DV2023 Sohbet Odası
-
@efes22 İsteyenler tabi ki forum aracılığıyla başvurularını yaptırabilir ancak herkes kişisel bilgilerini her yerde paylaşmak istemeyebilir. Bu konuda insanları da anlamak lazım. Kendi başvuru yapacak arkadaşlarımız da hata yapmamak adına tekrar tekrar tüm şartları okumalı ve başvuru öncesindeki hazırlıklar ve başvuru esnasında yapılacaklarla ilgili kendilerine bir check list hazırlamalı diye düşünüyorum. Böylece hata yapma ihtimali oldukça azalır.
Ama bağışlar da eksik kalmasın, sırf başvuruyu kendimiz yaptık diye de boş geçmeyelim bu vesileyle hepimiz bağışlarımızı da yapalım bir yandan =)
-
merhaba eşim fotografı cektirirken kulakları görünmüyor saclarından dolayı bazı yerlerde kulakların görünmesi gerektiğini soyluyorlar sorun olur mu?
-
@iremekr 30 TL sanırım, kimsesiz çocuklar vakfı, Darüşşafaka, vb yerlere bir bağış :)
-
@ferhat26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@neo cevabınız için teşekkür ederim her hâlükârda mülakattan geçemeyiz sanırım konsolosun inisiyatif alacağını da düşünmüyorum, öyle bir yetkisi var mı onu da bilmiyorum
sayin @ferhat26 , bu tur durumlarda acik lise diplomasi alabilirsiniz, bilginize. Bunu da konsolosluk kabul ediyor...
-
@Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İyi günler Ds260 formunu doldururken kendim için bir adet doldurucagım submit edip göndereceğim eşim için ayrı bir ds260 formu doldurup göndericegim submit edip 17 yaşındaki çocuk için bir adet ds 260 formu doldurarak gönderiyorum hepsi için ayrı ayrı doldurucagız degil mi hocam toplamda 3 adet ds260 formu doldurmuş olacağım tek bir adet ailem için doldurmucam
evet, Green Card alacak herkes icin ayri bir DS-260 formu doldurulmali.
-
@kae26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar, abilerim ,ablarım ben beden eğitimi ve spor öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sizlere bir sorum var üniversiteyi bitirip mi greencarda başvurayım yoksa hemen mi başvuru yapıyım ve sağlık mülakatında hangi hastaları genellikle eliyolar ?
eger ABD'de yasama isteginiz varsa simdi de basvuru yapabilirsiniz, sartlari sagliyorsunuz.
Sadece toplum sagligini etkileyebilecek bulasici hastaliklar problem oluyor..
-
@Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@efes22 teşekkür ederim sagolasın ben eşim 17 yaşındaki oglum için ds260 formu doldurup göndericegiz anladığım kadarıyla üçümüzün ds260 formunu doldurup kendi email yazabilir iyim e mail formda vukutla nüfus kagıdı örnegi diger yaşları büyük 23 ila 25 çocuklarını bilgileri neden vermedin diye red almayız degil mi hocam
gocmenlik yasalari 23 ve 25 yasindaki cocuklarinizi "cocuk" olarak gormuyor, o nedenle bir problem yasamazsiniz.
-
@iremekr Sakın tekrar başvuru yapmayın hatalı adres ile kazanıcak olursanızda iptal olur. Girdiğiniz bilgileri kontrol etme şansınız yok artık zaten adresinize henüz bir evrak gelmiyor olurda kazanırsanız konsoloslukta düzeltirsiniz. Canınızı sıkmayın şimdiden.
-
@napervam Kazanırsanız ileride amerikada kalacağınız bir adres istiyor sizden tanıdığınızın adresini verirsiniz ilk başlarda konaklama sıkıntılarından gitmeden ev bulma sıkıntılarından kurtulmuş olursunuz.
-
@neo cevap için teşekkür ederim. sponsor olmak için bir faydası olur mu? iş yeri sahibi kendisi.
-
@Atlantis00 linkleri gonderebilirsiniz.
-
@yasinbey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells hocam doğru yermi bilmiyorumda bugün pasaporta başvurdum e devlete pasaport bilgilerim düşünce başvurabilir miyiz pasaportu elimize almadan
Teknik olarak oradaki bilgiler yeterli, lakin bazen cok istisnai olsa da pasaportlarda yanlis basim olabiliyor, boyle bir durumda o bilgilerin degisme ihtimali var; o nedenle size tavsiyem pasaportunuz ulasana kadar beklemeniz yonunde...
-
@kemalkaraca, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hesaptaki para direkt eleme sebebi değil diye duydum. Ne kadar doğru bir bilginiz var mı?
evet, eger kendi kaynaklariniz yeterli degilse bir sponsor bulmaniz icin size zaman verilir.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba. Greencard için çekildiğimiz fotoğraflar 333 dpi ve 656 piksel herhangi bir sorun olur mu bu konuda?
sorun olmaz.
-
@Orcrist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba.Başvuru formunu doldururken submit dediğimde böyle bir ekran ile karşılaştım.

Daha sonra bilgilerimi tekrar girip confirmation numarasını aldım.
Sizce bir sıkıntı oluşur mu? Soruyu daha önceki arkadaşlar sormuş olarbilir ama ben tamamen emin olmak için sormak istedim.hayir, ekrandaki basvuru tamamlanmamis, o nedenle yeniden basvuru yapmaniz dogru olmus :thumbs_up:
-
@TMG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Az once bir arkadas icin GC basvurusunda bulundum. Yuksek lisans mezunuymus ancak ben University Degree olarak basvuruyu tamamlamis bulundum. Eger arkadas GC kazanirsa bu durum sikinti cikarir mi?
sorun olmaz.
-
Arkadaşlar 656 piksel ve 333 dpi fotoğraf çekilip başvurdum. Greencardphotocheck sitesinde kontrol ettim sorun gözükmüyordu. Herhangi bir sorun olmaz değil mi? Ayrıca kız arkadaşımın fotoğrafının üst kısmında saçları .çok kıvırcık olduğundan fotoğrafçı üstten kırpmış biraz bu sorun teşkil eder mi? Yüzü gayet net gözüküyor ama?
kisinin yuzunun ve saclarinin tamaminin gorunmesi daha iyi olur. Gelecek sefer o sekilde ayarlayin fotoyu...
-
@merkul, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bir sorum olacaktı acil cevaplarsanız sevinirim ben başvurumu yaparken fotoğraf 600x600 ya da 1200x1200 olması lazım diye hata aldım başvuru formunda bir internet sitesinden 1200x1200 yaptım tekrar bilgilerimi girdim başvuru başarılı sekmesi geldi bugün acaba fotoğrafta sıkıntı çıkar mı diye photo tool dan bakayım dedim başvururken kullandığım fotoğrafımı koyduğumda Görüntü aşırı sıkıştırılmış. Lütfen 20:1'den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın hatası alıyorum acaba bunun olumsuz bir etkisi olur mu düzeltebilir miyim yani başvuru başarılı sekmesi geldi ancak photo tool da o hatayı veriyor içime kurt düştü
bir sorun olmaz. olculer minimum 600 x 600, maksimum 1200 x 1200, ama kare seklinde olmali...
-
@ibrahimasar Merhaba. Bizim fotoğraflarımız 656x656 ve 333 dpi herhangi bir problem olur mu acaba?
sorun olmaz.
-
@iremekr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaslar merhaba
Bende 2023 için başvuru yaptım ama başvuru yaptığım sayfada girmiş olduğum bilgileri ds-260 gibi tekrar gözden geçirebiliyor muyum? Birkaç kez ekran resmi almıştım fakat ekran yoğunluktan dolayı tekrar tekrar başa almak zorunda kaldım. Sanırım mailing adres yazarken hata yapmısım bir görselde ülkenin yanlıs girildiğini diğer görseldede doğru girildiğini farkettim . Adres polonyadaki kaldığım yer mailing olarak belirttiğim fakat birinde ülke polonya girmişim diğerine türkiye. Ama her iksiindede yazan polonya adresi en başta. Bu durumda napıcam bilmiyorum sanırım aynı pasaport no ile tekrar başvuru yapamam yada yeşil pasaportum ile. Onunda geçerlilik tarihi nisanda dolacak. Böyle birşey yapabilir miyim bilmiyorum. Aynı kişi birden fazla pasaportla çekilişe katılırsa elenir mi ?elenirsiniz, yeni bir basvuru yapmayin. Dediginiz durumlar problem olmaz gibi gorunuyor...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum