DV2023 Sohbet Odası
-
@adgercu Başvurdunuz tarihte geçerli ise sorun olmaz kazanırsanız konsolosluğa yeni ve eskisi ile gidersiniz düzeltilir zaten boşuna son kullanma tarihi sormuyorlar. Ama elinizdeki pasaportun süresi zaten bitmiş ise yenileyip başvurun.
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar, sorum bazılarına basit gelebilir ancak kafam karıştı kusura bakmayın. Daha önceki başvuru için pasaport almıştım. Şimdiki başvuru için pasaport süresini uzatmam yeterlimi yoksa yeni deftermi çıkarmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Pasaportunuzun süresi bittiyse defter bedeli ve harç bedeli ödeyerek yeni bir pasaport çıkartıyorsunuz.Eğer pasaportnuzun geçerliliği devam ediyorsa siz defter bedeli ödeyerek pasaportunuzu yenilemiş oluyorsunuz süresi değişmiyor.
-
6 aylık çıkarmıştım. Bu süre doldu. Aynı defteri kullanıp, süremi uzatılıyor yoksa süre bittiğinde defterle birliktemi süre uzatılıyor. Sizin dediğinizde anladığım yeni defter çıkartmam gerektiği. Pasaportu sadece çekilişe katılmak için çıkardığımdan mantığı çözemedim. Doğrumu anladım hala çözemiyorum:)
-
6 aylık çıkarmıştım. Bu süre doldu. Aynı defteri kullanıp, süremi uzatılıyor yoksa süre bittiğinde defterle birliktemi süre uzatılıyor. Sizin dediğinizde anladığım yeni defter çıkartmam gerektiği. Pasaportu sadece çekilişe katılmak için çıkardığımdan mantığı çözemedim. Doğrumu anladım hala çözemiyorum:)
Yeni tip pasaportlara (bordo vs) geçildiğinden beri pasaport süresi uzatma (temdit) artık yapılmıyor. Pasaport süresi bittiği zaman yenisi çıkarılmak zorunda.
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yeni tip pasaportlara (bordo vs) geçildiğinden beri pasaport süresi uzatma (temdit) artık yapılmıyor. Pasaport süresi bittiği zaman yenisi çıkarılmak zorunda.
Masraf ikiye katlandı desenize :) teşekkürler
-
Çekilişe kaç kişinin başvurduğu çekilişten sonra mı açıklanıyordu?
-
- sorum... ben green card başvurusu yaptım ancak 2 yıllık önlisans meslek yüksek okulu mezunuyum ama ben University Degree'yi işaretledim sonuçta ben üniversite mezunuyum ve diplomamda üniversite yazıyor konsolosluk bunu sorun eder mi ?
2 sorum...ve şuanda da açık öğretim olarak da lisansa yani (4 senelik üniversiteye kayıt yaptırdım) yani hem öğrenci olarak gözüküyorum hem de diplomam var, kazandıktan sonra öğrenciliğimi iptal edip gittiğimde öğrenci değilim 2 senelik meslek yüksek okulu mezunuyum demelimiyim gerek var mı öğrenciliği iptal etmeye ? yoksa diplomamı görseler yeterli mi ? sonuçta onlar sistemden öğrenci olup olmadığımı görmüyor öyle değil mi ?
-
Arkadaşlar photo tool sitesinde green card için çektirdiğim fotoğraf doğru gözüküyor ama başka bir sitede kafam olması gerekenden %69 daha büyüktür diyor yardımcı olur musunuz lütfen
-
@serhatokcu_, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
- sorum... ben green card başvurusu yaptım ancak 2 yıllık önlisans meslek yüksek okulu mezunuyum ama ben University Degree'yi işaretledim sonuçta ben üniversite mezunuyum ve diplomamda üniversite yazıyor konsolosluk bunu sorun eder mi ?
2 sorum...ve şuanda da açık öğretim olarak da lisansa yani (4 senelik üniversiteye kayıt yaptırdım) yani hem öğrenci olarak gözüküyorum hem de diplomam var, kazandıktan sonra öğrenciliğimi iptal edip gittiğimde öğrenci değilim 2 senelik meslek yüksek okulu mezunuyum demelimiyim gerek var mı öğrenciliği iptal etmeye ? yoksa diplomamı görseler yeterli mi ? sonuçta onlar sistemden öğrenci olup olmadığımı görmüyor öyle değil mi ?
Evet öğrenci olup olmadığınızı göremiyorlar. Eğitim şartını sağladığınız için ortada hiç bir sorun yok içiniz rahat olsun. Zaten mülakatlarda diplomanızı görecekler ayrıca eğitim durumu ile ilgili sorular sormuyorlar.
-
@MrMuscle, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar tamam burası bı yardimlasma formu yazmim yazmim diorum ama okumaktan bana bile gina geldi abi daha ikinci ismi oraya mi yazsam pasaport olmadan başvurumu yapsam resmin köşesi şöyle oldu saçım kulagimin üzerine geldi vs.. bunlar için binlerce cevap verilip binler video var az araştırın hee arastirdiginiz haldede yapamiyosaniz abi oturup bı düşünün ben bu formu dolduramiyorum orda ne yapicam yazık günah ya.
😂
-
Arkadaşlar çekilişten sonra seçilince mi case number veriliyor yoksa ds260 forumunu göndermeye göre mi?
-
@Atlantis00 Aynı sorunu yaşadım için rahat etsin istiyorsan manuel olarak biraz büyük kırparsan sorun halloluyor ama bir arkadaş sorun olmayacağını söylemişti.
-
@bidünya teşekkür ederim :)
-
@mod55 Case number veriliyor diyelimki 20000 olsun isterseniz 1 günde doldurun genede sıranın size gelmesi lazım işlemlerin başlaması için ama 1000 olursa ilk sizden başlar nerdeyse geç göndersenizde öncelik sizde ama erken göndermekte fayda var işlemlerin hızlıca bitmesi için.
-
@mod55, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar çekilişten sonra seçilince mi case number veriliyor yoksa ds260 forumunu göndermeye göre mi?
Çekilişi kazandığınızda.
-
s.a potograf recevord dedi onaylanmışmıdır arkadaşlar.. success gördüm ve corfim numaramı aldım birisi yardımcı olabilirmi
-
@ouz3838 Ne konuda yardım lazım.
-
@fatiH-KayadeLe merhaba. İlk çekiliş başvurusu için çocuğunuza pasaport gerekmiyor. Mayıs ayında açıklanan çekiliş sonucu talihli olduğunuz takdirde pasaport gerekli olacaktır çocuk için.
-
@ouz3838, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
s.a potograf recevord dedi onaylanmışmıdır arkadaşlar.. success gördüm ve corfim numaramı aldım birisi yardımcı olabilirmi
"success gördüm ve corfim numaramı aldım" işlem tamam. " potograf recevord " bu ne bilmiyorum.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum