Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    Gurman.AG
    Bu "Dependent Visa" tam olarak nedir ? Nasil basvurulur ? Ir5 ile gelen Gc sahibinin 21 yas alti bekar cocugu faydalanabilir mi ? Konu hakkinda bilgisi olan var mi ? Cok tesekkur ederim.
  • (R) Din Görevlisi Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) r vizesi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    igc1201I
    R1 din görevlisi vizesi nasıl alabilirim ? İlahiyat mezunuyum ama ortalamam düşük. Amerikaya gitmeyi çok isteyen biriyim . Karşıma bu çıktı acaba ilahiyat mezunu olduğum için bu vizeyle gitme şansım varmı ? Pek onaylanan bir vize değil zaten 2-3 kişi var baktığımda. Bu vize için hem Türkiye'de hem de Amerika'da vakıf mi ne öyle bişey olması lazımmış ve bu vize türüyle gitmek isteyen kişi bu vakıfta en az 2 sene gönüllü çalışması lazımmış Amerika'da gideceği yerde yine o vakıfij olduğu yer orda yine gönüllü olacak . Ama araştırdım böyle bir vakıf felan bulamadım acaba diyanet vakfi ya da direk diyanet olabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
  • (O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) o vizesi
    79
    1 Oy
    79 İleti
    12k Bakış
    R
    Herkese selamlar, Bu yıl içinde o1 vizesi için başvuranlar oldu mu ? Olduysa sonuçları ne oldu ? süreç ne kadar sürdü, rfe geldi mi ?
  • (D) Mürettebat Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) d vizesi c1 vizesi
    8
    0 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    W
    Merhabalar, Uzun süredir görüştüğüm bi firma sayesinde işe alım sürecine başlamak üzere gibiyim. Bu süreçte firmadan çok bilgi alamıyorum bu yüzden buraya yazmak istedim. 3 aylık uzun bi cruise gemisinde işe başlamak üzereyim. Geminin rotası Türkiye’den başlayarak bir çok çeşitli ülkeden geçerek amerikaya gidicek. Gemi içerisinde karaya ayak basmasak bile D vizesine sahip olmak zorunda mıyız?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k