DV2023 Sohbet Odası
-
@admdglm Sıkıntı olmuyor kendinizi strese sokmayın boşuna :thumbs_up:
-
Telefonla çekmiştim saat yönünde dönüyor yüklediğim resim dediğiniz gibi, nasıl düzeltebilirim?
-
@admdglm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells Reis emin misin bak doğru söyleyebilirsin valla kac gündür moralkm blzuldu youtibeda videolar izledim avukat falan alamazsin kazansan bile diyorlar
Avukat dediginiz kisi ne hakim, ne savci, ne konsolos, ne de elci... sadece bir avukat... Ve bu forumda defalarca avukatlarin verdigi bilgiler duzeltildi... Bu bilgiyi aldiginiz avukatin bu sureclere hakim biri olmadigi belli.
Forumda hem resmi kaynaklarla, hem de gercek hayattaki deneyimlerle olusturularak verilen bilgileri dikkate almanizi tavsiye ederim.
Dedigim gibi, sizinle ayni durumda olup vize alan pek cok kisi oldu forumda. :thumbs_up:
-
@xgnz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İyi günler benim phototool sistemine yüklediğim resimler otomatik olarak dönüyor çözümünü bilenler yardımcı olabilir mi?
ok ile ceviremiyor musunuz?
-
@Mistral, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@admdglm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve şuan lise sondayım. 28.10.2021 tarihinde ben başvuru yaptım ve lise mezunu(diplomalı) olarak seçtim. Şuan lise okuyorum. Mayıs 7 de sonuclar acıklanacak ve ben haziranda mezun olacagım. Diyelim ki kazandım diplomamı haziranda aldım sorun olur mu?
Sonuçta diplomam olacak ve mülakatta diplomamın olduğunu ispatlayabileceğim.
Yinede sorun olur mu?sorun olmaz, bu sekilde vize alan onlarca kisi oldu forumda :)
Buna da vize veren konsolosluk 100 bin talihlinin 50 binini nasıl eliyor ya ? :grinning_face: Çok açık biçimde yalan beyan var, ben olsam vermezdim.
bu kadar kisiyi genelde elemiyor, cunku her secilen surece zaten devam etmiyor...
Ankara'daki konsolosluk formdaki her ayrintiyi "yalan beyan" olarak degerlendirmiyor :) kisinin mulakat sirasinda DV sartlarini saglamasini yeterli buluyor.
-
@neo amerika adresini mülakat sırasında güncellemek mümkün.
-
İyi geceler herkese. Merak ettiğim bir konu var. Eğer fotoğraf kriterlere uymuyorsa sistemin kabul etmediği söyleniyor doğru mu bu acaba? Yani başvuru aşamasında uyarı veriliyormuş eğer böyleyse cidden çok güzel olmuş. Daha öncesinde yoktu bu sanırım
-
Bir tane mi youtuber ın milleti kandırdığı veya yürüdüğü illegal yolları normalmiş gibi gösterip milleti aklıyla oynadığı video su eksik olmaz.
Hep bir işgüzarlık hep bir prim kasıcam diye milleti yalan yanlış yönlendirme. İşledikleri suçları normalmiş gibi gösterip kazandığı parayla prim kasanlar apayrı. 🤬🤬🤬
Ne kadar acayip bir milletiz.
-
Arkadaşlar başvurumu yeni yaptım ancak başvurduktan sonra fotoğrafımın 602 602 pixel olduğunu farkettim bir sorun olur mu ?
-
Merhabalarr herkes doğduğu yere il yazıyor başvuruda ama benim kimlik ve pasaportta ilçe yazıyor ben hangisini yazmalıyım doüduum yer kadıköy
-
Arkadaşlar başvurumu az önce yaptım ancak fotoğrafımın 602 602 pixel olduğunu farkettim sizce bir problem olur mu ? Aklıma takıldı
-
@özkanz 600 ile 1.200 arası olacak zaten. Bir sorun yok
-
@Retr0 Kimlikte ne yazıyorsa o yazılmalı, benim kimliğimde ilçe yazıyor o yüzden bende ilçe yazdım. Bunlar önemli bilgiler o yüzden kimlik ile aynı doldurun.
-
@Atlantis00 Resimi yüklerken sadece dosya büyüklüğü, adı, formatı, ölcek, boyutu, gibi değerlere bakıyor aynı kriterlerde farklı bir resim olursa anlamamıyor sistem maalesef.
-
@datanist Evet isterseniz ülkeye girerken gümrük kapısında bile adresinizi değiştirmeniz mümkün.
-
Herkese günaydın. Başvuruyu yaptım artık bekleyeceğiz. Gerçekten bunu kalpten isteyen herkese çıkar umarım.
-
Hepinize günaydın. Pasaportlar dün elime ulaştı. Yarın gün içinde fotoğraf çekip başvuru yapacağım . Evde ışık altında çekince hafif gölge oluyor, problem olur mu ?
-
@Doğaniçke telefon ile çekiyorsun ya ozaman hemen photoroom programı kuruyorsun arkasını mükemmel hiçbir bozuntu olmadan arka resmi kar beyazı gibi yapıyor ozaman gölge diye bir şey kalmıyor ben bu programı keşfettim telefondan artık arkasını beyaz yapıyorum.
-
Merhaba,
1985 Bulgaristan doğumlu çifte vatandaşım. 1989 da Türkiye'ye geldik.
BG pasaportumdaki o yıllarda zorunlu konulan bulgar ismin geçiyor. Pasaporttaki isim dışında herhangi bir ilişkim yok bulgaristan ile.
Türkiye'deki eğitim ve belgelerim kendi adıma.BG pasaportumdaki isim ile başvuruya başlayacağım (pasaporttaki isim ile aynı olması için)
Peki kendi adımı başvuru esnasında gireceğim bir alan var mı? İleride okul diploması vb evraklardaki isim ile çakışmaması için.
Hükümet konağında bulgar ismim ile kendim ismim tanımlı; 3 isim denklik olarak sistemde kayıtlıyım. -
@Mistral ne yalanı kardeşim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum