DV2023 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar hazır mıyızzz? Açıklanmadı mı bülten? Bu sene fire istemiyorum tüm olumlamalarımı hepimiz için yaptım çakra çukra ne varsa açtım... inşallah bizler de sevineceğiz 🙏🏼🙏🏼 Sanki yine aşırı heyecanlıyım... üç gün öncesine kadar öff pöfff bize çıkmıyo bu sene hayal kurmak yok diyordum kendime 🤦🏻♀️ İflah olmaz bir hayalperestim! 🥺
-
@Vendetta 3bin dolar yetmez ortalama buradayken 1000 dolae gidiyor daha gitmeden
-
Evet ucak bileti bile o kadarmis nerdeyse bizde kredi patlatiriz adres isini nasil yapabilirim
-
Bu sene çıkarsa alıp giderim umarım. H1B yi de zorlamaya devam.
-
Umarım çıkar ve bende geleceğimi inşa etmeye başlarım.
-
Merhaba bir sorum olucak benim iki ismim var ama birleşik haydarcan green card formunu doldururken canı orta ismemi yazmalıyım yoksa direk isim kısmınamı yazmalıyım soru saçma gelebilir ama çok titiz davranmaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba 2022 ekime kadar pasaportum aktif yeterli mi yoksa şimdiden uzatmam gerekir mi ?
-
@hascerob geçen yıl bende açmıştım çakralarımı tüm olumlu hayallerimi ama malesef bu seneye kalmış o 😊
-
@hknengz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba 2022 ekime kadar pasaportum aktif yeterli mi yoksa şimdiden uzatmam gerekir mi ?
merhaba. başvuru yapıldığı anda geçerli pasaport olması kafi.
-
Pasaport konusunda herkes yoğunluk yaşıyor mu acaba? Kendi il ve ilçemdeki yerden şuandan itibaren 20 dakika sonrasına randevu alabiliyorum şuan. Ama 2 hafta sonra çıkartmayı planlıyorum. Şuan vaktim yok ne yazık ki. Sizde durumlar nedir?
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Pasaport konusunda herkes yoğunluk yaşıyor mu acaba? Kendi il ve ilçemdeki yerden şuandan itibaren 20 dakika sonrasına randevu alabiliyorum şuan. Ama 2 hafta sonra çıkartmayı planlıyorum. Şuan vaktim yok ne yazık ki. Sizde durumlar nedir?
Bazı arkadaşlar başvurduktan 10 gün sonra alabiliyorlar. Bir kaç sayfa önce yazıldı. Son dakikalara bırakma.
-
@hadi-BE Teşekkür ederim. o yazılanları okudum ama sıkıntı Ankara ve İstanbulda sanırım. Çünkü o mesajların hemen altına burası boş diye de mesaj atılmış. Ankara ve İstanbul dışında olup da sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE Teşekkür ederim. o yazılanları okudum ama sıkıntı Ankara ve İstanbulda sanırım. Çünkü o mesajların hemen altına burası boş diye de mesaj atılmış. Ankara ve İstanbul dışında olup da sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
geçen gün bi arkadaş aynı sıkıntıyı yaşayıp diğer illere de bakıp genel yoğunluğundan bahsetmişti. ben de bursada aynı sıkıntıları yaşadım diyebilirim. imkanınız varsa alın 10 yıllık her sene zam da cabası zaaten
-
@deniz16 Teşekkürler. Şuan için alma şansım yok ama bir kaç gün öne çekmeye çalışayım bakalım. İnşallah sıkıntı yaşamayız.
-
@ayvalik10 tam olarak dediğin gibi idi eşime pasaport çıkarmama sebebim ve tam olarak dediğin gibi yaptım. çok teşekkür ederim.
-
@uzaysan merhaba pasaportum bugün geldi cuma günü başvurmuştum size tavsiyem twitter da nufüs destek sayfası var oraya yazın sizden tc istiyorlar verin ben dün öyle yaptım bugün geldi.
-
@Emtee ben de hayal kurmak yok diyordum ama yine başladım 🤭 akışına bıraktım sonra. Hayal kurmak ta güzel. Tamamen kısmet bu iş. Kişi var, 8 senedir başvuruyor çıkmıyor, kişi var tek seferde veya ikincide çıkıyor. şuan abd'de olan Bir arkadaşımın ablasına 6.yılda çıktı. Ben kendime 5 yıl verdim. 5 yıl başvurucam. Çıkarsa harika. Çıkmazsa da hiç birşeyin sonu değil. Şuanda da yaşıyoruz nasıl olsa. Burda bir yol çizeriz. Umarım şansın bol olur.
-
@dokuztreni Burada zaten yoğunluk yok. Ama gelecekte olma ihtimali var mı diye sormuştum. Sıkıntı yaşarsam tavsiyenizi dikkate alırım. Teşekkür ederim.
-
Herkes kendine bir yol çizdi kimine ilk başvurada çıkıyor kimine bizim gibi yıllarca
ben kendi adıma 8 yıl verdim emeklilik hak etmem lazım
ama diyorum türkiyede asgari ücretle çalışan biri olsam yada issiz
inanın bir dk durmam git kardeşim seni bağlayan bir şey yok yanı
??
-
Forum iyice hareketlenmeye başladı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum