DV2023 Sohbet Odası
-
elimde bir arkadasın fotoğrafları var.
kendi çekimi. biz halledemedik de keser biçer düzeltirim diyen biri cıkabilir mi acaba hayrına?
teşekkürler -
@Batuhan-X mesaj attım
-
Bu sene son günlere bıraktım bakalım işe yarayacak mı.
-
Merhaba, başvuru yapmadan önce fotoğrafımı kontrol ettirmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
-
@Oguzhanozylmz Merhaba Link1 bu site üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Link2Bu link GC kendi sitesi fotoğraf boyutlandırma işleni bu sitede yapabilirsiniz. Örnek resimlerde mevcut site içerisinde.
-
Kız kardeşim bir ortaokulda müdür yardımcısı olarak görev yapıyor. Öğrencileri avrupa da bir okula etkinlik olarak erasmus gibi bir haftalık değişime götürecekler. Greencard başvurusu ile alakası yok. Abi pasaport tan haber yok dedi. 199 u ara durumunu anlat dedim. Yardımcı olacağız hocam demişler. 1 saat sonra basılmıştır mesajı gelmiş.
Bilgi amaçlı paylaşayım dedim.
-
Ev bakmaya ne zaman başlıyoruz arkadaşlar? Eyalet filan seçelim.
-
@Concorde En uygun vakit kazanınca DS260 formu doldurmadan Amerikada ikamet edeceğiniz bir adres bulmuş olmanız gerekiyor.
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben ilk bakmaya başlayanın arkasında bekliyorum hemen gerekli tüm programları indirip rv bakmaya başlar kendi kendimi tüketirim 🤦🏻♀️😂
-
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım ve şuan lise sondayım. 28.10.2021 tarihinde ben başvuru yaptım ve lise mezunu(diplomalı) olarak seçtim. Şuan lise okuyorum. Mayıs 7 de sonuclar acıklanacak ve ben haziranda mezun olacagım. Diyelim ki kazandım diplomamı haziranda aldım sorun olur mu?
Sonuçta diplomam olacak ve mülakatta diplomamın olduğunu ispatlayabileceğim.
Yinede sorun olur mu? -
@admdglm Sorun olmaz konsolosluk böyle durumlarda iyi niyet gösteriyor.
-
emin misin
-
Selamlar gençler nasılsınız :) buralar gene hareketli,
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben ilk bakmaya başlayanın arkasında bekliyorum hemen gerekli tüm programları indirip rv bakmaya başlar kendi kendimi tüketirim 🤦🏻♀️😂
yapma öyle şeyler yapmaaa :))
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
%50 yi zor tutuyorum :)))
-
ahahahahah bende hanımı zor tutuyorum pc yi kafama indirdi indirecek :) çıkana kadar amerikanın a sını duymak istemiyo :)
-
ahahahahah bende hanımı zor tutuyorum pc yi kafama indirdi indirecek :) çıkana kadar amerikanın a sını duymak istemiyo :)
Çıkarsa hazıra koncaklar ama benim eşimde öyle her şey planlanmış olcak... güzel yengem sal Tolga’yı en azından hayal kurmak bedava tütketmeyin bizi.. 😂
-
@tolgasatir çok hareket yok gibi sanki 😉
-
@tolgasatir durum aynı 😂 tv de youtube amerika videoları açık, pc de forum sitesi 😂 telde greencard dökümanları 😂😂😂
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir durum aynı 😂 tv de youtube amerika videoları açık, pc de forum sitesi 😂 telde greencard dökümanları 😂😂😂
yani şimdi düşününce ilgisiz birine biraz fazla geliyo olabilir :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum