DV2023 Sohbet Odası
-
@hasan-gündüz hocam bir makineler var, bildiğin gibi değil. çocuk mocuk umurunda olmaz, kendini kaybedersin :) manyak manyak şeyler.
-
@suat-gunay Disneyland da çok girişli yıllık abonelik var mı batmayalim
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hasan-gündüz hocam bir makineler var, bildiğin gibi değil. çocuk mocuk umurunda olmaz, kendini kaybedersin :) manyak manyak şeyler.
Tahmin edebiliyorum. En iyisi Disneyland da iş bulalım :)
-
@zelene var hocam olmaz mı yıllık.. 1300-1400 dolar civarı. buluruz ona da bir yol yahu. birimiz orda işe girer biz zevkimizi alana kadar, aradan alır bizi :) :)
-
80 gün 22 saat 42 dakika sonra açıklanacak
-
@birisi ya o ufak ayrıntı... nasılsa kazanıcaz, biz diğer detayları halledelim işte burada :)
şaka bir yana, hepimiz olasılığın farkındayız, o zamana kadar keyfimize bakalım. çıkarsa harika, çıkmazsa canımız sağolsun. ama o GC bize çı-ka-cakkkk
-
umarım hepimize çıkarda eyaletseçimine, okul seçimine başlarız
-
Herkese iyi akşamlar :) Ya bir şey sormak istiyorum. Yarın 10 saatlik bir otobüs yolculuğa çıkacağım fakat 2-3 gün öncesinden aşırı stres olmaya başlıyorum. Otobüse bindiğim an geçiyor ve aşırı rahatlıyorum fakat binmeden önceki süreç beni çok geriyor ve stres oluyorum günler öncesinden. Üstelik son 5 yılda en az 30 defa bu 10 saatlik yolculuğu yapmışımdır fakat hepsinde aynı oldu. Benden başka bu stresi yaşayan var mı acaba? Sanırım seyehat anksiyetesi ama tabii kendimce koyduğum bir tanı.
-
Forumda Tampa' cı grup var. Bizde Orlando grubunu kuralım. Rakip şehir :)
-
@atlantis00 guzergah neresi? nerden nereye?
-
Hasan bey Orlando - Tampa halı saha maç falan yaparız (rakip şehir ya o yüzden)
-
@hasan-gündüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Forumda Tampa' cı grup var. Bizde Orlando grubunu kuralım. Rakip şehir :)
Şimdi onu söylicektim. Geçen sene tampa’da barbekü partisi yaparken kulağımızı timsah kapar mı diye konuşuyoduk. Bu sene orlando’cuyuz 🤣
-
bu yaş, bu kilo, bu sigara... eski sporcuyum ama 2 dakikada kesilirim. hoş GC çıktığını öğrendiğim günün ertesi sıkı bir spor ve diyet programım olacak. oraya vücut olarak da güçlü gitmeliyim zira haftada 60 saat kadar çalışmayı düşünüyorum başlangıçta. ama koyarsınız beni defansa, top geçer rakip geçmez, rahat olun :)
-
Orlando Yol Hizmetleri Spor
Orlando Gençlik
Hakiki Orlando Spor
Orlando Birliği
seç beğen al :) -
😂🤣😂 Orlandogücü
Orlando belediyespor
Orlandodemirspor 😅😅🤣 -
Yeni Orlando spor,
Orlando şehir spor
Orlando düzyurt spor
Orlando il özel idaresi spor -
Orlandogücü'nü tuttum vallahi.. renkler de malum, kırmızı beyaz.
aha bu iş de tamam. lokal falan açarız, çay, pişti, okey oynarız -
Takım işi tamam. Disneyland da kim çalışacak? Aramızdan birinin kesin girmesi lazım :)
-
@hasan-gündüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Takım işi tamam. Disneyland da kim çalışacak? Aramızdan birinin kesin girmesi lazım :)
28 Nisan'da ne yapmaya gidiyorsun diye sorarlarsa Orlandogücü için futbolcu bakıcam de :)
-
Çok güzel fikir :):):)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum