DV2023 Sohbet Odası
-
@xcumaydogdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells kredi çekip hesapta para gostersem mülakatlarda sonrasında geri ödeme yapsam bankaya kabul edilir mi
Evet, TL-USD paritesinden dolayi boyle bir girisimi mantikli bulanlar da var... Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3085/turkiye-den-kredi-cekip-abd-ye-gitmek
-
@crazycells evet inceledim sanırım hayaller uzak genç yaşta olamayacak bu iş halbuki çok katılmak istiyorum fakat para önüne geçiyor hayallerin teşekkür ederim değerli bilgileriniz için 😔🙏🏼
-
Merak ettim de turist vizesi ile abd'ye gidip daha sonra dil kursu ya da community college ile statü değişikliği alan birileri var mı forumda?
-
@istanbuladami bu başlığı inceleyebilirsiniz. Aradığınız bu sanırım. https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme
-
@datanist teşekkürler :folded_hands:
-
@Erkand tabiki ben, bak istersen imzama :D
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar, gidemeyecek durumu olupta sadece şansını denemek için başvurmamalarını rica ederim. Bu sefer gerçekten gitmek isteyen kişileri engellemiş oluyorsunuz. Gitmek için durumu olup kararlı olan arkadaşlar da eminim ki bu düşüncededir. :)
Bunu yapan kişi zaten rica edildi diye yaptığından vazgeçmeyecektir muhtemelen. Bide gitme imkanı olmayan bile şuanda işin ciddiyetinin farkında olmadığı için gitme imkanı olmadığının farkında değil. Başvuruda dikkate değer bi ücret talep edilmesi kişilerin durum hakkında daha düşünerek işe girişmeleri için tek yol sanırım. Ama ücret talep edilerek göçmenlik çekilişi yapmakta işin ruhuna aykırı gibi sanki.
ruha aykırı değil tam tersine bir başvuru ücreti ile sürecin ciddiyeti arttırılmış olunur. Göç etmeyi ciddiye alan birisi 30 dolar veremiyorsa göç etmesin gibi bir düşünceyi desteliyorum. Hem istekli/faydalı başvuran oranı artar hem de bu grubun kazanma ihtimali artar. Sonuçta bu iltica başvurusu değil para ile kayıt açılması etik dışı olsun. Tam tersine tercih sebebiyle başvuranlar için iyi bir filtre olacaktır.
-
@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar, gidemeyecek durumu olupta sadece şansını denemek için başvurmamalarını rica ederim. Bu sefer gerçekten gitmek isteyen kişileri engellemiş oluyorsunuz. Gitmek için durumu olup kararlı olan arkadaşlar da eminim ki bu düşüncededir. :)
Bunu yapan kişi zaten rica edildi diye yaptığından vazgeçmeyecektir muhtemelen. Bide gitme imkanı olmayan bile şuanda işin ciddiyetinin farkında olmadığı için gitme imkanı olmadığının farkında değil. Başvuruda dikkate değer bi ücret talep edilmesi kişilerin durum hakkında daha düşünerek işe girişmeleri için tek yol sanırım. Ama ücret talep edilerek göçmenlik çekilişi yapmakta işin ruhuna aykırı gibi sanki.
ruha aykırı değil tam tersine bir başvuru ücreti ile sürecin ciddiyeti arttırılmış olunur. Göç etmeyi ciddiye alan birisi 30 dolar veremiyorsa göç etmesin gibi bir düşünceyi desteliyorum. Hem istekli/faydalı başvuran oranı artar hem de bu grubun kazanma ihtimali artar. Sonuçta bu iltica başvurusu değil para ile kayıt açılması etik dışı olsun. Tam tersine tercih sebebiyle başvuranlar için iyi bir filtre olacaktır.
Haklısınız
-
@aayhann 😂😂😂
-
@Erkand la ben dün adana'daydım ha ayın 11 ine yine adana da olacam
-
@Rhonster keşke haftasonu gelsen çalışıyorum 😔
-
@Erkand hastaneye geliyom ya mecbur
-
@Rhonster iş içinmi sağlık icinmi geldin abi
-
@Erkand sağlık iş için kırıkkaleye gidecem
-
Geçmiş olsun @Rhonster .
-
@tolgasatir teşekkürler
-
@Rhonster gecmis olsun ve hayirli olsun abi
-
@tolgasatir senin işler nasıl gidiyor.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok şükür herşey yolunda şimdilik , tam gaz devam E2 için ama çok yolum varmış onu ögrendim geçen gün bir göçmenlik hukuku avukatı ile görüştüm de bakalım kısmet.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok şükür herşey yolunda şimdilik , tam gaz devam E2 için ama çok yolum varmış onu ögrendim geçen gün bir göçmenlik hukuku avukatı ile görüştüm de bakalım kısmet.
E2 vizelerini açtılarmı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum