Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• ⭐⭐⭐⭐

@bozo teşekkürler size de hayırlı olsun... yazınızı merakla bekliyoruz...

• @braveser bazı sorularınıza cevap alamamanız normal çünkü bu sayfanın ilk iletisini okumadığınız o kadar belli ki... ondan size pek yardım etmemiştir... buranın raconu şudur önce hemen hemen bütün iletiler okunur sonra akla takılan ya da işin içinde çıkılamayacak sorular sorulur... siz daha birinci iletiyi okumadan soru sorarsanız cevabınızı ya alamazsınız ya da yarım yamalak alırsınız... sorduğunuz bütün soruların detaylı cevapları burada var... nereden mi biliyorum tek tek okudum da ondan... kolay gelsin...

• @denizci10 b1 b2 vızeyle acılmıs ılk sayfadan basladım 2017 tarıhlı paylasimla ancak orda vize ucretini nezaman nasil odenecegi yazmiyo cok baktim hocam lakin yuzlerce sayfayida malesef okuyamadim oyuzden sormak istedim sagolsun cvpladilar. sizde onca msji yazip yargilamak yerine formu doldururken yatiyo para deseydiniz daha yardimci olurdunuz. ben eski abd elciligi calisaniyim onceden bankaya yatardi para sonra form doldurulurdu ondan sorup emin olmak istedim..

• @emirgenco @emirgenco tesekkur ederim arkadaslar randevu tarihini sanirim gunceliyolarmis surekli bugun elcilikten bilgi aldim :)

• ⭐⭐

@braveser üstadım sen randevuyu inşallah al zaten onlar öne çeker ve sende sürekli kontrol et boş gün buldukça öne Çek inşAllah herşey gönlünce olur

• @hknsnk o zaman normal... akademisyenler her koşulda vize alıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@braveser ilk iletide var hatta ben yazdım pdf lerle anlattım sağolsun @crazycells hocam da koydu. Ben sadece neden cevap verilmediğini söyledim. Yoksa hemen hemen her soruya elimden geldiğince yardımcı oluyorum... ayrıca bu kadar ileti dediğiniz şeyi de bikaç saatte okursunuz...tabi isteseydiniz...

• İyi günler ben de milli eğitim bakanlığında öğretmenim .Planımı yaz tatiline denk gelecek şekilde yaptım.Bunun için yine de okul müdürümden izin kağıdı almam gerekir mi ? Çünkü tatilde olacağım zaten .Bir de siz de mi öğretmensiniz ?@air_technic

• @mertem441 izin kağıdı değil ama senelik izninizin olduğuna dair kağıt olabilir. Ama daha bu kağıtlara baktıklarını ne gördüm ne de duydum... siz bilirsiniz

• Herkese merhaba.2020 17 mart yani pandemi'nin ilan edildiği gün turist vize randevum vardı. Gece 01 atılan bir mail ile iptal oldu ve bu günlere geldik. Eşimle birlikte perşembe günü görüşmemiz var. Sormak istediğim DS160 formunu kaldırıp sıfırdan mı doldurmalıyım yoksa aynı form ile mi devam mı etmeliyim. Nasıl bir yol izlemeliyim? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@mfkont normalde ds160 ın geçerlilik süresi 1 aydır. Sizin formunuzun üzerinden 2 yıl geçmiş ayrıca fotoğrafların da geçerliliği 6 aydır. Büyük ihtimalle formdaki gelir bilginiz bile değişmiştir. Değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu kadar beklemişken red alıp bir daha beklemeyin bence. Ayrıca ds160 formunu doldurmadan önce de yeni fotoğraf çektirmenizi de tavsiye ederim. Aynı fotoğrafı kullanmayın. Ufak tefek şeyler gibi görülebilir ama şahsen önemli husus bunlar... kolay gelsin...

• Merhabalar, eşim ve ben psikologuz. Azerbaycan'da kendimize ait bir iş yerimiz var. Ailece turist vizesine başvuru yapmayı planlıyoruz. Biraz gezmek ve alanımızla ilgili bir enstitütüden eğitim almak istiyoruz. Bir seminerden de davetiyemiz var Amerika'dan. 1.5 yaşında bir bebeğimiz var onunla birlikte başvurcaz sizce vizemizin olumsuz sonuçlanması söz konusu olur mu? Hesabımızda 1 haftalık masraflar için 10k $ göstermemiz yeterli olur mu ? Eşim birkaç ay içinde Almanya'ya gidecek 1-2 günlüğüne fakat tek gidecek ben daha önce sadece Gürcistan'da bulundum. Eşimin schengen vizesi almış olması bizim için de + olur mu ve konsolosluk benim de eşimle birlikte gitmemiş olmamdan dolayı red verir mi ?

• randevuyu iptal edip en baştan yeni ds160 mı doldurmam mı gerekiyor, çünkü sanırım başka türlü olmayacak. ya da bunun doğru yolu nedir?

• ⭐⭐⭐⭐

@mfkont hayır sadece ds160 doldurmanız ve confirmation sayfasından çıktı alıp konsolosluğa gitmeniz yeterli.

• Teşekkür ederim.

• Salı günü teyzemin mülakatı var. Oğlu Amerikada üniversite okuyor. Onu görmek için gidecek. Kendisi emekli, finansal olarakta iyi fakat daha önce yurtdisina cıkmadı. Sizce vizeyi alma ihtimali nedir? Yalan söylememek için DS formuna Amerikada tanidiginiz var mı kısmına mecburen oğlunu yazdı. Oğlunun greencardı yok ögrenci vizesiyle orada bu yüzden biraz olumsuz düşünüyoruz.. Sizin fikriniz nedir?

• ⭐⭐

@historian bence vizesi onaylanır çünkü sonuçta insanlar birilerini ziyaret edebilir etmek isteyebilir ve kendisi emekli genelde emeklilere vize kolay cıkıyor

• Arkadaslar annemin randevu ücretini ödedik fakat randevu vermiyor Ankara için randevular açılıp kapanıyor mu bilgisi olan var mi? Ne yapmamız lazım?

• @slcn ankara şuan sadece göçmenlikle ilgili işlem yapıyor. İstanbuldan randevu almalısınız

• @psika-danışmanlık yardımcı olursanız sevinirim

Benzer Başlıklar

• Üniversite Öğrencisi B1/B2 Mülakat Bilgisi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    122 Bakış
    EyelashE
    Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim. Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim. Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba? Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
  • 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu

51
    0 Oy
    51 İleti
    3k Bakış
    A
    @ATS16 Merhabalar, mail attım buradan yazdım whatsapptanda yazdım ama ulaşamadım
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    ATS16A
    @Akin-Z https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/step-2#how-to-apply-for-non-immigrant-visa
  • 0 Oy
    10 İleti
    4k Bakış
    melihguneyM
    @mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi. Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:) Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k