Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• Son başvuru bugün mü acaba

• Yine ben bu çekilişle bir başvuru günü ilgilenirim bir de açıklanacağı gün ilgilenirim dedik yine burdayız :) totemler gelmeye başlamış hayaller paylaşılıyor ve olasılık tahminleri yapılıyor gc forumun güzel zamanları başlıyor yine ;)

• ⭐⭐⭐

@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Dün gece rüyamda greencard sonuçlandığını görüyorum, bana çıkıyor ve uçakta gittiğimi görüyorum. Uçağın kenyaya gittiğini öğreniyorum havadayken panikliyorum ve uçağı kaçırmaya çalışıyorum 😂 polisler beni almıyorlardı kenyaya 😂😂

😂😂😂

• ⭐⭐⭐

@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@bidünya artık gidelim hele demi ama yoldaş. Hepimize hayırlısı olsun 🙏

Gidelim hemşire gidelim pankartı birlikte açalım😄

• Merhaba biraz önce başvuru sırasında, adımı dogan yazmama rağmen kontrol sayfasında doğan olarak geçiyordu problem olur mu ?

• ⭐⭐⭐

@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

başvurular yapıldı. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

bu arada bu sene kaç kişinin başvurduğunu merak edenlere aşağıya bıraktığım linki kaç kişi izlemiş diye bi bakmasını tavsiye ederim.

https://youtu.be/hYOS1NAZpJE

Ooo parayla danışmanlığa da başlamışlar.

• ⭐⭐⭐

@den1905, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar, isim ve soyisimde türkçe harfleri kullanıyor muyuz ?

Örneğin soyadımda büyük türkçe karekter kullanınca hata veriyor fakat isimde yazınca hata vermiyor.

isimde ya da soyisimde türkçe karakter kullanacak mıyız ?

Sorun hala geçerli mi bilemedim ama "hayır"
    Turkce karakter kullanilmiyor.

• ⭐⭐⭐

@RedRaMa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Merhabalar,
    aklimda bazi sorular var fakat forum da denk gelmedim bilgi sahibi arkadaşlarimin yardimci olmasini rica ederim.

evliyim 1 kizim var başvuruda bilgileri eksiksiz girdim çekilişte hak kazandim planim ilk etapda ben gidip duzenimi kurduktan sonra ailemi yanima alacağim ds260 formunda ailemin pasaport bilgileri gereklimi?
    sağlik raporu almam gerekecekmi ailem için?
    konsolosluk vize göruşmesinde aileminde gelmesi gereklimi?
    bilgisi olan arkadaşlarimin yardimlarini rica ediyorum.
    teşekkur ederim.

• yazim hatalari için kusura bakmayin klavyemde sorun mevcut-

1- Evet
    2- Evet
    3- Evet

• Ilk kez basvuru yaptik bu sene, yerimizi aldik.
    Herkes icin hayirlisi olsun.

Oncesinde forumu gezmistim cok degerli bilgiler var. Ihtiyacimiz olan tum bilgilere ulasmak, aradigimizi bulmak zaman alacak.
    Ayni meslege sahip gitmis olan birileri de var. Ilerleyen donemde kendilerinin engin tectubelerine de basvurmak adina faydali bir platform.

• ⭐⭐⭐

@suleymank, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Son başvuru bugün mü acaba

9 Kasım

• ⭐⭐⭐

@suleymank, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Son başvuru bugün mü acaba

Hayır 9 Kasım. Ama son gün riskli

• ⭐⭐⭐

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

başvurular yapıldı. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

bu arada bu sene kaç kişinin başvurduğunu merak edenlere aşağıya bıraktığım linki kaç kişi izlemiş diye bi bakmasını tavsiye ederim.

https://youtu.be/hYOS1NAZpJE

Ooo parayla danışmanlığa da başlamışlar.

@hadi-BE 😁 hayat şartları galiba 🙈

• @efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Yine ben bu çekilişle bir başvuru günü ilgilenirim bir de açıklanacağı gün ilgilenirim dedik yine burdayız :) totemler gelmeye başlamış hayaller paylaşılıyor ve olasılık tahminleri yapılıyor gc forumun güzel zamanları başlıyor yine ;)

@efe-kansaslıoğlu en sevdiğim zamanlar. Çıkmayınca nadasa çekiliyoruz ama sonra şu heyecan herşeye değer 😁

• @Batuhan-X, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@SweetDreams ama sonuçta isminiz ornek veriyorum ali veli.. istanbul dogumlusunuz. sizle aynı ad ve dogum yeri olan zibilyon kisi var. siz 2 farklı pasaport ile basvurmus olsanız fotoğraf dısında sizi nasıl bilecekler? pasaportta ali veli istanbul yazıyor mu yazıyor. kazanınca mulakatta bilgileri dogrulama imkanınız var mı ? var. tek engel 2.pasaportu alınca birincinin iptal edilmesi nvi tarafından. oyle bir durum yoksa 2.3.4. basvuru sahsi fikirlerime göre yapılabilir eksik dusundugum bir sey yoksa.

Ya güzel kardeşim. Daha önce hiç ikinci pasaport un olmadığı belli. İkinci pasaport alırken birinci delinir. Olduki birinciyle kazandın kullanılabilir ikinciyi isteyecekler. Bu durumda ne olur acaba?

Adres bilgilerini yalan yanlış gireceksin çünkü bu kadar tesadüf olmaz.

İkisi de ne tesadüf aynı tarihte doğmuş olacak. Ne tesadüf ki aynı yerde doğmuş olacak. Vs vs

Sohbet olsun diye sorduysan sorun yok ama gerçekten soruyorsan başvurunu başkası yapmış demekki. Soruları bile görmemişsin diye düşünüyorum.

Ben olsam bunu anladığım anda değil green card vermeme vize için 10 yıl değil ömür boyu men veririm. Üstüne bir de bütün nato ve commonwealth girişlerini de ömür boyu yasaklarım.

Bildiğin NİTELİKSİZ dolandırıcılık. 😂

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG şimdi zaman daha çabuk geçer.

• @Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG şimdi zaman daha çabuk geçer.

Ben iki şeye odaklandım. Gece gündüz spor yap, ye ve ingilizce çalış. 😂😂😂

• Milletin ücretli yayın ve whatsapp gruplarında paylaştığı bir coin sepeti var. 1 senelik süreçte minimum 10% 20% arası ve 3-5 senelik dilimde 100% ün üzerine çıkması bekleniyor. Bunlardan 8 tanesi gate.io ve binance dan alınabiliyor. Ama 3 tanesini almak acemiler için çok zor.

Ben bireysel olarak yüklü miktarda bir yatırım yaptım. Belki değerlendirmek isteyen olur diye forum ailemle paylaşmak istiyorum. Çok paranız olmasa bile küçük küçük hepsinden biraz alabilirsiniz. Sabır sahibi olan ve unutabileceği bir miktar nakiti olanlar için güzel bir yatırım.

Burada kalsın. Zamanı geldiğinde geriye bakıp ulan ben yazmıştım derim. 🙃

3FE7CD40-F342-457C-A803-FF5217C19807.jpeg

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Milletin ücretli yayın ve whatsapp gruplarında paylaştığı bir coin sepeti var. 1 senelik süreçte minimum 10% 20% arası ve 3-5 senelik dilimde 100% ün üzerine çıkması bekleniyor. Bunlardan 8 tanesi gate.io ve binance dan alınabiliyor. Ama 3 tanesini almak acemiler için çok zor.

Ben bireysel olarak yüklü miktarda bir yatırım yaptım. Belki değerlendirmek isteyen olur diye forum ailemle paylaşmak istiyorum. Çok paranız olmasa bile küçük küçük hepsinden biraz alabilirsiniz. Sabır sahibi olan ve unutabileceği bir miktar nakiti olanlar için güzel bir yatırım.

Hiro yu mu takip ediyosun :)))

• @beceke, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Milletin ücretli yayın ve whatsapp gruplarında paylaştığı bir coin sepeti var. 1 senelik süreçte minimum 10% 20% arası ve 3-5 senelik dilimde 100% ün üzerine çıkması bekleniyor. Bunlardan 8 tanesi gate.io ve binance dan alınabiliyor. Ama 3 tanesini almak acemiler için çok zor.

Hiro yu mu takip ediyosun :)))

10.000 lerce kişi (hiro gibi😂) bu paylaşımı ücretli yayınlarla yapıyor. Yabancılarda buna dahil.

Biz bir grup arkadaş araştırıp ince eleyip dokuyup karar veriyoruz. Dün yine bir tanesi yayın yapıyordu acaba ne paylaşacak diye meraktan girdim yayınını izledim. O açıklamaya başlarken ben hepsini yazdım. Direkt birebir aynı sıra ile paylaştı. Millet çıkdırdı madem bomba diye paylaşıyorsun. Bu adam nereden biliyor diye 😂😂😂

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k