DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State.
Sadece Doğduğunuz Şehri Girin. İlçe/İlçe/İl/Eyalet girmeyin.
Bu konuda @crazycells den bir yanit gelmeden basvuru yapmayin arkadaslar.
kimlik bilgisi ne ise o sekilde girmenizi tavsiye ederim. dogum yeri bilgisi eski kimliklerde ve nufus kayit orneginde yaziyor.
-
@mars, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar , resmi sitede ki phototool hariç bütün sitelerden resmim uygun diye görünüyor ama resmi sitede ki
phototool da "image is overly compressed please use a compression ratio that is less than 20:1" hatasi alıyorum, dikkate almadan böyle yukleyeyim mi yoksa yapmam gereken başka birsey var mı ?eger yuz net gorunuyorsa ve basvuru formu fotoyu kabul ediyorsa o durumda sorun yoktur.
-
@bobby44, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
öncelikle herkese selamlar, ben dv-2022 talihlisiyim. ancak lise mezunu değili, 7 yıldan fazla akaryakıt istasyonunda çalışmaktayım. açıktan liseye başladım, dv-2022 mülakatına kadar lise mezuniyetimi tamamlayamıyorum. ben sonuna kadar mücadelemi verip eleneceğimi bilsem dahi gitmeyi planlıyorum. acaba dv-2023'e kayıt oluştursam dv-2022'ye bi sıkıntı olurmu?
sorun olmaz, basvuru yapabilirsiniz.
-
@canulusoy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Takıldığım şey o kadar can sıkıcı ki şimdi benim tam ismim Abdi Can Ulusoy, can ortanca isim olarak mı kabul ediliyor yoksa ikisini de first name kısmına mı yazayım Abdi Can diye xD
iki turlu de yazabilirsiniz, eger kimlikte ayri ayri yaziyorsa
cani ortanca isim olarak yazmanizi tavsiye ederim. ama ilk ismiabdi canolarak da yazabilirsiniz. -
@vPhoenix, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Lütfen bilgi sahibi biri cevaplayabilir mi? Birth City kısmına kimlikte veya pasaportta yazılı olan ilçeyi değil, ili yazdım. Town demiyor çünkü, city diyor. Bu bir sorun olur mu? Elenmemi sağlar mı? Örnek veriyorum, Pasaportta bornova yazıyor ama ben izmir yazdım. Bu elenmeme sebep olur mu?
problem olmaz.
ABD ile Turkiye benzer bir siyasi idari bolumlemeleri kullanmiyor ama kabaca,
city - ilce
province - iloluyor...
-
@selvib, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuru yapıp onay kısmına geldiğinde sayfadan otomatik olarak beni attı ve başvuru numaramın açılması gereken ekran gelmedi başvuru yapıldı mı yoksa tekrar giremeli miyim? Mükerrer olmasından korkuyorum. Bilgisi olan var mı?
hayir, eger "success" yazisini gormediyseniz henuz basvurunuz yapilmadi demektir. Tekrar deneyin...
-
@Ediz-Can, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar başvuruyu şuan yapıyorum harfleribüyük yazıyorum doğdum yeri "ISTANBUL" Olarak mı yazmam gerek yoksa İSTANBUL olarak mı ?
istanbulveyaISTANBUL -
@woguzhan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim pasaportta doğum yerinde ilçe yazıyor fakar ben ili yazdım, bir sıkıntı olur mu? çok önemli bir detay mı, bilgisi olan var mı?
sorun olmaz.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hadi ortaya bir soru da ben atayim. 🙃
Amerika’ da college bizde meslek yuksekokulu.
Peki bu durumda 2 senelik mezunu iseniz neyi secmeniz gerekiyor. @crazycellsVocational School secenegini mi?
Vocational schooluygundur. -
sitenin çökmesi gerekmiyormuydu neden çökmedi daha önce çöküyormuydu ya da..
-
@Ediz-Can, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bide en son çocuk sayısı soruyor çocuğum yok boş mu bırakacam yoksa "0" mı yazam ?
ikisi de ayni sey oluyor. 0 yazabilirsiniz.
-
@Blunk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese selamlar. Benim aklıma takılan konu e-mail adresi. Benim e-mail adresimde "i" harfi var ama Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor. "İ" yerine "I" yazarsam doğru olur mu? Kazanırsak KCC bizimle yazdığımız e-mail adresinden iletişim kuracak diye biliyorum. Bu durumda "i" yerine "ı" yazdığımda bana ulaşamama durumları olur mu? Veya sıfırdan içinde Türkçe karakter olmayan yeni bir email adresi alsam daha mı garanti olur?
kucuk i harfi zaten ingilizce. email adresinizi direkt yazin.
-
@Emre-Çiftçi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar,
Pasaport çıkış tarihimin üzerinden 6 ay geçmedi henüz. Orada olan fotoğrafımı uygun boyutlarda kullanıp başvurumu tamamladım . Bu herhangi bir sorun yaratır mı ?sorun olmaz.
-
@efe0acar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Formu şu an doldurdum. "Submission In Progress" yazıyor, yaklaşık 20 dakikadır bu şekilde... "Success" yazısını alabilmek için ne yapmam gerekli?
sayfayi yenileyin, eger success yazisi cikmazsa bir daha basvuru formunu doldurun. zaten eger oncekini gondermisse uyari vererek ikinci kez gondermenizi engelliyor.
-
Ben 90 vs eklemeden 53* yazarak başladım numara bölümüne sorun olur mu
-
DV 2023 başvurumuzu az önce tamamladık. Umarım bu sene bana ve başvuran herkese çıkar. Şansımız bol, hakkımızda hayırlısı olsun..
-
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
DV 2023 başvurumuzu az önce tamamladık. Umarım bu sene bana ve başvuran herkese çıkar. Şansımız bol, hakkımızda hayırlısı olsun..
Bol şans..
-
@Erkand Hepimize..
-
@Yıldırım-Özcan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya hocam bir yanlışlık olmasın. Başvuru şartlarından biri lise mezunu olmak. Ve bu başvuru sırasında olmalı. Bugün Amerika da avukat olan bir bey YouTube da gelen soruları cevaplarken açıkça söyledi.
evet, sayin @bidünya 'nin dedigi gibi, Ankara ABD konsoloslugu o kurali yazdigi sekilde uygulamiyor ve mulakat gunundeki durumunuza bakiyor. O nedenle bu yil mezun olacak kisiler de basvuru yapabilirler.
-
@babursinamerica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba ilk basvurumuzu esimle yaptik. İki cocugumuz var. Ufak kisin fotografinda gozu belirtilen araligin tam icinde degildi ama onemli olan basvurandir sanirim dedik ve fotograflar kabul edildigi icin site tarafindan basvuruyu yaptik. Simdi sabirla bekleme zamani. Hayirli olsun herkes icin
cocuklarin fotolari cok da problem yaratmaz... fotoyu cekerken elinizden gelenin en iyisini yapmaniz yeterli :thumbs_up:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum