Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Önlisans Bitirip Amerika'da Lisans Tamamlama

Kilitli Önlisans ve Lisans Eğitimi
3 2 3.4k 2

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ?

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    17
    0 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    ahmettyA
    @DewRM, içinde söyledi: Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ? Merhaba. GreenCard 2022 kazandım. Florida'da 2 yıllık İç Mimarlık (Interior Design) okumak istiyorum. 2 yıl sonunda iç mimar olarak çalışabilir miyim? İlla 4 yıllık okullara gitmem mi gerekiyor? Sorunuzu ilgili başlıkta sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/category/11/mühendislik-ve-mimarlık
  • Türkiye'den Amerika' ya Üniversite

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    6
    0 Oy
    6 İleti
    519 Bakış
    S
    @Famel teşekkür ederim bakacağım hemen.
  • Anadolu Universitesi Kuzey Amerika Programi

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    19
    11 Oy
    19 İleti
    4k Bakış
    K
    @crazycells cevabiniz icin teşekkürler. Su an ABD bürolarının hiç bir numarası yok, ABD ile alakalı sadece Türkiye'den WhatsApp numaraları var ve ne zaman sorsam aynı cevabı alıyorum. Email gonderdim yine aynı cevap. Durumumu ne kadar anlatırsam anlatayim anlamiyorlar.
  • Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim transfer
    56
    3 Oy
    56 İleti
    14k Bakış
    TaliveT
    Merhaba, Yıldız Teknik Üniversitesi 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve Amerika da herhangi bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorum. Okulun öğrenci işlerine bu durumu sorduğumda geçiş yapan kişilerin olduğunu söylediler fakat süreç hakkında çok fazla bilgileri yokmuş. Bu süreç nasıl işliyor, 0'dan mı eğitime başlanıyor yoksa ders saydırma vesaire gibi durumlar oluyor mu? Ortalama bir şehirde aşağı yukarı 1 yılın maliyeti ne kadar olur?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k