Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• Sanatçı Vizesi Sponsorluğu

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    239 Bakış
    Burcu DurmazB
    Çok teşekkürler . Evet sanatçı vizesi de kendi içinde ayrılıyor. Ben üstün yetenek değilim tabi ne yazak ki. Verdiğiniz link ile ilgili olarak hemen bakıyorum cevaplarınız için teşekkürler.
  • Şahsi şirketle L1 vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    A
    Herkese selam. Bu konuda net bir cevap bulmak çok zor gibi. Gerçekten konuya hakim bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Genel şartlarını biliyorum ama bu biraz detay; "Şahıs Firması" ile L1A başvurusu planlıyorum. Bu bir handikap mıdır? Personel sayım 7 ve 2021 kuruluşlu firmam var.
  • (R) Din Görevlisi Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) r vizesi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    igc1201I
    R1 din görevlisi vizesi nasıl alabilirim ? İlahiyat mezunuyum ama ortalamam düşük. Amerikaya gitmeyi çok isteyen biriyim . Karşıma bu çıktı acaba ilahiyat mezunu olduğum için bu vizeyle gitme şansım varmı ? Pek onaylanan bir vize değil zaten 2-3 kişi var baktığımda. Bu vize için hem Türkiye'de hem de Amerika'da vakıf mi ne öyle bişey olması lazımmış ve bu vize türüyle gitmek isteyen kişi bu vakıfta en az 2 sene gönüllü çalışması lazımmış Amerika'da gideceği yerde yine o vakıfij olduğu yer orda yine gönüllü olacak . Ama araştırdım böyle bir vakıf felan bulamadım acaba diyanet vakfi ya da direk diyanet olabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
  • (O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) o vizesi
    79
    1 Oy
    79 İleti
    12k Bakış
    R
    Herkese selamlar, Bu yıl içinde o1 vizesi için başvuranlar oldu mu ? Olduysa sonuçları ne oldu ? süreç ne kadar sürdü, rfe geldi mi ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k