(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
arkadaşlar öncelikle merhaba.
bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok memnun olurum.
bir kere red yedim tekrar başvuru yaptım.
ds160 doldurdum daha önce randevu aldığım sayfama giriş yaptım yukardan arama yerinin yanından artı işaretine tıkladım yeni grup dedim daha sonra kendi bilgilerimi girdim ancak ödeme yapamadım boş randevu gözükmüyor sizde de öyle mi acaba?
yaptığım işlem doğru mu acaba? -
@damladamla19, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@knnrn Merhaba, hayırlı olsun. Randevunuzu ne kadar zaman önce oluşturmuştunuz acaba?
13 Aralık'ta oluşturmuşum.
@Kef14 15 Ağustos 2023'teydi.
-
@burcu-boz burcu hanım siz kiminle çalışmıştınız acaba?
-
@lfcali ne olarak kiminle ?
-
@burcu-boz danışman olarak demek istemiştim.
-
Merhabalar burayada yazmak istedim belki adli işleme kalan başkalarıda olur. Eşim almıştı onaydan sonra pasaportunu ayın 1 inde ama kızım ve ben ap ye kalmıstık. Dün bizde aldık pasaportlarımızı😀
-
@lfcali hiçbir danışman yok, kendim yaptım. Danışmana hiç gerek yok Ds 160 için.
-
yaklaşık bir gündür "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." hatası alıyorum.
2023 ağustos taliplisiyim galiba randevum öne çekilecek ondan dolayı randevu bölümünü açmıyorlar
-
@ege-yildirim Memurların tamamı neredeyse onay alıyor.
-
@utopya ben ve yakın tanıdığım bir memur alamadı.hatta başka biri daha alamadı 3 ay sonra tekrar başvuru yaptı o zaman aldı.
-
Kaç yıldır çalışıyorsunuz ? Bir de hangi kurumda acaba .Ben de memurum da @lfcali
-
@mertem441 bende kendi bilgim dahilimde yanıtlıyım sorunuzu. Yılı sormadı ancak çalıştığı kurumu tekrar edip tekrar söyletti o zaman belirtirken eşim 8 yıl diyede ekledi. Ben şuan çalışmıyorum banada lisans mezunu olmamla ilgili soru sormuştu
-
@karya48 size verdiler mi peki vizeyi ?Ben 2,5 yıldır Milli Eğitim Bakanlığında öğretmenim .Eşiniz hangi kurumda çalışıyor ?
-
@mertem441 evet aldık. Sağlık bakanlığı 8 yıl
-
@mertem441 5 e girdim yeni
-
arkadaşlar merhaba..cuma günkü randevudan red aldık.eşim devlette çalışan doktor. tıp konferansı davetiyesiyle başvurduk.görevli ingilizceniz yeterli değil diye red verdi.bir de masrafları kim karşılayacak diye sordu.başka hiçbir şey sormadı.doğrusu çok şaşırdık ve üzüldük.amacımız hem konferansa katılmak hem de gezmekti.olmadı.sadece gezi amaçlı tekrar başvurmayı düşünüyorum. bu red alma olayı ikinci görüşmede olumsuz etkiler mi?
-
@alp-0 sağlık olsun üzülmeyin. 3 ay sonra alan var canınızı sıkmayın.
-
@alp-0 İngilizce konuşamadı mı eşiniz?
-
@alp-0 Merhaba, masrafları kim karşılayacak sorusuna ne cevabı verdiniz?
-
@utopya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alp-0 İngilizce konuşamadı mı eşiniz?
TIBBİ ing olduğunu diğer durumda çeviriden yararlanacağını söyledi. Ama esas sıkıntı daha çok bilgisayara bişeyler yazarak belge isteme gi i sorular sormadı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum