(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@tanti Sonucunuz ne oldu acaba? Ayrıca bu aralar F1 ve B1/B2 vize mülakatı olanlara Allah sabır versin. Siyasi olaylar kesinlikle etkiliyor vizeleri.
-
@majezik B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
@tanti Sonucunuz ne oldu acaba? Ayrıca bu aralar F1 ve B1/B2 vize mülakatı olanlara Allah sabır versin. Siyasi olaylar kesinlikle etkiliyor vizeleri.
Maalesef olumsuz..
-
@tanti geçmiş olsun
-
20sinde ben girdim ve gördüğüm kadarıyla çok zor bu aralar bilgin olsun ama tabiki inşallah alırsın. Yakın zamanda ABD ambargosu bile gündemde
@eres-boss B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
@likable ayın 9 da valla işimiz şansa kaldı bakalım
-
@tanti Hatırladığın kadarıyla kendi mülakatındaki diyalogu paylaşır mısın? Ayrıca vize verme oranları neydi?
-
-
@tanti Hatırladığın kadarıyla kendi mülakatındaki diyalogu paylaşır mısın? Ayrıca vize verme oranları neydi?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/542/dv2019-kaybedenler-kulubu-dedikodu-grubu/807?page=41
Bu linkte var dün yazmıştım
-
@tanti Geçmiş olsun, tekrar deneyecek misin?
-
Ömrümün sonuna kadar 😂
-
Sonunda onlar bıkacaktır verecektir :D
@tanti B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Ömrümün sonuna kadar 😂
-
@likable B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Ömrümün sonuna kadar 😂
Beş yıl sonra öncelikli pass alırım diye düşünüyorum yukarı çıkmadan aşağıdaki polislerden red filan alıp dönerim 😂
-
:D 😂
@likable B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Ömrümün sonuna kadar 😂
Beş yıl sonra öncelikli pass alırım diye düşünüyorum yukarı çıkmadan aşağıdaki polislerden red filan alıp dönerim 😂
-
türkiye- abd gergin ortamında durumlar nedir arkadaşlar yakın tarihte vize görüşmesin hiç giden oldumu?
-
Bu ileti silindi! -
.........
-
çok pis heyecan var şu gerginlik yüzünden bir şansımız vardı oda yalan oldu gibi benim pek ümidim kalmadı
-
@yetonyali 8 temmuz dediğin bu yıl mı?
-
..........
-
@yetonyali hocam dediğiniz tarih pazar geliyor bir yanlışlık olmaz o yüzden sordum
-
8 Temmuz Pazar günü üstad tam olarak nezaman başvurmuş öğrenebilir misiniz rica etsem?
@yetonyali B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Bu sabah vize alan bir tanidigimiz oldu 10 yillik turist vizesi almislar 8:30 da mulakatlari vardi hic bir evraka bakmamislar hatta daha once 8 temmuzda hic bir evrakina bakilmadan red verilmisti o yuzden bu sefer bu evraklara bakmayacakmisiniz demesine ragmen hayir dedi ben soru soracagim sen sadece cvp yeterli dedi zaten turkce bilmiyordu gorevli tercuman gelmis o cevirip ayni sorular tekrar sorup 10 yillik vize vermis ikisinide sadece eslerden biri ile muhattap olunmus o cevaplamis tum sorulari. Genelde vize memurlari vize vermis bugun bolca birkac kisi haricinde alanlar daha fazlaydi dediler bana. Darisi bizlerin basina :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum