(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Şuan türkiyeden turist vizesi basurusu yapılabiliyormu nezamana tarih veriliyor
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Şuan türkiyeden turist vizesi basurusu yapılabiliyormu nezamana tarih veriliyor
Ocak yakalayabilirsin.
Evet yapılabiliyor. -
@bengisu 10 Haziran randevumu kasımda çekmiştim dün konsolosluk kendi mail atarak öne çekmiş
-
@Ping-PONG merhabalar! ben 2023 ağustos ayı olan randevumu erken e almaya çalışıyorum ama hep kapalı gözüküyor. randevu sistemini aşşağıdaki şekilde takip ediyorum inşaallah yanlış takip etmiyorumdur. eğer yanlış takip ediyorsam beni düzeltirmisiniz?

-
@uslanmaz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Yöntemin doğru. Bir hatan yok.
-
@ibrahimasar teşekkür ederim.
-
Merhaba Ankara'daki vize görüşmeleri istanbula erkene çekilen var mı peki?
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Kef14 teşekkür ediyorumn
-
@uslanmaz evet bende bu yontemle biraz ileriye (yaklasik 4 ay erken) alabilmisdim ve sonradan email gonderdiler ve 10 haziran 2022 de olan randevuyu 27 ocak a aldilar.
-
Ben de agustos 2023 randevusunu eylul 2022ye cektim. umutla size gelen mailden bekliyorum sira gelir diye :)
-
Ben üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim ocak şubat ayı gibi ara tatilde amerika gezisi yapmak istiyorum maddi olarak ailecek durumumuz çok iyi ama gördüğüm kadarıyla genç yaştaki insanlar çok fazla red yiyorlar mülakatta nasıl bir yol izlemeliyim mülakatta yaşımdan ve işim olmamasından ötürü red yer miyim ? Yaşım 22
-
Herkese merhaba, acıl bır yardıma ıhtıyacım var. Aılem ıcın Ds160 formu dolduruyorum. Relative statüs bolumune green card ıle geldıgım ıcın legal permanent resident mı yazmam lazım ?
-
@BelmaSarvan evet
-
bırsey daha sormam lazım acıl yıne,babam emeklı ama hala kendısıne aıt emlak ofısı de var. Meslegıne emeklı yazdım ama son 5 yılda bır yerde calısıyor mu sorusuna ne demelıyım ? bır yerde calısmıyor kendıne aıt yerı var nasıl yapacagım ?
-
@bengisu tebrik ederim sizi. bende üğraşıyorum ama yakalayamadım. bana bir öneriniz olur mu bu konuda.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba herkese,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Arkadaşım daha once yurtdışına(pek cok avrupa ulkesi) çıkmış ancak ilk kez Amerika turist vizesine başvuracak. Kız arkadaşıyla beraber gitmek istiyor ancak bilmek istediği şu. Onunla beraber gidiyormuş gibi mi başvurmalı yoksa ikisi de ayrı ayrı mı başvursalar daha mantikli ve olumlu olur? Arkadaşımın hesabında para, iyi bir sirkette iyi bir geliri, ev tapusu, arac ruhsatı mevcut. Ancak kız arkadaşının daha once yurtdışı deneyimi yok. Sadece iyi bir sirkette iyi bir geliri ve üstüne araç varmış.
Değerli fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. -
@MuRtY Genel profilleri güzel bence kız arkadaşı ile başvursun ve başvurmadan önce beraber kız arkadaşı ile 3-5 ülkeye gitsin vizeyi almamaları için bir neden kalmaz
-
pasaportu kaliteli yapmasi icin birkac ulke gezsek formaliteden sadece girisi yapsak kabul goruyor mu amerika konsoloslugunda? ikna edici olmasi icin belirli bir kalma sarti var mi? 1 gun otelde kaldiktan sonra geri turkiyeye donsek ve bunu 1-2 ulke icin yapsak?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum