DV2023 Sohbet Odası
-
@porun sakın silme oynama gözükür ondaan sonra elenebilisin çok iyisen ben farkettirmem dersen dene ama tavsiye etmem
-
@ayvalik10 peki piercing kalsa sorun olur mu?sadece kulakta var.
-
Eşim önlisans mezunu, başvuruda hangisini seçmeliyim
-
@hüseyinn ve açık öğretimden yeni bir önlisans okuyor şuan
-
@porun takı asla olmayacak
-
@ayvalik10 riske atmaya değermi yenisini çek her gün yapılan bi başvuru değil
-
@tlgkyz ben değilim ki sorunlu kişi bana neden cevap yazıyorsun cevap butonlarını karıştırdın bugün yorulmuşsun
-
@ayvalik10 :) kusura bakma niye öyle oldu anlamadım :)
-
@hüseyinn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hüseyinn ve açık öğretimden yeni bir önlisans okuyor şuan
Vocational school
Başvuru ile ilgili diğer soruların için aşağıdaki konuyu incele. Adım adım nasıl yapılır yazıyor. -
2 Yıl sonra Bir bankta oturup Kız kulesine bakar gibi Özgürlük heykeline bakarak "Acem kızı" dinleyeceğim. Greencard çıkarsa daha erken olur güzel olur.
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2 Yıl sonra Bir bankta oturup Kız kulesine bakar gibi Özgürlük heykeline bakarak "Acem kızı" dinleyeceğim. Greencard çıkarsa daha erken olur güzel olur.
Yılda bir kere buradan tanıştığın devrelerinle buluşup sohbetler falan. Neydik, ne olduk, ne olacağız? Fikir alışverişleri. Güzel olur BE!
-
Arkadaşlar merhaba,aklıma takılan birşey var,fotoğrafım olması gereken gibi sorun yok ama tek takılan şey kb'si foto 2.20kb bu sorun olurmu ben fotografi pc'de masaustun'de actigimda net olarak gorebiliyorum sizce sorun yaratirmi tesekkurler.
-
8 Mayıs'ta aciklandiginda kazanırsak basvuruda fotografimiz vs gözüküyor mu bilen var mı
-
@Cycraft Fotograf gozukmuyor sadece kazandigina dair bilgi mesajı ve case number oluyor ve bir kaç tane yonlendirici bilgiler mevcut.
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba,aklıma takılan birşey var,fotoğrafım olması gereken gibi sorun yok ama tek takılan şey kb'si foto 2.20kb bu sorun olurmu ben fotografi pc'de masaustun'de actigimda net olarak gorebiliyorum sizce sorun yaratirmi tesekkurler.
Tamamen tahmini yazıyorum.
2.20kb çok küçük. 3-5 sayfa önce @ayvalik10 güzel güzel açıklamıştı. Orijinal fotoğrafından açıklamaya göre tekrar oluştur bence.
-
@Cycraft hayır görünmüyor bu fotografı kullanmıyorlar green kartınada mülakata giderken götürdügün fotografı basıyorlar
-
benim bu fotografımda saçlarım full sarı şimdi mülakata giderken siyah olcak çıkarsa bi sorun olmaz inşallah şimdi aklıma geldi la :)
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft hayır görünmüyor bu fotografı kullanmıyorlar green kartınada mülakata giderken götürdügün fotografı basıyorlar
Bende de aynı durum,gelişim çağındayız çok farklı gozukecegim
-
İlk kez başvurumu biraz gecikmeli yaptım, hep ilk gün yapıyordum. Eski heyecanım yok sanki :) Neyse efenim hayırlara vesile olsun herkes için.
-
@hadi-BE Ustam çoktan başvurumu yaptım :\
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum