DV2023 Sohbet Odası
-
Saat 7 gibi site açılacak hazır olun,inşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
O zaman saat 7 de biri ekmek çıktııııı diye sesleniversin :)
-
Az önce fotoğraf çektirdik eşimle birlikte toplam 100 tl verdik. Konsolosluk karşısındaki anlaşmalı fotoğrafçıda çekildik.
-
@denizci10 Hadi bakalım hayırlısı olsun..
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Az önce fotoğraf çektirdik eşimle birlikte toplam 100 tl verdik. Konsolosluk karşısındaki anlaşmalı fotoğrafçıda çekildik.
Ben daha resim çekinmedim
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sizin profil fotoğrafı tamamdır bence Erkan bey :)
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sizin profil fotoğrafı tamamdır bence Erkan bey :)
Arka fon beyaz bencede sıkıntı değil :)
-
herkese selam herkese bol şans :) keşke ay sonunda açıklansa her ay başvuru olsa :)
-
@tlgkyz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
herkese selam herkese bol şans :) keşke ay sonunda açıklansa her ay başvuru olsa :)
Amerika afganistan olur öyle 🙂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand hoşbuldum 🙂ilk iki senenin heyecanı yok artık bu yıl başvurumu yaparım hayatıma bakarım modundayım😄
Mayıs'a doğru görürüm seni 😁
-
@smartcells elinize sağlık teşekkürler 🙂
-
@denizci10 hadi hayırlısı bol şanslar🍀İnşallah bu son fotoğraf parası olsun😁
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand hoşbuldum 🙂ilk iki senenin heyecanı yok artık bu yıl başvurumu yaparım hayatıma bakarım modundayım😄
Mayıs'a doğru görürüm seni 😁
Eheheh Mayıs başka tabi gerim gerim geriyor insanı😁
-
@denizci10 51mmx51mm ve 5cmx5cm ölçülerinden hangisi doğruymuş acaba bizimkisi 5e 5 ama kafam karıştı
-
Heyecandan yerimde duramıyorum :D I'll başvurum anlamsız heyecan bastı
-
@denizci10 İyice ipi çıkmış bu işlerin.. Ben normal pasaport için çekilmiştim , ekstradan rica olarak vize başvurusu olarakta düzenleyip mailime atabilir misiniz dedim. Sağolsunlar boyutları yapıp mailime gönderdiler. 6 adet biyometrik çıktı fiyatına almış oldum.
-
@cvhd Eskisini görmek isterler çünkü iptal edeceklerdir. Ancak iptal edildikten sonra sana geri vermeleri gerekiyor. İptal edilecek pasaport yeşil mi bordo mu?
-
@Muhammet-Ali-Tanrıöver Eğer kardeşinizin olurda çıkarsa mülakat tarihine gittiğinizde mezun olacağından eminseniz ''higschool degree'' seçeneğini seçebilirsiniz. Çünkü mülakata gittiğiniz gün mezuniyetle alakalı belgeler sunmanız gerekecek (Diploma vb.). Ancak emin değilseniz (Olurda mezun olamazsa) ''higschool no degree'' seçebilirsiniz. (Tabi mezun olamazsa geriye tek bir seçenek kalıyor, o da son 5 yıl içerisinde en az 2 yıllık bir yerde (SVP 7 ve üzeri olan işlerde) çalışmış olması ve bunu belgelerle kanıtlayabiliyor olması)
-
@kemalcapanoglu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba, şimdi süresi 4 ay sonra dolacak Bi pasaportumuz var ve Bizimde bulgaristandan çifte pasaportumuz olucak Bi kaç ay sonra. Bunu olası Bi durumda çıkarsa eskinin süreyi uzatalım mı yoksa diğer pasaportla gitmek mi mantıklı? Durumları bilmediğim için belki olmayacak 🤭
Şu anda mevcut olan pasaportunuzla başvurmanız yeterli, eğer çekilişte kazanırsanız yeni türk pasaportu çıkartıp onunla devam edersiniz, edineceğiniz bulgar pasaportunun fazlaca bi artısı olacağını sanmıyorum. zaten Türk belgeleriyle kazandığınız çekilişe sonradan Bulgar belgelerini ekleyip ekleyemeyeceğinize de emin değilim. Bulgar pasaportuya lgili ayrıca özelden bir şey soracağım size.
-
@mehmetugce kafanızın karışmasına gerek yok. 51 x 51 aslında 2 inç x 2 inç yada 600 x 600 piksel. bunların hepsi aynı hesaba geliyor. 5 cm x 5 cm yi nereden duydunuz bilemedim. Öyle bir ölçü yok greencard için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum