DV2023 Sohbet Odası
-
Green card için hangi pasaportu çıkartmam lazım?
-
@Orcrist siteler harici de bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsiniz.Fotoğrafa sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra ayrıntılar kısmında fotoğraf pikseli yazar. oradan sağlama yapabilirsiniz. idphoto4you sitesi genelde hatasız oluyor.
-
@CRR fotoğrafınız uygun görünüyor. idphoto4you sitesinden de kontrol edebilirsiniz.
-
Herkese merhaba, SVP range 6.0 < 7.0 bu skor, lise mezunu olmayan birisinin basvurusu icin yeter mi ?
-
Merhaba, bir sorum vardı;
Green card başvurusu yapan birisinin turist vizesi veya work and travel vizesi başvurusunun, green card başvurusu yaptığı için reddedilme olasılığı nedir?
Teşekkürler.
-
Selam,
Ben AB icinde yasiyorum. Burada oturum iznim var (vatandasligim yok) . Eger GC kazanirsam, Turkiyede mi ? Yoksa yasadigim ulkede mi mulakata girecegim ?
-
Avukat Remzi Güvenç başvuru ile ilgili merak edilenleri 18 madde ile sıralamış.
https://www.youtube.com/watch?v=6WkUVmoZvlc -
Detaylarına pek girmek istemiyorum ama ailem başvurup kazanırsa mülakatla vizeyi kazanırsa (aynı zamanda ben de başvurcam) onlar gitmese bile ben gidebiliyor muyum yoksa o hakkı benim de kazanmam için orada mı yaşamaları gerekiyor?
-
@Aka Kazanan kişinin gitmesi gerekiyor. Ayrıca sizde 21 yaşın altındaysanız sizde green card alabilirsiniz onlarla birlikte. Aksi halde sizin kendinizin kazanması gerek.
-
@kebabdefender istediğin yerde girersin
-
@Aka 21 yaşından küçük ve bekarsan, annen veya babana çıkarsa asıl talihlinin giriş yapması gerekiyor.
-
Günaydınlar olsun ahali 🌺
-
@Orcrist ikinci bir kontrol sitesi sonuçta bu siteler dv lottery fotoğraf şartlarına uygun bir şekilde kontrol ediyor. Senin 591 hatası alman elinde ki resim biometrik ondan o hatayı aldın. Daha önce de yazdın fotoğrafçıdan ham yani oynanmamış ilk makineden çekti bilgisayara yüklediği resmi alırsan ozaman idphoto programı 10 saniye de çeviriyor. İndirmesi 88 saniye sürüyor.
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker -
@francis her üçü farklı kulvar olduğu için hepsinin vizeleri farklı farklı birbirini etkilemez şurda etkiler eğer work and travel vizen var green kart kazandın mülakatı geçersen artık bu work vizen iptal olur yerine green kart basılır o kadar aynı şekilde turist için de geçerli turist var green kart onaylandı ozaman turist iptal olur.
-
@kebabdefender hayır değil başvuru yapma çünkü ret yersin 7.0 < 8.0 olması gerekiyor yazık masrafların yanar
-
@frkbzdg bu sitenin en altında var
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/
-
@quikless Evet.Dediğiniz gibi kontrol ettiğimde orjinal fotoğraf 591x591 diğer fotoğraf 600x600 olarak gözüyor.Cevapladığınız için sağolun.
-
@CRR tebrikler nur topu gibi bir resmin var

-
@ayvalik10 Sizin bahsettiğiniz programdan(idphoto) fotografı yükledikten sonra 600x600 oldu fakat dediğiniz gibi fotoğrafçıdan gidip ham halini isteyeceğim.Bana zaten 600x600 ölçülerde göndereceğini söylemişti.591x591 olarak değilde ölçüleri daha büyük olarak gelseydi dediğiniz programda halledecektim zaten.Cevapladığınız için teşekkür ederim.
-
@Aka, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Detaylarına pek girmek istemiyorum ama ailem başvurup kazanırsa mülakatla vizeyi kazanırsa (aynı zamanda ben de başvurcam) onlar gitmese bile ben gidebiliyor muyum yoksa o hakkı benim de kazanmam için orada mı yaşamaları gerekiyor?
Asıl talihlinin giriş yapması gerekiyor denmiş diğer cevaplarda. Kafa karışıklığını önlemek için yazıyorum. Asıl talihlinin mülakata gitmesi ve ABD'ye giriş yapması zorunlu ama ABD'de yaşaması zorunlu değil. Asil talihli ABD'ye giriş yaptıktan sonra ayrı olarak değerlendiriliyor green kart. Örneğin babanız kazandı. Babanızın mülakata gitmesi şart. Yoksa vize onayı alamazsınız. Ayrıca babanızın uçakla sizinle beraber ABD'ye gitmesi de şart. ABD'ye girdikten sonra babanız akşam dönebilir sıkıntı yok. ABD size daha sonra "Baban geri dönmüş sen de git" demiyor. Girişten sonra herkes ayrı ayrı değerlendiriliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum