Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngilizce Geliştirmek için İzlenebilecek Yabancı Diziler

İngilizce
23 13 1.4k 14

Benzer Başlıklar

• İngilizce düşünemiyorum...

İngilizce
    24
    1 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    S
    ....ingilizceyi cevirmeye calisilirsa yolda kalinir....netflix de bir film var adi --burn after read---dun kafam takildi dur bunu turkceye cevireyim dedim cevirince boyle oluyor----yak sonra okuduk....turkcede cumlenin b asina galacak keloime ingilizcede sona gelir. saat kac... what time.....
  • En kolay İngilizce öğrenme ve pratik etme yolu

İngilizce
    1
    1 Oy
    1 İleti
    435 Bakış
    oguzhanyenerO
    Herkese Merhaba, DV2020 talihlilerindenim ve bir problem veya gecikme olmazsa 2020 yazında Amerika'da bulunacağım. Amerika'da ve Türkiye dışında bir çoğumuzun ortak problemi olan İngilizce'yi geliştirebilmek için Cambly adında bir siteyi kullanıyorum. Cambly'de ana dili İngilizce olan eğitmenlerle istediğim zaman görüntülü konuşarak İngilizce öğrenip, geliştirebiliyorum. Aşağıdaki linki kullanarak Cambly'den ücretsiz 10 dakikalık deneme dersi kullanabilirsiniz. https://www.cambly.com/invite/letsenglish https://www.cambly.com/invite/letsenglish
  • Tam 4.5 saat Emrah Hoca ile ingilizce

Taşındı İngilizce
    5
    3 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    Furkan GameF
    B1b2 veya sadece B1 İ anlattiği videonun pdfsi var mı sizde varsa atabilir misiniz? Arıyorum bulamıyorum bı türlü hocaya da yazdım Instagramdan geri dönüş yapmadı.
  • Bilinmesi gereken temel 1000 ingilizce kelime

İngilizce
    19
    16 Oy
    19 İleti
    13k Bakış
    P
    Çok yararlı bilgiler teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k