Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İltica sonrası Yeşil Kart statüsüne geçiş...

Benzer Başlıklar

• Green kart sonrası boşanma

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    23
    0 Oy
    23 İleti
    917 Bakış
    zoey12345Z
    @Claudia-J-Muslu Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    1 İleti
    206 Bakış
    A
    Merhaba. Şu an İstanbulda yaşıyoruz. Eşim ve 2 oğlum ABD vatandaşı. Eşim benim için greencard başvurusu yapacak. Bu arada eşimin ailesi 40 yıldan fazladır Florida’da yaşıyorlar ve vatandaşlar. Kendi evleri var ve bizlere sponsor olabilecek durumdalar. Büyük oğlum sonbahar döneminde Florida da üniversiteye başlayacağı için 2 ay içerisinde ABD’ye gidecekler ve oğullarımla birlikte eşimin ailesinin yanında kalacaklar. Başvurudan sonra süreç ne zaman sonuçlanırsa ben de yanlarına gitmek istiyorum. Benim için greencard işlemlerine ABD’den mi başvurması iyi olur? (I-130 ve I-485 formlarına aynı anda başvurabiliyor mu? Bu arada K-3 vizesine başvurup beni davet edebilir mi?) Onlar gitmeden buradan mı başvurmalıyız?
  • Statü değişikliği sonrası ABD'ye giriş

2
    0 Oy
    2 İleti
    754 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @baytar, içinde söyledi: Statü değişikliği sonrası ABD'ye giriş @Claudia-J-Muslu Selamlar, Benim sorum şu; E2 statüsüne başvuran eşimle beraber benimde statüm E2'ye change oluyor. Acil bir durumda benim Türkiye ye gelip dönmem için B2 vizemiz yeterli olurmu? Öğrendiğimiz kadarıyla E2 statüsündeki kim olursa olsun ülke dışına çıktıktan sonra E2 vizesine başvurmak zorunda. Ama kafamızı karıştıran şey ise hali hazırsa pasaporta basılı olan B2 vizemizi ile A4 kağıdına basılıp verilen statü nasıl giriş için engeller? Teşekkür ederim Sayın@baytar, E2 statüsüne başvuran eşinizin başvurusuna dahil oldu iseniz ve sizin vizeniz de ABDde iken change of status ile (I-539)değişirse TCye giderseniz E2 vizesi almanız gerekir ve ABDde aldığınız onayı TCde tanımazlar ve herşeyi baştan değerlendirirler. Change of status yaptı iseniz E2 vizesinde olursunuz. İşlem tamamlanmadan çıkarsanız E2 ye geçmemiş olursunuz ancak TCde E2 almanız gerekir. Girişte B2 vizesi ile sorun çıkarabilir ve kabul etmeyebilirler.
  • Boşanma sonrası Green Card başvurusu

7
    0 Oy
    7 İleti
    442 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @Bora-Uzunlar , @Satürn ve @elf, Lütfen Sorularınızı sormadan önce okumalısınız! başlığına uygun şekilde sorularınızı iletin. Bu aşamada sorular kurallara uymadığı için cevaplayamamaktayız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k