@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
umarım bugün açıklanır da önümüze bakarız
-
@jesus-christ, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells Öncelikle selam abi hatırlamıyorsundur belki ama bundan 3 sene önce az başının etini yememiştim
Sorum olacak sana benim pasaportumun exp date 4.11.1996 bununla mı başvurayım yoksa yeni çıkartıp mı başvurayım ?Merhaba
söylediğiniz tarih doğum tarihiniz olabilir mi ?

-
@Hokkabaz36 09/23/2021 olsa daha iyi olmaz mı

-
başvurular baslasa da bitse su iskence diye bekliyorum, 2. başvurum olacak bu sefer fotograf isine onem veriyorum https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/ sitesi ankarada bulunan Özgün foto ya gitmeyi düşünüyorum daha önce giden var mi?
-
@canks hernangi bir fotoğrafçıya gidersin vesikalık çektir daha sonra programla ayarlarsın bu kadar stres yapmayın ya. Sorun ne biliyor musun sadece senin için değil bu yazacağım sanki seçilemeyen resim bozuktu ondan seçilemedin havası oluştu bu forumda resim düzgün seçilemeyenler var neden herkes ŞANS faktörünü göz ardı ediyor da her suçu RESİM olayına atıyorlar kimse bilmiyor.
-
açıklanmadı değil mi daha tarihler
-
@nilfersev bu siteyi takip edin çünkü burada yayınlanacak
-
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun zamandır forumun takipçisi olmakla birlikte daha önce hiç yazmamıştım. Buda başlangıç olsun. Öncelikle herkese DV2023 de başarılar diliyorum.Sormak istediğim bir soru var ancak öncelikle foruma nasıl resim atabiliyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Resim olarak göstermem gereken bir sorun yaşıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. -
@Satarer ikinci resimden sonra hangi resmi koyacaksan onu seçip yüklenmesini bekliyorsun hızlı cevap gönder basman yeterli

-
@ayvalik10 Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Sormak istediğim soruya gelirsek eğer.
DV2021 ve DV 2022 de de başvurmuştum. Daha önceki sonuçlarımı tekrar kontrol etmek istediğimde sayfada hata alıyorum. Hata görüntüsünü aşağıya ekliyorum. Değişik bilgisayarlarda ve değişik internet bağlantılarında kontrol etmeme rağmen aynı şekilde hata alıyorum. Acaba sizlerde aynı problemi yaşıyormusunuz.
-
@Satarer mozilla firefox şu anda bu siteyi açan tarayıcı eğer açmıyorsa geçmişi temizleyin o şekilde deneyin ancak yine de açmıyorsa opera VPN özelliğini açarakta bu siteyi açabiliyorsunuz
şimdi tekrar mozilla ile denedim sorunsuz bir şekilde açtı.
-
@ayvalik10 İlginize çok teşekkür ederim. Geçmişi temizleyince düzeldi. Saygılarımla.

-
@Satarer biz burada aileyiz tabiki de birbirimize yardımcı olacağız. Lafı bile olmaz. Kendinize iyi bakın
-
merhaba 
-
@Burhan-evin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rhonster ozaman niye gitmek için mücadele ediyorsun. başkasının hakını yiyorsun sen ve senin gibiler. zaten burada daha kuraya bile girmeden amerikada holding kuranlar bile var. çok komik adamın biride yukardaki yorumlarda demişki.ben bilmem atlanta yada bilmem nereyi düşünüyorum floridaya ileride gitmeyi düşünüyorum. yahu ne komik bi durum adam daha kuraya girmeyi hak etymemiş şimdiden ben orda yaşayacam burda yaşayacam.
insanlar ne düşüneceklerini, ne plan yapacaklarını, buraya ne yazacaklarını kimseye danışacak değiller. eleştirirken, yorumlarken, cevap verirken, gitmeyi hayalettiğiniz Amerikanın, kişisel özgürlük kurallarını önce kendi içinizde işletmeye başlasanız iyi olur. Amerikan toprakları ve kuralları bu forumda başlıyor.
-
@onuru, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@onuru insanlar ne düşüneceklerini, ne plan yapacaklarını, buraya ne yazacaklarını kimseye danışacak değiller. eleştirirken, yorumlarken, cevap verirken, gitmeyi hayalettiğiniz Amerikanın, kişisel özgürlük kurallarını önce kendi içinizde işletmeye başlasanız iyi olur. Amerikan toprakları ve kuralları bu forumda başlıyor.
Selamlar, soylediklerinizde haklisinizda, neden bana biyle birsey soyle gereksiniminde bulundunuz acaba? Yanlis bir yorumum yada cevabim mi oldu bilmeden?
Bir üstteki arkadaşa yazmıştım, ama yanlışlıkla size cevap olarak yazmışım.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
merhaba 
İnsan hangi evi seçeceğini şaşırıyor. Hepsi birbirinden güsell

-
Merhabalar! Aylardır forumu takip eden, bir süre önce üye olmaya cesaret edebilmiş ve çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ilk adımını atmaya hazırlanmış bir üye olarak ilk gönderimi bu başlık altında paylaşma fırsatını sonunda buldum. Öncelikle forumdaki yönetim ve üyelere birbirinden değerli tecrübelerini, bilgilerini ve tavsiyelerini hemen hemen her başlıkta hiçbir karşılık beklemeden, tamamen iyi niyet ve gönüllülük esasına dayalı bir şekilde aktardığı için teşekkürler!
Ben Murat, bu yıl 23 yaşına girdim ve üniversite öğrencisiyim. Yurt dışında Management Information Systems olarak geçen, Türkiye'de yeni yeni tanınmaya başlamış Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü okuyorum ve aynı zamanda kendimi yazılım alanında geliştiriyorum. Lise yıllarında AFS YES serüveni ile başlayan Amerika hayalim hayatın getirdiği olumsuzluklar ve sınavlar sebebiyle bu yaşıma kadar ertelenmiş olsa da, bu yıl umuyorum ki şanslı numaralardan birisini de ben ekranımda göreceğim ve hem kendime, hem de aileme yeni bir hayatın kapılarını aralayacağım. Tanıştığıma ve aranızda olmaktan çok memnunum, güzel günlerde görüşmek dileğiyle!

**Son olarak, mümkünse Facebook grubuna katılma isteğimi kabul edebilir misiniz?(Yaklaşık 6 kez başvurdum da...) (:
-
@ibrahimasar Köşe parsel her zaman için iyidir. İtina ile barbekü partisi yapılıp Forum kazananları davet edilir. Mükemmel ortam olur görüşündeyim.

Benzer Başlıklar
138
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k