Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bulgaristan vatandaslıgı ile ilgilenen iş bitirici avukat veya danısman arıyorum

Avrupa
3 3 643 3

Benzer Başlıklar

• ABD'de iken Ingiltere vizesi almak

Avrupa
    2
    10 Oy
    2 İleti
    655 Bakış
    ATS16A
    @datanist Merak ettiğim bir konuydu, emeğinize sağlık. Esim için başvurmayı düşünüyordum bende, benim UK vizem var. TR seyahatlerimde hem stopover yaparak yorgunlugu azaltmak hem de ABD kalkış - İngiltere varış ve İngiltere kalkış - TR varış havayolları arası fiyat rekabetini değerlendirmek için bende araştırıyordum konuyu.
  • Çek Cumhuriyeti Vizesi Hakkında

Avrupa
    9
    1 Oy
    9 İleti
    766 Bakış
    K
    @melihguney bir başkasının banka hesabını kabul etmedi demişsiniz. Neden etmemiş bilginiz varmi acaba.
  • Sabıka Kaydı ve Schengen Vize Başvurusu

Avrupa
    10
    0 Oy
    10 İleti
    532 Bakış
    S
    @berke1998, içinde söyledi: Sabıka Kaydı ve Schengen Vize Başvurusu @Schulz Avrupa'da egitim konusunda bilgi sahibi degilim, fakat sabika kaydi olmasina ragmen ABD vizesi alan insanlar biliyorum, acikcasi bu tamamen islenen sucun derecesine gore degisir, bu konuda son karari konsolos verir, bunun AB ulkeleri icin de gecerli oldugunu dusunuyorum. Vize almaniz zor, fakat buna imkansiz demek de yanlis bence. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Konuyla alakalı bilgisi ve deneyimi olan diğer arkadaşlar da yanıtlarsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  • Slovakya iş ve yaşam

Avrupa
    1
    0 Oy
    1 İleti
    152 Bakış
    K
    Selam herkese. Oğlum hafta içi slovakyaya gelecek. D vize ile. Oturum alana kadar bir işe ihtiyacı var. Nasıl iş bulabilir. Kendisi düz lise mezunu. Bildiğiniz gibi sonuçta orda da euro harcanıyor. Malu 32 kat pahali ulkemizden . Bir şekilde geçimini sağlaması gerek. Maddi durumu bu aralar oldukça kötü. Tüm birikim masrafına gitti. Birazda harçlık. Şimdi orda bir işe ihtiyacı olacak. Varsa bilgisi olan yada bir tanıdik vs iş bulabileceği çok minnettar kalırız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k