DV2023 Sohbet Odası
-
Şu çekilişin kendine çıkacağına dair zerre umudu olmayan tek ben varım sanırım
-
Bayadır giremedim foruma. Umarım herkes iyidir. Geçenlerde 15 kişinin katıldığı mini bir çekilişe katıldım orada bile bana bir şey çıkmadı. O değil iki kişi çekilişe girsem onda bile çıkmıyor. GC nasıl çıkacak merak ediyorum valla. Neyse buralarda kalıp motivasyon basalım biraz 😂😂
-
@jessepinkman, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
kısmen yalnız değilsin :)
ya da şöyle söyleyeyim. umudumuz var elbet ama "kesin bana çıkacak" diye kendimi şartlamıyorum. erken havaya girmek ve sonunda olumsuz bir sonuçla karşılaşmak, o erken girilen havanın dozu ile beraber olumsuz sonucun etkisinin daha çok olacağı bilincindeyim. -
Kesin bana çıkacak yüzde bir milyon.
-
Ben çıkmayacak şekilde plan yapıyorum hatta çıksa bile gc'yı elime alana kadar çıkmamış varsayarım diye düşünüyorum. Heyecan git gide azaldı bir bakıma :)
-
@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben çıkmayacak şekilde plan yapıyorum hatta çıksa bile gc'yı elime alana kadar çıkmamış varsayarım diye düşünüyorum. Heyecan git gide azaldı bir bakıma :)
3 ay önce ben de böyle diyordum. Ama şimdi heyecan oluşmaya başladı içimde. Son iki aydır hayatımı düzene soktum ve istediğim gibi gidiyor. Bunun da istediğim gibi gitmesini diliyorum açıkçası.
-
Geçen yıl ilk başvurumdu heyecan çoktu, çok video izledim araştırdım bu gc. ama çıkmadı.. Bu yıl Relaxx.. 🗽🇺🇸🙏🏻
-
Başka ülkede dil okulu okurken green card başvurusuna katılabiliyormuyuz? Irlanda dil okulunu düşünüyorum ama aklım hep Amerika da bu yüzden merak ettim böyle bir durum yaşayan oldu mu?
-
@senator, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başka ülkede dil okulu okurken green card başvurusuna katılabiliyormuyuz? Irlanda dil okulunu düşünüyorum ama aklım hep Amerika da bu yüzden merak ettim böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Çekilişe katılmak için vatandaşı olduğun ülkede durma şartı yok. İstersen İrlandada okurken de başvurabilirsin.
-
@senator yanlis bilmiyorsam sorunuzun cevabi *evet .
-
@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aynı şekilde ben de çıkmayacak şekilde plan yapıyorum hatta yavaştan uygulamaya da başladım. Greencard çıkarsa kısa yoldan hedefe ulaşmış olurum çıkmazsa da planlarım ve emeklerim ile hedeflerime ulaşacağıma inanıyorum.
-
Genç arkadaşlar; çokta şey etmemek lazım. 🙃
https://www.instagram.com/reel/CYPVyhOocEE/?utm_medium=copy_link
-
@ping-pong Vay be. :)
-
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Genç arkadaşlar; çokta şey etmemek lazım. 🙃
https://www.instagram.com/reel/CYPVyhOocEE/?utm_medium=copy_link
New achivement: UNLOCKED
-
Dün akşam Abd deki tanıdığımla konuştum. O an kendimi Abd ye çok yakın hissettim. Kapattıktan sonrada ne kadar uzak olduğumu tekrar farkettim :)
-
Bu sene üçüncü başvurum olacak.. Önceki senelerden farkı ise, sevgilimin olması.. İkimizde başvuru yaptık.. Çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çıkmasını çok istiyorum.. Çünkü bu ülkeye ait bütün değer yargılarından, ahlakından, toplumsal kurallarından, ahlaksızlığı kurnazlık sanan zihniyetinden, insanlarından, insanlarının davranışlarından ve bütün bunlar karşısında yorulmaktan sıkıldım..
-
@travelleth sen sıkılıyorsun ben iğreniyorum 😞
-
@gökhan-akgül-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@travelleth sen sıkılıyorsun ben iğreniyorum 😞
hocam bunların karşısından yorulmaktan sıkıldım.. bunların tamamından nefret ediyorum zaten..
-
@ping-pong hocam acayip gaz verdi bana ama adamdaki kadar şans yok bende
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu sene üçüncü başvurum olacak.. Önceki senelerden farkı ise, sevgilimin olması.. İkimizde başvuru yaptık.. Çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çıkmasını çok istiyorum.. Çünkü bu ülkeye ait bütün değer yargılarından, ahlakından, toplumsal kurallarından, ahlaksızlığı kurnazlık sanan zihniyetinden, insanlarından, insanlarının davranışlarından ve bütün bunlar karşısında yorulmaktan sıkıldım..
Lisedeyken üniversiteye geçince rahatlayacağımı düşünüyordum, üniversiteye geçtim dedim ki neyse okul bitsin, işe başlayayım, bir düzenim olsun o zaman rahatlarım. Okulum bitti, çalışmaya başladım ve daha iyi anladım ki zamanın vs önemi yok bu ülkede rahat etmek gibi bir durum maalesef ki söz konusu değil. Biz yaşamıyoruz sadece günlerimizi tüketiyoruz. Bir şantiyeci olarak sabah 8 de işe başlayıp yeri geldiğinde akşam 10 a kadar çalışmak, kesinlikle yaşamak değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum