DV2023 Sohbet Odası
-
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE üniversite hastanesine 4b li atandım :D
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin
-
@icore, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Merhaba,
Basvuruda bebekler icin pasaport zorunlulugu varmiydi ?
Hayır. Pasaport sadece başvuru sahibinde aranan bir kriter.
-
Hayırlı işler kardeşim,
Gönlünce olur inşallah, -
@Rhonster hayırlı olsun Ekrem sevindim
-
@Rhonster Hayırlı olsun Senin adına çok sevindim
-
çekiliş sonrasında ki üzüntüyü hala tam atlatamasam da, ara sıra buraya gelip sohbetin devam ettiğini görmek güzel oluyor :)
bu sene benim için herhalde en kötüsü yavaştan kazanma umudunu kaybetmek oldu
-
@hadi-BE üniversite hastanesine 4b li atandım :D
Hayırlı uğurlu olsun 4B iyi bişey sanırım :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kırıkkale de yaşayan var mı ben artık Kırıkkale li oldum :D
Şu benim üniversite den çıktı alıp ders içeriklerine onay bastırıp bana kargolar mısın?
Oraya kadar gelmek istemiyorum. 🤣
yaşıyomusun sen ya :D
Para lazım para,
Döviz lazım,
Denize çıktım döviz kazanmak için 🤣
Yunanistan dayım 45 gündür.Adam ekmeğinin peşinde :)
-
Arkadaşlar herkese selam, uzunca zamandır girmiyordum foruma ara vermiştim.
Ancak, tarih yaklaştıkça foruma girme ve heyecanlara ortak olma isteği istemsizce artıyor :)Bu seferki başvurum için fotoğrafı konsolosluğun belirttiği yetkili fotoğrafçılarda çektireyim istiyorum.
Aşağıdaki linkte yer alan fotoğrafçılar mıdır Green Card için fotoğraf çeken?https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/
-
@quikless, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çekiliş sonrasında ki üzüntüyü hala tam atlatamasam da, ara sıra buraya gelip sohbetin devam ettiğini görmek güzel oluyor :)
bu sene benim için herhalde en kötüsü yavaştan kazanma umudunu kaybetmek oldu
İster 1. kez ister 10. kez olumsuz haberde sonu hep acı. Ama burada o acıyı paylaşabilmek, yalnız olmadığını bilmek güzel. Benim gibi çekilişte kazanamamış onlarca kişinin Amerikan diyeti bitmek üzere. Bir kaç ay sonra gene videolara düşeceğiz. Hayaller hayaller.
Uzun lafın kısası o umut gene yeşerecek. Bence buralardan çok uzaklaşma Acısıyla, tatlısıyla buralardayız 😊
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ancak, tarih yaklaştıkça foruma girme ve heyecanlara ortak olma isteği istemsizce artıyor :)Bu seferki başvurum için fotoğrafı konsolosluğun belirttiği yetkili fotoğrafçılarda çektireyim istiyorum.
Aşağıdaki linkte yer alan fotoğrafçılar mıdır Green Card için fotoğraf çeken?https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/
Kısa bir konu. Hızlıca göz at. İlla o fotoğrafçılara gitmene gerek yok. İçim rahat etmez diyorsan git tabi. O ayrı.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4621/fotoğrafta-göz-hizası-sıkıntısı
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@abrakadabra Evet bolşanslar
-
En az kaç yaşındaki çocuk için pasaport gerekiyor?
-
@Batuhan-X başvuru yaparken sadece 16 yaş üstü kişiler pasaport zorunluluğu var. Yani 16 yaşından üstü her insan kendisinin pasaport olması gerekiyor. Aile bireylerinin İLK başvuru da pasaport bilgileri İSTENMEZ Ancak gitmek için yaşa bakmadan her bir kişi için pasaport gerekiyor.
-
Fotoğraf konusu açılmışken geçen hafta başvuru için fotoğraf çektirdim, beyaz gömlek giymişim farkında olmadan. Fotoğraf kriterleri de bilindiği üzere arka fon beyaz olması isteniyor. Dolayısı ile hem gömlek hem arka fon beyaz olunca tereddüt ettim. Her ne nekadar ikisi de beyaz olsa da gömlek göz ile seçilebilir bir tondaydı. Fotoğraf kriterlerinde kıyafet rengi ile ilgili bir kısıtlama yer almasa da halen kafam karışık. Tecrübe edinen ve tavsiyesi görüşü olan varmı?:
-
merhabalar bu seneki başvurular için pasaport şartı hala devam ediyor mu acaba bilgisi olan varmı ?
-
@hsnnzknn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Fotoğraf konusu açılmışken geçen hafta başvuru için fotoğraf çektirdim, beyaz gömlek giymişim farkında olmadan. Fotoğraf kriterleri de bilindiği üzere arka fon beyaz olması isteniyor. Dolayısı ile hem gömlek hem arka fon beyaz olunca tereddüt ettim. Her ne nekadar ikisi de beyaz olsa da gömlek göz ile seçilebilir bir tondaydı. Fotoğraf kriterlerinde kıyafet rengi ile ilgili bir kısıtlama yer almasa da halen kafam karışık. Tecrübe edinen ve tavsiyesi görüşü olan varmı?:
Sanırım hiiiç bir şey olmaz. Ama sen kazanamazsan kesin fotodan dolayı oldu diyeceksin. O yüzden,
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4621/fotoğrafta-göz-hizası-sıkıntısı/3
-
@hadi-BE fotoğrafımda, boyut, göz çene hizası, saçın üst kısmından çenenin alt kısmına kadar olan baş mesafesi/uzunluğu, göz seviyesi ile fotoğraf alt hizası ebatları, piksel ile fotoğraf boyutu ve diğer kriterlerin hiçbirinde uyumsuzluk yok. Sadece gömlek rengi beyaz ama göz ile ayırt edilebilir bir derecede :) Teşekkür ederim yinede.
-
@hsnnzknn bu iki siteye resmi yükler misin eğer bir sorun yoksa ozaman katılırsın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum