DV2019 bekleme odası
-
@goodluck DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Tekrarlanma olayi sureci takip eden insanlar icin avantaj olacak gibi duruyor. Bircok insan basvurularin iptal olup tekrarlanacagindan habersiz olacaktir. Tabi basvuru yapanlara mail ile hatirlatma gitmezse :)
Bir yerde okudum sanki mail yolu ile bildirilecek diye ama şöylede bir gerçek var ki TR de mailde herkes tarafından aktif kullanılan bir şey değil kimsenin mutsuzluğundan mutluluk çıkartmayı sevemem ama bu tekrarlanma işi bizim için avantaja dönüşebilir
-
Aşağı yukarı aynı sayıda başvuru olacaktır.Burası farklı siteler ekşi vs zaten başvuranlar buraları aktif kullanan kişiler bence şu sıralar vize muafiyetinden ötürü diğer türlü gidilemediği için ufak çaplı bir artış bile olacaktır.Tabi gönül sizin dediğiniz gibi olmasını istiyor o ayrı konu :)
-
Oylesine basvuran yada sirket yoluyla basvuran ve kazandiginin bile farkinda olmayan o kadar cok insan oluyor ki. Gercekten takip edip isteyen kisiler tekrar basvuracaktir. Sahsi dusuncem bu sekilde.
Not: Ben de laf olsun diye basvurup kazananlardanim. Bu sekilde bir tekrarlanma olsa ugrasipta ikinci kez basvurmazdim. 3 yila yakin suredir Amerika'dayim.
-
@goodluck ya çok şanlısınız yada kısmetinizde Amerikada yaşamak varmış diyelim.
En azından kazandıktan sonra gitmişsiniz. Burada genelde kazandıktan sonra gitmeyen kişilere serzenişte bulunuyor arkadaşlar. -
@smesut evet insan kiymetini burada yasayinca anlayabiliyor. Simdi ben de yakinlarima basvurup cikmasini heyecanla bekleyenlerdenim. Cikipta gitmeyeni duydugumda bende serzeniste bulunuyorum :)
-
@crazycells hayat zaten hep beklemekle geçiyor değil mi?:)
-
Bu akşam başvurular tekrar açılacak ve açılan sayfada uygun olan ülkeler arasında Türkiye yi görmeme ihtimali beni çok korkutmaya başladı
-
@madtol sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Gerçi son yönerge olup olmadığına bakmadım ama.
-
Turkiye'nin olmamasi sasirtici olur. Abd Iran'a ambargo uygularken green card lotosunda en cok kontenjan verdigi ulkelerden biri Iran'di. Turist vizesi ve gocmenlik vizesi pokitikalari farklilik gosteriyor
-
@madtol bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
İrana ambargo uygularken bile greencard alınabiliyorken Türkiyeyi yok saymak Amerikanın işine gelmez -
Türkiye saati ile 19:00 damı acılacak tı?
bir tedirginlik aldı! -
New york saati şuan 11.00,
1 saat kaldı başvurulara. -
@southern evet . doğrudur.
Ben şahsen arayüzde de değişiklik bekliyorum. Yıllardır aynı arayüz.
Ama bakalım göreceğiz hep beraber.. -
başvurular açılmış umarım isteyenlere çıkar...
-
merhaba arkadaşlar başvuru yaptım
15-30eylülde giriş durumu kontrolunu öğrenebilirsiniz diyor,mayıs degilmiydi.. -
@akf 15 Mayis-30 Eylul arasi :)
-
Başvurumuzu yaptık eşim ve ben adına, Rabbim gitmek isteyen herkesin yardımcısı olsun içindede bize. Şimdi bekleme zamanı.
-
@Takip bizde başvuru yaptık dediğin gibi bekleme zamanı ve dualarimiz kabul olur insallah,amiiiin😊o değilde nasıl rahatladigimı anlatamam 😇
-
Evet @eenuysal dv2018 den beri hergün bu basvuruyu bekledim hergün forumları takip ettim. Kısmen olsa bizede rahatlama geldi asıl önemli olan sonuç dilerim kazanırız. Ek işe girdim bir an önce maddi konusunda rahatlama gerek zaman buldukça ingilizcede çalışıyorum. Bu yıl çıkmassa ki umarım öyle olmaz (: seneye daha hazırlıklı oluruz. Artık çıkasıya kadar. Trump bi aksilik çıkarmassa.
-
Başvuruyu bugün yaptım. Umarım önce bana veya eşime sonra da gerçekten isteyen ve ihtiyacı olan tüm arkadaşlara çıkar. Umarım hepimiz için en iyi olan gerçekleşir. Artık gün saymak ve hayal kurmakla geçecek sıkıntılı günler bizi bekler....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum