(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@slayttan Gruplarda duyurdum hemen
Teşekkürler. Hala açık 1/2 aralık
Vallahi günlerdir sabahtan akşama kadar aralıksız bakıyordum (bugün dahil) Gözüm ağrıdı artık o derece. O yüzden öne almak isteyen herkes duysun ve alsın randevusunu erkene.
-
@crazycells
Merhaba rahatsiz ediyorum kusura bakmayin Turist vizesi ile ilgili sorum olacakti size -
1-2 aralık boş
-
1 Aralık doldu
2 Aralık doldu
3 Aralık BOŞ -
1 Aralık son randevu ben aldım
-
Gökhan Adıgüzel diye bir arkadaş vardı inşallah alabilmiştir. Ben görür görmez yazdım 1 aydır bu anı bekliyordum. İnşllah vizeyide alırız burada paylaşırız
-
@slayttan gruptan alanlarda olmuş elinize sağlık
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@slayttan gruptan alanlarda olmuş elinize sağlık
Rica ederim, faydam olduysa bir nebze ne mutlu.
Şu anda hala 3 aralık müsait -
Arkadaşlar 30 kasıma randevuyu İstanbul konsolosluğu açtı, bekleyenler varsa 5 kişilik yer açılmış alabilirsiniz.
-
@dolce-vita, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar 30 kasıma randevuyu İstanbul konsolosluğu açtı, bekleyenler varsa 5 kişilik yer açılmış alabilirsiniz.
Şu an doldu hepsi maalesef (Net olmamakla birlikte galiba ilk kez 2/3 gün birden yaklaşık 15 dakika açık kaldı)
-

Az önce gördüm ben de ama almadım...
-
Ben hala açık görüyorum randevuları 4 kişilik yer var.
-
Bu ileti silindi! -
@emrahfb88 teşekkürler aldım 😀
-
@Gökhan-Adıgüzel, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Onay alan arkadaslari gordukce umidim yeserdi 😂
-
@Gökhan-Adıgüzel, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Şahane:)
-
@slayttan yani randevuyu ön tarihe çektim
-
Haftaya İstanbulda randevum var. Konsolosluk girişte aşı kartı, pcr testi vb. Bişey istiyormu. Bilen yada yakın zamanda randevusu olan arkadaşlardan bilgileri ricamdır.
-
@Gökhan-Adıgüzel Rica ederim çok sevindim. İnşallah vizeleride alırız
-
Bunlarin disinda eklemem gereken bir evrak var mi sizce?

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum