(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@onrsybn merak ediyorum İstanbula mı başvurdunuz yoksa Ankaraya mı? Nerede daha çok yakın tarihe çekmek için yer açılıyor acaba?
İstanbul.
Ankara da randevu yok zaten.
Bizdrn her gidrn red alıyor ama by arada
Forum, konsolosluğun radarında olabilir diyosun

-
@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@onrsybn merak ediyorum İstanbula mı başvurdunuz yoksa Ankaraya mı? Nerede daha çok yakın tarihe çekmek için yer açılıyor acaba?
İstanbul.
Ankara da randevu yok zaten.
Bizdrn her gidrn red alıyor ama by arada
Forum, konsolosluğun radarında olabilir diyosun

Olabilir değilde direkt öyle bence

-
@ibrahimasar
Yalıkavak’ ta bir kızla tanıştım bu yaz. (Avrupalı-ülke söylemiyeyim bilgi vermek gibi olmasın hakkında
)
Göçmenlik bürosunda çalışıyorum demişti. Avrupalı doğumlu, İran asıllı.
Sosyal medyada internette vize başvurusu yapanları araştırıyorlarmış. Öğrendiğim kadarıyla ülkelerin diline ve kültürüne hakim böyle insanlar çalıştırılıyormuş.Yani burada ben sadece turist olarak ilgileniyorum diye yazsanızda sizin kültürünüzü sohbetlerinizden çıkarım yapacak kadar iyi bildikleri için sadece yazdıklarınıza bakmıyorlar.

-
Ds160 seyahat planim degisti gorusmeye giderken ne yapmaliyim ?
-
@Ali-Demiray Formda düzenleme yapabilirsiniz aynı forma ulaşıp güncelleyin, bir sorun olursa en kötü ihtimalle yeni bir ds160 açarsınız.
-
O değilde aklıma dv ye başvuranlara mı red veriliyor sorusu gelmiyor değil?? Sonuçta burada bulunanların yüzde 99 dv ye başvurmuş kişiler. Acaba ondan mı red veriliyor direkt olarak. Ne dersiniz??
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
O değilde aklıma dv ye başvuranlara mı red veriliyor sorusu gelmiyor değil?? Sonuçta burada bulunanların yüzde 99 dv ye başvurmuş kişiler. Acaba ondan mı red veriliyor direkt olarak. Ne dersiniz??
Bu da bir alternatif ve baya güçlü bir alternatif bence.
-
@denizci10 DV başvuru ve çekilişle vizelerin hiç bir ilişkisi olmadığını kaç tane avukat açıkladı. Dünyanın her yerinden yeşil karta başvuran insanlar ve vize alıp gidiyorlar hepsini çek etmeleri başvurmuş başvurmamış demeleri mümkün değil, bu vize ile gitme niyetinin de ötesinde şansa dayalı başka bir süreç. 10 yıl başvurup giden gelen sonradan çekilişten yeşil kart çıkan tanıdıklarım var vizesi red olup çıkanlar var.
-
@goe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 DV başvuru ve çekilişle vizelerin hiç bir ilişkisi olmadığını kaç tane avukat açıkladı. Dünyanın her yerinden yeşil karta başvuran insanlar ve vize alıp gidiyorlar hepsini çek etmeleri başvurmuş başvurmamış demeleri mümkün değil, bu vize ile gitme niyetinin de ötesinde şansa dayalı başka bir süreç. 10 yıl başvurup giden gelen sonradan çekilişten yeşil kart çıkan tanıdıklarım var vizesi red olup çıkanlar var.
Dostum bunların birbirleri ile alakası olmadığını biliyoruz ancak; Greencard göçmenlik düşüncesi olan bir birey olduğunuzu gösteriyor. Tamamen alakası yok denilemez.
-
@Ping-PONG taktiği bizimle paylaşmanızı bekliyoruz:)
-
@ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG Merhaba, randevu tarihini öne çekme taktiği nedir acaba tekrar söyleyebilir misiniz ?

Ais teki profilinize girip randevu tarihini değiştir sekmesine tıklayıp erken randevu var mı diye bakıyorsunuz sonra alttan iptal deyip tekrar tıklayıp bakıyorsunuz. (F5 ile sayfayı yenilemeyin sorun çıkartıyor)
Daha erken randevu görünce hemen kapıyorsunuz.
Ara ara erken tarihlere randevu açılıyor veya birler randevusunu iptal ediyor.
Ben 1 gün mesai harcadım bu şekilde 5 dakikada bir bakarak.

-
@Ping-PONG peki tarihi öne alma sınırı var mıdır? Yani boş tarih gördükçe örneğin 10-15 kez bu işlemi yapabilir miyiz?
-
@Cihangir-Namlı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG peki tarihi öne alma sınırı var mıdır? Yani boş tarih gördükçe örneğin 10-15 kez bu işlemi yapabilir miyiz?
Olduğunu düşünmüyorum. Ben 7 kere aldım. Ama sen yüne de abartma 3-5 gün için alma. 2-3 ay şeklinde ilerle ve maksimum 5 denemede çekebildiğin kadar çekmeye çalış.
-
merhabalar,@crazycells bu konuda yardımcı olsanız sevinirim. b1 vizesini doldururken bu soruya Türkiye demem gerekir mi? mevcut öğrenci oturumum permanant resident sayılır mı bilemedim. Soru: Are you a permanent resident of a country/region other than your country/region of origin (nationality) above?
-
@denizci10 ben dv ye başvurmadım. Red aldım.
-
En yakın randevu tarihi Temmuz 2023'e veriliyor. 2/3 gündür erken tarihler pasif durumda. İptal olan da yok pek.
Umarız, haftaya düzelir.Ayrıca aşağıda paylaştığım linkteki kişi, konsolosluk görevlisi kendisine, "ara ara sistemi kontrol edin, erken tarihler açılabiliyor. Ona göre erkene çekersiniz" diye belirtmiş. Velhasıl tarihi öne çekersek kıllanırlar tezi çürümüş oluyor
(Zaten Sn. crazycells de sorun olmayacağını söylüyordu)
Syg.https://www.youtube.com/watch?v=QXuS3MsHK4M&t=718s&ab_channel=KorkunuyenHayaliniyasa
-
@Ping-PONG yakın zamanda tarih değişikliği yapabildiniz mi peki?
-
@ipeksedaa, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG yakın zamanda tarih değişikliği yapabildiniz mi peki?
Ben kasım ayına çektikten sonra bir daha ellemedim.
Ama dün yine randevu var açıkta alın diye yazdı biri. -
@Ping-PONG anladım teşekkür ederim size de bol şans diliyorum.
-
@slayttan Bence çok doğru bir bakış açısı değil çünkü ABD de havalimanında ICE vizeyi iptal ettiğinde üzülmeyin tekrardan vize başvurusu yapabilirsiniz diyor...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum