DV2023 Sohbet Odası
-
köyden indim istanbula gelen bir kişi neler yaşar aynısını 3 yıl sonra amerikadan Türkiye gelen bir kişinin yaşadıkları özellikle trafik lambası kısmı :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
köyden indim istanbula gelen bir kişi neler yaşar aynısını 3 yıl sonra amerikadan Türkiye gelen bir kişinin yaşadıkları özellikle trafik lambası kısmı :)
Uzuuun zaman sonra Okan'ı izleyeyim bakalım. Seviyorum bu çocuğu. Efendi biri. Arkadaşlarını da efendilerden seçiyor.
-
@sarpturan24 Başvuru yapabilirsin. Eğer anne veya baban kazanırsa sen faydalanabilirsin sana çıkarsa sen tek faydalanacaksın bunun bilincindeysen başvurabilirisin hiç bir sorun yok. Bol şans
-
İnşallah haftaya yayınlanır kılavuz, 100$ başvuru ücreti alsınlar. Kazananlara iade edilsin para.
-
@Concorde Böyle olsa bir çok kişi vazgeçer ve gerçekten gitmek istemeyenler başvurmaz ama yine de bilemedim bunu destekler miyim desteklemez miyim 😄😅😬
-
Herkese merhaba ben Çiğdem🦋
Bir süre Avrupa’da yaşama fırsatı buldum ama sonra “ille de vatanım” diyerek geri geldim. O zamanlar kızım yoktu ve ülkenin geleceğinden daha ümitliydim. Bugünkü durumda ailem için daha medeni/mutlu/özgür bir hayat şansı için ilk kez çekilişe katılacağım. Eşim adına da başvuracağız 🤞
Hepinize bol şans diliyorum. Özellikle çok kereler başvurmuş arkadaşlara… -
@Concorde geri iade edilirse herkes yine yapar bu bir eleme yöntemi değil. Benim düşüncem sadece covid aşı şartı getirilecektir
-
@ayvalik10 Şu konuda tam net bir bilgiye ulaşamadım İngilizce isteniliyor mu yoksa İngilizce şartı yok mu bilgilendirebilir misiniz?
-
@corneo37, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba @crazycells gc başvurusu için size mail attım ama sizden bana bir dönüş olmadı bu konu hakkında bilgi alabilir miyim acaba?
Ilk firsatta geri donus yapacagim :thumbs_up: geri donus yapana kadar su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
-
@cigdemlik herkese bol sanslar. :four_leaf_clover:
-
@burakkorkmaz2541 başvuru da bu şartı soruyorsan asla böyle bir şart yok sakın var diyenlere inanma o diyen kişilere önce gidin kendiniz öğrenin şartları sonra bana gelin deyin. Şartlar geçen sene gibi olacaksa da önümüzde ki hafta başvuru kılavuzunu bekliyoruz en az lise mezunu - 16 yaşından büyük - arkası beyaz yada açık renkli 5x5 resim - başvuru zamanını kapsayan aktif bir pasaport bu kadar
-
@cigdemlik umarım kazananlardan olursunuz amin
-
arkadaşlar merhaba fotoğraf işlemini en kolay nasıl halledebiliriz program falan var mı bildiğiniz acaba yardımcı olabilir misiniz ?
-
İlk başvuru için yerimizi aldık bekliyoruz😅
-
@dokuztreni kendiniz mi çekeceksiniz yoksa fotoğrafçıya mı eğer kendin çekeceksen arka planı beyaz olan gerekiyor eğer fotoğrafçıya çektireceksen sakın biometrik deme bildiğimiz klasik vesikalık çektirmen gerekiyor ozaman çok kolay ayar yapılıyor
kontrol etme linkleri ise;
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker -
https://www.youtube.com/watch?v=vE3BAgh_VAQ
Amerika'da herkesin yaşamak istedigi eyalet ve şehirler -
@fredyjones
aşağıdaki videolar da anlatımlı bilgi verici videolar -

-
@ayvalik10 yardımınız için çok teşekkür ederim.
-
Önümüzdeki martta askere gideceğim 1 sene kadar sürecek. Ekim ayındaki çekilişe katılmamı tavsiye eder misiniz? Kazanıp mülakata 1 sene içerisinde çağırılır mıyım? Yoksa askerden döndükten sonra mı başvurmam daha mantıklı olur? Mümkünse şimdiden şansımı denemeye başlamak istiyorum. Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum