DV2023 Sohbet Odası
-
@yasinbey bende 18 Ekim’de başvurdum bekliyorum
-
@udede e devlette pasaport numaranız görünüyor mu
-
@emine06, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Evet ama bir kısmı yıldızlı gözüküyor benimde aklıma geldi ama pasaportunuzun elinize gelmesi gerekiyor.
-
Merhabalar pasaport çıkartacağım. Pasaport geçerlilik tarihim 2023 sonuna kadar mı olmalı yoksa şimdilik 6 aylık almam yeterli mi ?
-
@udede peki teşekkürler
-
@udede merhaba,
gene edevlette kimlik, ehliyet, pasaport bilgilerim diye bir sayfa var orada tam numara gözüküyor -
@Semih-Altin Tarihi önemli değil başvuru yaparken geçerli olsun yeter haftaya biticek olsa bile başvuru sırasında geçerliyse sorun yok.
-
@neo 6 aylık almak pek işinize yaramaz en iyi 2-3 yıllık almak harç parası defter bedeli derken sürekli sürekli para vermeyin.
-
Merhaba,
Benim Adım Furkan Batuhan soy adım kayahan
sorum şu benim 2 ismim oldugu için ben First Name kısmına furkan batuhan'mı yazıcam yoksa sadece furkan mı yazıcam middle kısmınada batuhan'ımı ?
bazıları 2 ismimide firste koymamı söyledi o yüzden kafamda takılı kaldı yardımcı olursanız sevinirim -
@udede, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Evet ama bir kısmı yıldızlı gözüküyor benimde aklıma geldi ama pasaportunuzun elinize gelmesi gerekiyor.
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-kimlik-pasaport-surucu-belge-sorgu
Buradan sorgulama yaparsanız pasaport numarasının tam gözküyor olması lazım. Deneyebilir misiniz?
-
@neo usd böyle artmaya devam ederse çekiliş çıksa bile gidemeyecek bir dolu insan olacak seneye :(
-
@Barsamagic Evet ben sırf bu yüzden bankada bile dolar tutmayı planlıyorum.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@udede, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-kimlik-pasaport-surucu-belge-sorgu
Buradan sorgulama yaparsanız pasaport numarasının tam gözküyor olması lazım. Deneyebilir misiniz?
Evet gözüküyormuş çok özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için mobilden bakınca yıldızlı gözüküyor. Siteden bakınca yazıyor ben bu numara ile green card başvurusu yapabilirmiyim?
-
@udede Basım aşaması bitene kadar yıldızlı gözüküyor.
-
@neo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@udede Basım aşaması bitene kadar yıldızlı gözüküyor.
Emin misiniz? Nüfus müdürlüğüne başvuru yapılan günün akşamına gözüküyor denildi?
-
başvurduk, bekliyoruz. Umarım her isteyene ve gerçekten gideceklere çıkar.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Söyle demek istedim ilk başvuruyu yaptığınız zaman girerseniz güvenlik kontrolleri yapılıyor yazar o işlemler bitince zaten basılmış oluyor o sırada gözükür benimkinde 2 gün sürdü gelmesi ilk günün sabahı numarayı aldım başvuruyu yaptım akşama geldi ama herkese bu kadar hızlı sürmüyor.
-
@uzaysan Basım öncesi kontrol aşamasında kısmına kadar gözükmüyor, basıma hazır yazdıktan itibaren gözüküyor
-
Pasportlardaki gecikme haber olmuş.
-

@knnrn hocam aklıma ilk sen geldin vallahi. İnşallah bu deli ile tanışmıyordur dedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum