DV2023 Sohbet Odası
-
@hasan-gündüz heee tamam sorun yok o zaman, devammm :)
-
günaydın herkese sabah sabah gelen ruhsat ne çıkar diye :)

-
@ayvalik10 Arabalarla alakalı biri olarak, ilk defa duyuyorum. İlk başta elektrikli ısıtıcıya ruhsatmı çıkarılır dedim :D:D:D ama arabaymış .
-
@ayvalik10 o ne be? :)
-
Orlandogücü ses ver...
-
@ayvalik10 Pokemona benzetiyorum ben o arabayı mini suv 😃
-
@suat-gunay günaydın hocam ciddi ciddi siz her Orlando dedikçe GC çıkmışta gün sayıyor gibi hissediyorum
-
@hdemircanusa balbazar
-
@hdemircanusa biz her konuyu, her detayı hallettik hocam. her şey net yani, ufak ayrıntı GC'nin çıkması, o da sorun değil, onca şeyi hallettikten sonra elbet çıkacak :)
gidicez tabi hep birlikte... -
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa biz her konuyu, her detayı hallettik hocam. her şey net yani, ufak ayrıntı GC'nin çıkması, o da sorun değil, onca şeyi hallettikten sonra elbet çıkacak :)
gidicez tabi hep birlikte...Abi iş kurma işi biraz kafamı kurcalıyor. Orlandoya 80 milyon turist gidiyormuş doğrumu?
-
@hasan-gündüz sigortasını yaptığım araç bu :)
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay günaydın hocam ciddi ciddi siz her Orlando dedikçe GC çıkmışta gün sayıyor gibi hissediyorum
@SUAT-GUNAY abi günde 1 defa aç karna Orlando diyelim. Hep beraber umutlarımız yeşersin 😅😅
-
@suat-gunay harika o zaman 😃 günlük 1 saat kadar Google Maps te yürüyorum ben orlando da gezmedik sokak bırakmayacağım
-
@hasan-gündüz daha ne istiyorsun, kokoreç yapar satarız.
şaka bir yana ciddi bir turist hacmi var -
@hdemircanusa göl kenarlarında dikkat et, insan nüfusu kadar timsah var şehirde :)
-
@suat-gunay Geçmişte piton , semender gibi sürüngenlere ilgi duyup besleyen birisi olarak timsahları insanlardan daha çok seviyorum 😃
-
TK'da eski öğrencim olan bir arkadaşla konuştuk. "ula Orlando'ya direkt uçuş açın" dedim. "Abi zaten potansiyeli değerlendiriyoruz ama Miami'yi etkiler gibi duruyor" dedi. Dedim "siz açın, biz doldururuz". Bir de ekledim, "bizim Orlandogücü SK'ye sponsor olun". Verdiği cevabı burada söylemeyeyim :) Çok hoş değildi :)
-
@hdemircanusa he iyi, ailemizin timsah eğitmeni de var. Tamam yaa, her şeyimiz ile hazırız :)
-
@suat-gunay Hazır abi herşeyimiz hazır 😃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum