Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
25 10 2.1k 9

Benzer Başlıklar

• California'da kalacak yer ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    144 Bakış
    L
    Merhaba, Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi. Şimdiden çok teşekkürler
  • Boston ve Çevresi Kiralık Oda Arayışı

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    208 Bakış
    S
    Merhabalar. Boston ve çevresinde kardeşim için kiralık oda arıyoruz. Bu ayın 25'ine kadar çıkması gerekiyor mevcut evinden. Yardımlarınızı bekliyoruz.
  • NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    1 Oy
    2 İleti
    200 Bakış
    mahmut yıldırımM
    Merhaba , ny brooklyn deki flatemate odadan ay sonunda ayrılacağız. Brooklyn BayRidge'te Aralık başı itibariyle kalmak isterseniz burayı tavsiye edebilirim.
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k