DV2023 Sohbet Odası
-
@Yıldırım-Özcan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corona2023 Bizim Amerika ya gitmek istememizin başlıca nedenleri eşitlik, adalet, özgürlük vb. İlkelere tamamen aykırı olur eğer bu söylediklerinizi yaparlarsa. O zaman da Türkiye den farkı kalmaz. Zaten parası olana, öğrenci olana başka fırsatlar veriyor. Bırakalım greencard böyle kalsın ve herkes eşit bir şekilde şans bulsun.
buna ben de katılıyorum... zaten şart getirilmez de bizimkisi öylesine muhabbet
-
@Erkand baş vuru tarihî açıkladımı?
-
Selam herkese, başvuru tarihleri hepimizin merak ettiği konu olduğu için ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum. Son iki yıldır ekim ayının ilk çarşamba günü başvurular açılmış. Haftaya çarşamba oluyor bu sene için. (Aynı şekilde uygularlarsa) Tabi başvurulardan önce tarihleri vs yayınlamaları lazım o da çok yakındır diye tahmin ediyorum
️
Beklemek zor diyenlere forumu karıştırıp okumalarını tavsiye ederim. Geçmiş yıllardaki başvuru-mülakat tecrübeleri çok detaylı yazılmış, sağlık muayenesi ücretlerine kadar her bilgi var. Bir sürü soruyu farklı kişilere yardımcı olmak için çok kereler cevaplamış adminler. Kendilerini sabırlarından ve emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.
Umarım biz de kazanırız da banka hesap dökümü mü cüzdanı mı diye sorarız, pasaportu değiştirince eskisini yanınızdan ayırmayın diye tembihleniriz
-
@cigdemlik eğer gözünden kaçtıysa aşağıdaki linkte başvuru kılavuzu açıklanacak
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html -
@ayvalik10 teşekkürler. https://dvprogram.state.gov/ Adresinden takip ediyorum. Buna da bakarım nasılsa bekliyoruz
️ -
@cigdemlik başvuru kılavuzunda değişiklik var mı diye bakarsanız dedim mesela geçen sene pasaport zorunluluğu gelmişti örnek olarak
-
-
Başvurularında yaklaştığına göre hesap açabilirim. Bugün pasaport başvurusu yaptım memur 2 hafta sürebilir gelmesi yoğunluk var dedi inşallah gc başvurusu yoğunluğu değildir bu

-
Selam forum! Bayadır giremiyorum buralara ve takip edemedim süreci. Başvuru tarihleri açıklandı mı? ya da olumlu olumsuz yeni bir ekşın var mı? Bir de herkes iyi mi

-
-
@istanbuladami kılavuzu buradan takip edebilirsin
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html -
@Erkand Merhabalar, çok teşekkür ederim, size de bol şanslar diliyorum. Umarım ileride o gün geldiğinde ikimiz de güler yüzle burada aynı sayfaya bakıyor oluruz.

10000$ olarak düşünürsek o halde beni karşılayacak insanların olması ve onların yardımcı olabileceğini göz önünde bulundurursak sanırım yukarıda belirttiğim 8500$-9500$ onlar için yeterli olacaktır. Bu konuda biraz rahatladım, çok teşekkürler.
Evet, bugün sabah yine konusu açıldı hatta- kendileri benim için ABD'den başvuru yapabileceklerini söylediler hatta, artısı/eksisi olur mu emin değilim ama sanırım başvuruyu kendim yapacağım yine de buradan.
Evet çekiliş şans işi belirttiğiniz gibi, sanırım sonuç olumlu olursa mülakata bir nebze de olsa eli sağlam gideceğim görünüşe göre.
Askerlik dışında hiç yurt dışı deneyimim olmadı, söylediklerinize göre polis belgesi gerekmeyecek. Olursa da çıkarsa, en kötü ihtimalle sanırım AP'ye kalma durumum olur, onu da belgeyi çıkartıp verdikten sonra geçerim diye tahmin ediyorum o halde.
Vakit ayırıp cevapladığınız için tekrardan teşekkürler, sevgiler.

-
@crazycells Merhabalar. Öncelikle emeğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Öğrenci pasaportuna başvuracağım ve başvurumu bununla yapacağım, bunu öğrendiğim çok iyi oldu, hem maddi hem de psikolojik bir külfetten kurtardınız desem yeridir.

Bu konuyu inceleyeceğim, gerekli şartları sağlayabilirsem mutlaka başvuracağım.
Aileden gelen bir birikimim ve mal varlığım maalesef yok, Türkiye'de kendi yağında kavrulmaya çalışan ailelerden birisiyiz, düşüncelerimi pozitif ve realist tutarak elimden gelen her şekilde birikim yapmaya çalışıyorum. Yine de muhtemelen en fazla 8500$-9500$ arası bir para ve araba gösterebileceğim.
Göndermiş olduğunuz o linki de hemen inceleyeceğim, teşekkürler.

Hayır, bir yıldan fazla kalmadım. Yaklaşık 8 ay kadar bir süre kaldım ve bu süre boyunca TSK çatısı altındaydım, sadece kendime ait bir telefon hattım vardı ve bunu da ayrılmadan önce kapattırmıştım, tüm evraklarım mevcut.
-
İLK BAŞVURU
DV2023 - Loading...Wait for me USA
-
@Kenan-Omarov Hayır, bekliyoruz..
-
@izm
Başvuruyu kendiniz de kolayca yapabilirsiniz
Forumda ve Yeşil Kart Forum Youtube hesabında videolar mevcut.Rica ederim tekrardan bol şans

-
@ayvalik10 cok tesekkür ederim.
-
@Berkay-Seymen Umarım değildir.
️ -
@ayvalik10 size bir sorum daha olucak ama. Bugun cektirdim fotograflari ailecek foto boyutlarina baktigim zaman 600x600 gozukuyor bu siteye yuklemeye calistigimiz zaman bir sikinti yaratir mi acaba.
-
Arkadaş millet resimeri çektirmiş. Kontrolünü yapıyor. Bense eşimin 04.10.2021 tarihindeki kuaför randevusunu bekliyorum. Efendim kuaföre gitmeden foto çekilmezmiş. Ne olacak bu erkeklerin çilesi.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum