Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,
    6 aylık Erasmus süreci boyunca Polonya konsolosluğundan J-1 Work and travel vizesi alma şansım nedir? Haziran 2022'ye kadar Polonya için sadece D tipi Vizem var. Polonya vatandaşlığım ve Polonya'da ikametim yok. Türkiye'de lisans okuyorum 2023'te mezun olacağım Ülkeme döneceğime dair kanıtım: Üniversitem devam ediyor. ve not ortalamam 2,98

Yorumlarınız benim için çok değerli olacak. özellikle @crazycells şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada 5-6 gün önce Ukrayna vatandaşı ve İngiliz oturma iznine sahip bir kişi Berlin'den Turist vizesi aldı ve onaylandı.
    bir forum sitesinde gördüm.

• @crazycells hocam siz biliyorsunuzdur. 2 hafta geçmesine rağmen herhangi bir info bulamadım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hsyn045, içinde söyledi: 3. ülke vatandaşı olarak bir ülkeden J1-WAT vizesi almak

Merhabalar,
    6 aylık Erasmus süreci boyunca Polonya konsolosluğundan J-1 Work and travel vizesi alma şansım nedir? Haziran 2022'ye kadar Polonya için sadece D tipi Vizem var. Polonya vatandaşlığım ve Polonya'da ikametim yok. Türkiye'de lisans okuyorum 2023'te mezun olacağım Ülkeme döneceğime dair kanıtım: Üniversitem devam ediyor. ve not ortalamam 2,98

Yorumlarınız benim için çok değerli olacak. özellikle @crazycells şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada 5-6 gün önce Ukrayna vatandaşı ve İngiliz oturma iznine sahip bir kişi Berlin'den Turist vizesi aldı ve onaylandı.
    bir forum sitesinde gördüm.

Eger o ulkede okuyorsaniz ya da calisiyorsaniz, tabii ki o ulkedeki konsolosluklarda da vize basvurusu yapabilirsiniz. Polonya vatandasi olmaniza gerek yok; herhangi bir problem yasamamaniz lazim.

Vatandas olmayanlara hizmet vermeme kisitlama uyarisi, pandeminin basinda pek cok konsolosluktan gelmisti; ama su an eskiye donmusler. Polonya'daki ABD konsoloslugunun sitesinde herhangi bir kisitlama goremedim:

https://pl.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/

Bol sanslar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |