@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@bulut O yüzden açılırsa bu sene şans faktörü biraz daha olur gibi %10-%20 bile olsa o şans biraz daha artacak. İnsanlar standart olarak açıldığı ve kapandığı tarihi biliyordu. Çok takip etmeyen öylesine başvuran insanların haberi olmazsa ve kısa süreli açık kalırsa başvuramayacak. Örnek 1 milyon başvuru mu alıyor belki 800 bin alacak. Pasaport şartı ile başvurmayı koyarlarsa bir tık daha artacak. Bakalım hayırlısı, ben açıkçası DV2027'den önce 2026 kazananlarının vizelerini almalarını istiyorum umarım herkesin gönlünce olur. DV olmazsa da biraz EB-3 skilled'i yoklayacağım.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar Bizim ve amerikanin sistemleri farkli oldugundan bunu anlayisla karsiliyorlarmis. Daha once dogum yerinde ilce yaziyor olmasina ragmen il yazan ve kazanan birisini buldum icim rahatladi. Bu konu da bir sikinti olmuyormus.
-
@dytmelek evet Kadirliliyim
-
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Fotoğrafı bir türlü ayarlayamadım. Fotoğrafı gerekli formata nasıl uyduracağız? Önceki sene daha kolay halletmiştim bunu..
-
Kimlikte ismim Umut Can, name kısmına mı girmem lazım yoksa "can'ı" middle name' mi girmem lazım
-
Herkese selamlar. Benim aklıma takılan konu e-mail adresi. Benim e-mail adresimde "i" harfi var ama Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor. "İ" yerine "I" yazarsam doğru olur mu? Kazanırsak KCC bizimle yazdığımız e-mail adresinden iletişim kuracak diye biliyorum. Bu durumda "i" yerine "ı" yazdığımda bana ulaşamama durumları olur mu? Veya sıfırdan içinde Türkçe karakter olmayan yeni bir email adresi alsam daha mı garanti olur?
-
@Blunk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese selamlar. Benim aklıma takılan konu e-mail adresi. Benim e-mail adresimde "i" harfi var ama Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor. "İ" yerine "I" yazarsam doğru olur mu? Kazanırsak KCC bizimle yazdığımız e-mail adresinden iletişim kuracak diye biliyorum. Bu durumda "i" yerine "ı" yazdığımda bana ulaşamama durumları olur mu? Veya sıfırdan içinde Türkçe karakter olmayan yeni bir email adresi alsam daha mı garanti olur?
Onu bilmiyorum ama yine de Türkçe karakter içermeyen e posta açın telefon numaranızı ve kurtarma e postanızı girin açtığınız maile. şifrenizi unutursanız vs. bu şekilde kurtarabilirsiniz.
-
@hadi-BE Bunlarda okey veriyor. Sorun yok fakat Başvuru sayfasındaki kontrol sayfasında sürekli compression ratio 20:1 hatası veriyor.
-
@Blunk Küçük harflerle mail adresinizi yazınız. İngilizce de küçük i var.
-
Selamlar,
Pasaport çıkış tarihimin üzerinden 6 ay geçmedi henüz. Orada olan fotoğrafımı uygun boyutlarda kullanıp başvurumu tamamladım . Bu herhangi bir sorun yaratır mı ? -
Formu şu an doldurdum. "Submission In Progress" yazıyor, yaklaşık 20 dakikadır bu şekilde... "Success" yazısını alabilmek için ne yapmam gerekli?
-
@zencipsikiyatr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
compression ratio 20:1 hatası
Çözünürliük çok mu düşük acaba. Bilemedim.

İstersen bir de burada yazılanları oku.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5561?page=279
-
Middle name bizde yani T.C vatandaslarinda yok. O isim, daha cok Ortodoks Slav ulkelerinin vatandaslarinda oluyor ve kisinin babasinin adi oluyor.
Mesela Bojan Dimitrov IVANOV gibi bir isim soyisim kombinasyonunda middle name burada "Dimitrov" oluyor buradan Bojan adli kisinin babasinin adinin Dimitar oldugunu anliyoruz.
Kadinlar icin de mesela Mariya Dimitrova IVANOVA gibi bir kombinasyonu ornek verebiliriz.
Eger sizin isminiz Ahmet Can Albayrak ise, Ahmet ve Can isimleriniz First Name olarak gecer ve oyle girilmeli.
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
r içermeyen e posta açın telefon numaranızı ve kurtarma e postanızı girin açtığınız maile. şifrenizi unutursanız vs. bu şekilde kurtarabilirsiniz.
i harfi turkce karakter degil. zaten turkce karakter iceren email acamazsiniz. ı harfi turkce karakter oluyor.
-
@kebabdefender, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
r içermeyen e posta açın telefon numaranızı ve kurtarma e postanızı girin açtığınız maile. şifrenizi unutursanız vs. bu şekilde kurtarabilirsiniz.
i harfi turkce karakter degil. zaten turkce karakter iceren email acamazsiniz. ı harfi turkce karakter oluyor.
@Blunk
Doğru ben orayı kaçırmışım
-
Merhaba ben bugün greencarda başvurdum. Okul bölümüne daha üniversiteden mezun olmadığım için "some university courses" işaretledim. Bir videoda ise lise mezunu diye işaretleme yapmam gerektiği söyleniyordu. Bu konuda kafam çok karıştı. Doğrusu nedir acaba?
-
@Crisp hocam lise yaz geç.
-
@Blunk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese selamlar. Benim aklıma takılan konu e-mail adresi. Benim e-mail adresimde "i" harfi var ama Türkçe karakter kullanmamamız gerekiyor. "İ" yerine "I" yazarsam doğru olur mu? Kazanırsak KCC bizimle yazdığımız e-mail adresinden iletişim kuracak diye biliyorum. Bu durumda "i" yerine "ı" yazdığımda bana ulaşamama durumları olur mu? Veya sıfırdan içinde Türkçe karakter olmayan yeni bir email adresi alsam daha mı garanti olur?
Hiçbir email adresinde Türkçe karakter olmaz zaten olduğu gibi yazın gitsin
bol şanslar -
arkadaşlar bu case number ne oluyor yüksek çıkarsa ne oluyor düşük çıkarsa ne oluyor ve yüksek çıkarsa gidemiyormuyuz anlamadım mesela 40xxx lerde
-
Sitede yoğunluk var sanırım
-
@Resp3xt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar bu case number ne oluyor yüksek çıkarsa ne oluyor düşük çıkarsa ne oluyor ve yüksek çıkarsa gidemiyormuyuz anlamadım mesela 40xxx lerde
Ne kadar yüksekse o kadar sıkıntı galiba max 50 55 bin kişi ise 50 ve 55 bin sıkıntı oluyor 40 falan iyi ama ne kadar düşük o kadar iyi.
Benzer Başlıklar
133
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum