimelerle saygı çerçevesinde kalmak adına...
ha bir de, bu konuda (veya herhangi bir konuda) bilginiz, ilginiz olduğunuzu söylediniz ya, sırf siz söylediniz diye kabul ederim. lakin söylemenize de gerek olmaz, yazdığınız, çizdiğinize göre vardır bir birikimi diye düşünürüm. aklınızda olsun, kimin neyi ne kadar bildiğini kestirmeniz imkansız başlangıçta.