DV2023 Sohbet Odası
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells ikisi de bir dosya içinde mi,ve göndermeden önce bildirim yapmamız şart mı yoksa case number vs içine yazıp gönderebilir miyiz
Bu konulari secildikten sonra sorarsaniz daha net cevap verebilirim, cunku verecegim tum tavsiyeler sizin dosya numaraniza gore degisecek.
Son bir soru Ali hocam,bana kota ayırıyorlar mi yoksa ben o belgeyi alıp gondrirken kotanın dolma ihtimali var mı
Eylul sonuna kalmazsaniz vize alabilirsiniz. Kota ayirmazlar; ama her ay konsolosluga gonderilen bazi vizeler bosa cikiyor (dosyalarin tamami vize almiyor), onlardan birini sizin icin kullanabilirler.
Max temmuza hallederim kazanırsam inşallah buraya Amerika'dan foto atabilirim
Zaten secilirseniz, forumda tum surec boyunca yardimci olacagiz :) o nedenle telaslanmaniza gerek yok.
-
@crazycells ikisi de bir dosya içinde mi,ve göndermeden önce bildirim yapmamız şart mı yoksa case number vs içine yazıp gönderebilir miyiz
Bu konulari secildikten sonra sorarsaniz daha net cevap verebilirim, cunku verecegim tum tavsiyeler sizin dosya numaraniza gore degisecek.
Son bir soru Ali hocam,bana kota ayırıyorlar mi yoksa ben o belgeyi alıp gondrirken kotanın dolma ihtimali var mı
Eylul sonuna kalmazsaniz vize alabilirsiniz. Kota ayirmazlar; ama her ay konsolosluga gonderilen bazi vizeler bosa cikiyor (dosyalarin tamami vize almiyor), onlardan birini sizin icin kullanabilirler.
Max temmuza hallederim kazanırsam inşallah buraya Amerika'dan foto atabilirim
Zaten secilirseniz, forumda tum surec boyunca yardimci olacagiz :) o nedenle telaslanmaniza gerek yok.
Eskilere baktım misliyle olunmuş ben de burada o süreçten geçmek istiyorum :D
-
Bebeklerde resim çekme zorunluluğu için minimum yaş şartı var mı? Bebek 10 günlük olsa bile fotoğraf istenir mi? Pasaport istenir mi?
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
-
il" herkes ogre
Birth City bu sene de popüler bir tartışma konusu.
Türkçeye çevirmek gerekirse:Doğum Yeri - Doğduğun yeri yazdıktan sonra, ilçe,il,eyalet, ülkeyi yanyana yazma birader, sadece doğum yeri nereyse onu yaz demeye geliyor devamındaki açıklama.
Doğum yerinde ALMANYA yazıyorsa Almanya yaz. Berlin yazıyorsa Berlin/ALMANYA/AvrupaBirliği yazma.. Evreşe yazıyorsa, Evreşe/Gelibolu/Çanakkale/MarmaraBölgesi/AvrupaYakası/Türkiye/YollarıDar yazma, Evreşe yaz bitti manasına geliyor. -
@PcyCoPaTh, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bebeklerde resim çekme zorunluluğu için minimum yaş şartı var mı? Bebek 10 günlük olsa bile fotoğraf istenir mi? Pasaport istenir mi?
Fotoğraf istenir, Kazanırsanız Pasaport istenir.
-
@Ubiquitous, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Fotoğrafçıda çekildiğim fotoğrafta alnımın ortasında sivilceden ve kullandığım kremden kaynaklı başparmak boyutunda kızarıklık var. Bu kızarıklık eğer kazanır da konsolosluk görüşmesine gidersem sorun olur mu? Sonuçta o güne kadar kızarıklıktan eser kalmayacak. Yüzümün küçük bir kısmını etkiliyor olsa da ten rengim görüşmede fotoğraftakinden farklı olacağı için fotoğrafı kullanıp kullanmamakta tereddütte kaldım. Kızarıklık şimdiden geçmeye başladı bile. Tekrar fotoğraf çekilsem mi diye düşünüyorum.
Bir şey olmaz. Karşınızdaki de insan, alnınızın kızarmış olduğunu, sonra iyileşmiş olacağını anlayacaktır.
-
Merhabalar bugün green card başvurusunda bulundum fakat şöyle bir şey oldu doğum yerim Erzurum’un çat ilçesi olarak yazıyor İngilizce harflerle yazdığımda cat oldu çevirisinde ise kedi anlamına geldi herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
-
@burakkorkmaz2541 formda birçok kez kullandığınız Turkey de hindi demek 😀
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
il" herkes ogre
Birth City bu sene de popüler bir tartışma konusu.
Türkçeye çevirmek gerekirse:Doğum Yeri - Doğduğun yeri yazdıktan sonra, ilçe,il,eyalet, ülkeyi yanyana yazma birader, sadece doğum yeri nereyse onu yaz demeye geliyor devamındaki açıklama.
Doğum yerinde ALMANYA yazıyorsa Almanya yaz. Berlin yazıyorsa Berlin/ALMANYA/AvrupaBirliği yazma.. Evreşe yazıyorsa, Evreşe/Gelibolu/Çanakkale/MarmaraBölgesi/AvrupaYakası/Türkiye/YollarıDar yazma, Evreşe yaz bitti manasına geliyor.😂😂😂
-
Herkese Merhabalar;
7 ve 9 yaşlarında 2 kızım var. Amerikaya yerleştiğim durumda çocuklarım okula kaldığı yerden mi devam edecek yoksa sıfırdan mı başlayacak? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
-
@BLackX kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.
-
İlk başvurumuzu yaptık, seneye burada DS-260 formu hazırlığına başladığımı ve sonrasında mülakat tarihimi aldığımı paylaşmak için geleceğim.. :)
-
@burakkorkmaz2541 neden sorun olsun , batman yazınca sorun olmadığı gibi :)
-
Merhaba, hayırlısıyla 2023 başvurumu bugün yapacağım ilk iş fotoğraf çekineceğim
saçım uzun ama toplayacağım toplu saçla çekilen fotoğrafla başvuruda sıkıntı olur mu? Yani fotoğraf başvuru için uygun olur mu? -
@boragorgen olur niye olmasın. Örneklere bakabilirsiniz
-
önemli ayrıntılar
-
Türkçe karakter kullanma.( Yüklediğim fotoğraf adında Türkçe karakter vardı. onu bile kırmızı uyarı yazısı verip diğer sayfaya geçmeme izin vermedi). sistem seni uyarıyor. pasaportta yazdığı gibi yazsan bile Türkçe karakter kullanma. Kullanma arkadaş!!
-
Doğum yeri pasaportta ne yazıyorsa onu yaz. Şehirse şehir adı, ilçeyse ilçe adını yaz geç( Türkçe karakter kullanma: Örnek: Odunpazar(i). Kuzenin doğum yeri Dortmund yazıyor mesela.. yazdı geçti.. dortmund/almanya yazmadı.
-
middle name takılma. iki isim varsa birini middle name yaz geç yada ikisini de first name olarak yaz.
-
fotoğraf önemli olmakla birlikte fotoğrafın teknik özelliklerini sağla geç. 600*600 pixel, 300 dpi, açık renk gölgesiz arka fon, rötüşsüz bir yüz. kirli sakal, top sakal vs bunlara takılma. yüzün net olsun, fotonun minimum % 50 maksimum %69 unu kaplasın. boyutu çok küçük olmasın ( min: 50 kb olsun. ) tüm bu teknik özellikleri yapan websiteleri forum içinde onlarca kez paylaşıldı.
-
Posta adresine çok takılma. caddeyi sokağı Türkiye' de isen street diye yazma, ikamet adresini yaz geç. ( Ataturk caddesi, Bayrak sokak no 5 gibi). unutma bu adrese herhangi bir posta gelmeyecek..
-
Tüm bilgiler elinin altında olsun ki formu seri bir şekilde doldur. yavaş davranırsan diğer sayfaya geçerken diğer sayfada error uyarısı alıp başa dönmen gerekebilir.. korkma bir daha doldur mükerrer giriş olmuyor. benim son sayfaya gelip kaydedemeden 3 kez sayfam kapandı. 4. denemede daha hızlı olunca sorunsuz doldurup kaydettim. Baktın sürekli error veriyor diğer sayfa açılmıyor zorlama internet trafiğinin daha az yoğun olduğu gece geç saatlerde giriş yap.
-
Email adresin kesinlikle geçerli aktif rahatça kullanabildiğin şifresini bildiğin bir adres olsun. ve doğru bir şekilde girdiğinden emin ol. Tavsiyem Gmail uzantılı adresleri kullanın. gmail eskiden beri sağlıklı çalışıyor.
Hakeden çok isteyen kazansın.. Bol şans
-
-
foruma öyle sorular geliyor ki cidden abi şaka mısın veya kamera nerde diyeceğim cinsten. bu sebeple sıkılmadan ve kırmadan cevap veren arkadaşların önünde saygıyla ceketimin önünü ilikliyorum. elleriniz dert görmesin
-
2.Başvurumuzu yaptım. Herkese hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum