DV2023 Sohbet Odası
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ya işte, aynı hatalar... gençken farklı oluyor maalesef düşünceler, öncelikler. olsun be, daha başındasın yolun, elbet açılacaktır ABD kapıları sana da küçük kızına da...
İnş. hepimize açılır da herkes istediği hayatı istediği şekilde yaşama fırsatına sahip olur
-
O değilde bu yıl " Vallahi selected" videosundaki çocuk amerikaya gittimi acaba
-
-
Arkadaş, coştuk bugün maşallah.. İşten eve geldim, akşam yemeğini yiyip telefonu açtım 2-3 saatte 10 sayfa olmuş neredeyse...
Bugün herkesin enerjisi yüksek, umarım tüm Orlando'cular, Tampa'cilar, Houston'cular ve diğer şehir ve eyaletlerin hayalini kuran herkese, hepimize şans bu yıl güler...
Şimdi şaka konuştuklarımızi,
7 mayıstan sonra tatlı bı telaşla konuşuruz... -
@orhancengizk valla siz bana bakmayın, kaçın, kendinizi kurtarın :) atılmasak forumdan iyidir. ama çok güzel, eğlenceli bir gün oldu. kafalar boşaldı, güldük, eğlendik... sonuçta hepimiz neyin ne kadar olası olduğunu biliyoruz, maksat muhabbet olsun, keyif olsun. kendi adıma herkese teşekkür ederim...
-
@suat-gunay gördüm abi. Bende değiştirdim. Güzel oldu bugün ki muhabbet. Bende herkese teşekkür ederim
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra Vatan-Millet-Sakarya dedik, başka yerde yaşayamayız dedik. genciz ya anasını satayım. şimdi ne vatan kaldı ne başka bir şey. nerde karnın doyuyorsa, nerde ailene, hele ki evlatlarına gelecek kurabiliyorsan orası vatan...
"Amerika yaşanacak yer değil, arada bir gidip eğlenilecek yer" deyip TR'ye dönüp kendimi kandırdığım zamanları hatırlıyorum. Şimdi 3,5 yaşındaki kızıma bakıp o zamanki bu kurduğum cümleyi düşünüp kafamı vuruyorum duvarlara.
İtalya’da 2 yıl çalışma ve oturma iznim vardı... kafasızlığımdan 10. Ayda çıktım geldim! Şu an öyle pişmanım ki benim de oğlum 3.5 yaşında şu an tek çabam onu kurtarmak.. İnşallah nasip olur.
-
@suat-gunay kanat forvet dusunuyorsaniz 36 yasinda kariyerinin zirvesinde olan bir birey olarak orlandogucu formasini seve seve giyerim tek sartim 7 numara benim olsun🥺😅
-
@gokhanbagatur hocam tüm spor hayatımda 7 numara giydim, hatta kavgasını yaptım. vermem kimselere normalde ama sizin olsun. ben 61 giyerim bu durumda... 36 yaş bana göre hiçbir şey, böyle gençlere kapımız her daim açık :)
-
@suat-gunay tamamdir oleyse ne kaldi eksik kalecimi dioduk .. bu arada renkleri belirledikmi :)
Bende oynadigim seneler boyunca hep 7 idi ama detayina da ufaktan deyinmek isterim ah o RAUL yokmu ah o buna sebep hep o 😅 -
@suat-gunay malesef kendisi Tampa'lı yaşlılar memleketine sadece gezmeye geliriz :D
-
@rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@suat-gunay malesef kendisi Tampa'lı yaşlılar memleketine sadece gezmeye geliriz :D
Tampaspor selamlarrr
-
Selamlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli :) ekip tam kadro burda gibi
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ne güzel akşam duyan geliyor 😀
-
@gokhanbagatur güzel topçuydu... kale tamam @birisi olacak... renkler kırmızı-beyaz tabiki de :)
Orlandagücü since 2023 DV :) -
@rhonster sataşmayalım :) :) :)
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
valla iş güç anca fırsat bulabildim, iş değişikliğine gittim biraz yoğun geçiyor bu ara
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
valla iş güç anca fırsat bulabildim, iş değişikliğine gittim biraz yoğun geçiyor bu ara
Hayırlı uğurlu olsun. Mayısa doğru hep toplaşırız buralarda bu yıl Orlando’ya gidiyoruz. Mevkini seç orlandogücü takımında 🤓
-
@tolgasatir üsteğmenim bugün çok lak lak yaptık, sayfalar dolusu... güzel sohbetti.
yeni işiniz hayırlı olsun. -
🔥🔥🔥@suat-gunay
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum