Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • Dv2022 ye ne kadar basvuru oldu bilen varmi birde bu sene tahminen ne kadar olur


  • arkadaslar merhaba
    2023 ıcın basvurumu bende gecen hafta yaptım ama bırkac kez basvuru ekranında uzun sure kaldıgım ıcın sayfa gıttı ve en bastan tekrar tekrar doldurmak zorunda kaldım. basvuru ekranını kontrol edemeyecegımı dusunerek bırkac kez ekran goruntusu almıstım ve suan farkettım kı maılıng adres yazarken polonyada oturdugum adresı fakat ulkeyı turkey olarak gırmısım 15.50 dekı ekran resmımde. 15.58 dekı ekran resmınde zaten confırmatıon no olan sayfa. fakan 15.15 tekı ekran resmıme bakarken maılıng adress polonyadakı adresım ve ulke olarakta polonya gırmısım. bunun dısında bır farklılık goremedım. suana kadar gordugum tek sey hatalı malıng adress ulkesı gırmıs olmam. yada ben bunu duzeltım gercekten bılmıyorum ama cıty-posta kodu-state hersey dogru ,polonyadakı adresım. fakat bırınde ulkey turkey olarak gorunuyor dıgerınde poland. gercekten ne yaptıgımı bılmıyorum. ds-260 formundakı gıbı o cekılıs sayfasınada gırıp degısıklık yapmadan gezınebılıyormuyuz? neyı nasıl son halıyle gırdıgımızı gormek ıcın. yoksa ben sımdıden elendım mı 2023 ıcın? bunu merak edıyorum gercekten......


  • Eşimin ikameti hala babasinin evinde gozukuyo bu sorun teşkil eder mi ? Yoksa aldiralimmi ikametini


  • Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama forumun başvuru servisi varken neden böyle risklere giriyorsunuz ne gerek var? hem bir hayır işlemiş olursunuz sevaba girersiniz hemde sayın @crazycells sizin sayenizde sevaba girmiş olur.sağolsun bugün bizim başvuru bilgilerimizi içeren maili gönderdi.oğlumun ingilizce seviyesi gayet iyi c1 üzeri gibi bendede biraz var bir dünya başvuru videoları izledim ama ona rağmen hata kabul etmeyecek ve de bu iş için en önemlisi en değerli şey olan zaman kaybettirecek(1 yıl,az değil) bir hata yapmamak adına bu işi kendimiz yapmak yerine bilen birilerine havale etmek en güzeli, üstelik hayır kurumlarına yapılması istenen bağış miktarı çok cüzi.


  • @efes22 hangı bagıs kurumundan bahsedıyorsunuz acaba? burası forum ve deneyımı olan arkadaslarımız bılgılerını paylasıyorlar.@crazycells bundan gercekten haberım yoktu(hayır kurumlarına yapılması ıstenen bagıs mıktarı?)


  • Merhaba. Greencarda yeni başvuracağım. Amerika’da bir tanıdığım var 30 yıldır orada. Bana ne gibi bir yardımı olur ? Başvuruda onu yazacağım bir yer var mı? Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.


  • @efes22 İsteyenler tabi ki forum aracılığıyla başvurularını yaptırabilir ancak herkes kişisel bilgilerini her yerde paylaşmak istemeyebilir. Bu konuda insanları da anlamak lazım. Kendi başvuru yapacak arkadaşlarımız da hata yapmamak adına tekrar tekrar tüm şartları okumalı ve başvuru öncesindeki hazırlıklar ve başvuru esnasında yapılacaklarla ilgili kendilerine bir check list hazırlamalı diye düşünüyorum. Böylece hata yapma ihtimali oldukça azalır.

    Ama bağışlar da eksik kalmasın, sırf başvuruyu kendimiz yaptık diye de boş geçmeyelim bu vesileyle hepimiz bağışlarımızı da yapalım bir yandan =)


  • merhaba eşim fotografı cektirirken kulakları görünmüyor saclarından dolayı bazı yerlerde kulakların görünmesi gerektiğini soyluyorlar sorun olur mu?


  • @iremekr 30 TL sanırım, kimsesiz çocuklar vakfı, Darüşşafaka, vb yerlere bir bağış :)


  • @ferhat26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @neo cevabınız için teşekkür ederim her hâlükârda mülakattan geçemeyiz sanırım konsolosun inisiyatif alacağını da düşünmüyorum, öyle bir yetkisi var mı onu da bilmiyorum

    sayin @ferhat26 , bu tur durumlarda acik lise diplomasi alabilirsiniz, bilginize. Bunu da konsolosluk kabul ediyor...


  • @Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    İyi günler Ds260 formunu doldururken kendim için bir adet doldurucagım submit edip göndereceğim eşim için ayrı bir ds260 formu doldurup göndericegim submit edip 17 yaşındaki çocuk için bir adet ds 260 formu doldurarak gönderiyorum hepsi için ayrı ayrı doldurucagız degil mi hocam toplamda 3 adet ds260 formu doldurmuş olacağım tek bir adet ailem için doldurmucam

    evet, Green Card alacak herkes icin ayri bir DS-260 formu doldurulmali.


  • @kae26, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar, abilerim ,ablarım ben beden eğitimi ve spor öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sizlere bir sorum var üniversiteyi bitirip mi greencarda başvurayım yoksa hemen mi başvuru yapıyım ve sağlık mülakatında hangi hastaları genellikle eliyolar ?

    eger ABD'de yasama isteginiz varsa simdi de basvuru yapabilirsiniz, sartlari sagliyorsunuz.

    Sadece toplum sagligini etkileyebilecek bulasici hastaliklar problem oluyor..


  • @Serkan-akın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @efes22 teşekkür ederim sagolasın ben eşim 17 yaşındaki oglum için ds260 formu doldurup göndericegiz anladığım kadarıyla üçümüzün ds260 formunu doldurup kendi email yazabilir iyim e mail formda vukutla nüfus kagıdı örnegi diger yaşları büyük 23 ila 25 çocuklarını bilgileri neden vermedin diye red almayız degil mi hocam

    gocmenlik yasalari 23 ve 25 yasindaki cocuklarinizi "cocuk" olarak gormuyor, o nedenle bir problem yasamazsiniz.


  • @iremekr Sakın tekrar başvuru yapmayın hatalı adres ile kazanıcak olursanızda iptal olur. Girdiğiniz bilgileri kontrol etme şansınız yok artık zaten adresinize henüz bir evrak gelmiyor olurda kazanırsanız konsoloslukta düzeltirsiniz. Canınızı sıkmayın şimdiden.


  • @napervam Kazanırsanız ileride amerikada kalacağınız bir adres istiyor sizden tanıdığınızın adresini verirsiniz ilk başlarda konaklama sıkıntılarından gitmeden ev bulma sıkıntılarından kurtulmuş olursunuz.


  • @neo cevap için teşekkür ederim. sponsor olmak için bir faydası olur mu? iş yeri sahibi kendisi.


  • @Atlantis00 linkleri gonderebilirsiniz.


  • @yasinbey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @crazycells hocam doğru yermi bilmiyorumda bugün pasaporta başvurdum e devlete pasaport bilgilerim düşünce başvurabilir miyiz pasaportu elimize almadan

    Teknik olarak oradaki bilgiler yeterli, lakin bazen cok istisnai olsa da pasaportlarda yanlis basim olabiliyor, boyle bir durumda o bilgilerin degisme ihtimali var; o nedenle size tavsiyem pasaportunuz ulasana kadar beklemeniz yonunde...


  • @kemalkaraca, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Hesaptaki para direkt eleme sebebi değil diye duydum. Ne kadar doğru bir bilginiz var mı?

    evet, eger kendi kaynaklariniz yeterli degilse bir sponsor bulmaniz icin size zaman verilir.


  • @Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaşlar merhaba. Greencard için çekildiğimiz fotoğraflar 333 dpi ve 656 piksel herhangi bir sorun olur mu bu konuda?

    sorun olmaz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum