DV2023 Sohbet Odası
-
@KaanAcar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba, iyi forumlar dilerim. Yakın zamanda pasaport için randevu alacağım. Pasaporttan hemen sonra Green Card için başvurmak istiyorum. Pasaport için biyometrik vesikalık istediler. Ayrı ayrı fotoğraf çektirmeye gerek var mı? Nasıl olsa GC için fotoğrafı kendim manuel olarak düzenleyeceğim zaten. Fotoğrafçıya belirtmem gereken bir teknik detay var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Elini çabuk tut. Bazıları 10 gün sonra alabiliyor pasaportu. Gerçi numarasını e-devletten görebiliyormuşsun ama ne olur ne olmaz.
Fotoğraf için de, çektiği fotoğrafın ham halini sana dijital olarak atsın. Normal vesikalık. bio falan değil. Kesmeden, kırpmadan atsın sana. Sonrasında normal bio foto yapabilir.
Sana attığı fotoyu burada linki paylaşılan sitelerden ayarlayıp başvurabilirsin. -
@Mahmuthan-Temel Orada bir hayat kurmaz, para kazanmaz vergi ödemezseniz kazandığınız green card bir süre sonra iptal edilir. Böyle bir şey için onca masrafa niye girer ki insan? Giriş çıkış yapmak istiyorsan turist vizesi al.
-
Ufak bir istatistiki bilgi. Geçen sene başvuru zamanı başladığında yaklaşık 200. sayfadaymışız. Bu yıl 333. Sayfadayız. Burdan bile bakarak bu sene GC başvuruları % 50 artmış diyebiliriz. Ben derim valla. Kimse de engel olamaz.
-
Merhaba ben şuan üniversite son sınıf öğrencisisiyim. Başvururken "Some university courses" seçeneğini mi işaretlemeliyim yoksa henüz üniversite diplomam olmadığı için "High school diploma" seçeneğini mi işaretlemeliyim.
-
@Eren-Evren, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba ben şuan üniversite son sınıf öğrencisisiyim. Başvururken "Some university courses" seçeneğini mi işaretlemeliyim yoksa henüz üniversite diplomam olmadığı için "High school diploma" seçeneğini mi işaretlemeliyim.
“Some university courses” seçeceksiniz.
-
Merhabalar benim kimlikte 2 adım var.Başvuruda ikinci adımı middle name olarak mı girmeliyim? Pasaportum da dümdüz namein yanında yazıyor ikiside
-
@ibrahimasar Özellikle "Vallahi Selected" videosu viral olunca insanların algısının ekstra açıldığına inanıyorum.
-
Herkese merhaba,
Yanlis hatirlamiyorsam 2017 yilinda esimle ilk basvurumuzu yapmistik maalesef cikmamisti. Simdi tekrar denemeye karar verdik.
Basvurumuzu hem kendim hem esim adina yaptim. Fotograflarimizi beyaz kapinin onunde cekip photo tool ile istenen formata getirdik. 2 yasinda oglumuzun da fotosunu kapida cekip benzer sureci yuruttuk.
Onumuzdeki mayisa kadar hep beraber guzel bir bekleyis yaşamak dileğiyle.
Simdiden herkese bol sans.
Umarim one way ticket aliriz :) -
-
@Mutlu-Pudak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
e kabul ed
Bu sorunun cevabını 2007 den beri araştırıyorduk, bende de kronik hepatitB var. 2007 de bunu bir forumda soran arkadaş yanılmıyorsam 2013 de kendisi girip cevaplamış. Vizesini sorunsuz almış. Ben de böylelikle öğrenmiş oldum. Çekilişe katılabirsin. Rahatça umutlanabilirsin :)
-
Merhabalar, ben 18 yaşında lise mezunu bir üniversite öğrencisiyim. Hem annem hem babam hem de ben ayrı ayrı Greencard'a başvuracağız. 21 yaşından küçük olduğum için beni de kendi başvurularına çocukları olarak ekleyecekler. Benim kendi başvurumda kullandığım fotoğraf ile anne ve babamın yaptıkları başvurularda benim için kullandıkları fotoğraf aynı olsa sorun olmaz değil mi? Yani hem annemin başvurusuna eklemek, hem babamın başvurusuna eklemek hem de kendi başvuruma eklemek için 3 farklı fotoğraf çekilmeme gerek yok. Tek bir fotoğrafım hepsinde kullanılabilir değil mi? Şimdiden teşekkürler.
-
Herkese merhaba ve bol şanslar, ben ilk başvurumu yapıyorum fotoğrafımı ham haliyle aldım fakat aklıma şu takıldı fotoğrafımda alın bölgemde hafif şekilde ter oluşmuş bu alın bölgemdeki ter sıkıntı oluşturur mu yani fotoğraftan dolayı elenmeme neden olur mu? Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum herkese tekrardan bol şanslar 😊
-
@Ubiquitous, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
psinde kullanı
Tek fotoğraf çekip 3 başvuruda da kullanabilirsin. Umarım öncelikle anne ya da baban kazanır. Yoksa eğer sen kazanırsan onları götüremediğinden tek gitmen gerekecek. İyi şanslar.
-
@HopefulMan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese merhaba ve bol şanslar, ben ilk başvurumu yapıyorum fotoğrafımı ham haliyle aldım fakat aklıma şu takıldı fotoğrafımda alın bölgemde hafif şekilde ter oluşmuş bu alın bölgemdeki ter sıkıntı oluşturur mu yani fotoğraftan dolayı elenmeme neden olur mu? Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum herkese tekrardan bol şanslar 😊
Kameraya doğru bir ışın demeti göndermiyorsa ter parlaması sorun olmaz :)
-
@ibrahimasar çok hafif bir parlama var alnımın tamamını kapsamıyor zaten.
-
Merhaba bu gün eşimin ve çocukların fotosunu çektirdim fotoğrafçıda green kart için dememe rağmen ama sorun var yardımcı olabilirmisiniz
-
@burakkk TC vatandaslarinda middle name yoktur. Iki adiniz varsa ikisi de first name'dir.
Middle name daha cok slav ulkelerinin vatandaslarinda olur.
-
@ahmet-yurttaş, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
run var y
Fotoğraflarınızı tek tek https://www.idphoto4you.com/ bu sitede kırpıp usa standartarına uygun hale getirin. Country yi united states, print size i single photo olarak seçin.
https://www.greencardphotocheck.com/tr/index.php bu ve https://visafoto.com/ bu sitede check edin. id photo4 you dan çıktıktan sonra çok takılmayın ama.
-
@FreeMen teşekkür ederim.
-
@Furkan-Dönmez, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells 9. Kisimda d. Bolumunu bos birakiyorum o zaman.(center yazmayin demissiniz.)
eger "merkez" yaziyorsa o kisma "center" degil ilinizin ismini yazin...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum