OPT sonrasi icin vize turleri
-
Merhabalar esimin OPT karti var. HAziran ayi'nda bitiyor. Bende burada ogrenci olmak icin statu degisikli basvurusu yaptim. Cevap bekliyorum. Sorum su: OPT karti bulunan birisnin bu suresi bitmeden Amerika'da kalabilmek icin yapacagi statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midir? Varsa nelerdir? Cok gec olmadan yararli bilgiler edinip bu konuya odaklanmak istiyoruz. Bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa cook mutlu olurum.
Tesekkur ederim simdiden. -
@kirik, içinde söyledi: OPT sonrasi icin vize turleri
statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midi
Merhabalar, bu konuya cevap veren olmamış. Açıkcası ben de merak ettim. Mesela OPT bitimine doğru yüksek lisans yada doktoraya geçiş yapılabiliyor mu ? Yada bahsettiğiniz gibi baska bir vize türüne ? Bilen arkadaşlar tecrübelerini paylasırsa seviniriz.
-
@kirik, içinde söyledi: OPT sonrasi icin vize turleri
Merhabalar esimin OPT karti var. HAziran ayi'nda bitiyor. Bende burada ogrenci olmak icin statu degisikli basvurusu yaptim. Cevap bekliyorum. Sorum su: OPT karti bulunan birisnin bu suresi bitmeden Amerika'da kalabilmek icin yapacagi statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midir? Varsa nelerdir? Cok gec olmadan yararli bilgiler edinip bu konuya odaklanmak istiyoruz. Bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa cook mutlu olurum.
Tesekkur ederim simdiden.Genelde OPT'yi size okudugunuz (ya da diploma aldiginiz) alanda bir is bulup calismaniz icin veriyorlar. Bu surecteki pek cok kisi OPT sirasinda bir isveren bulup daha sonra calisma vizelerine gecis yapiyor. Tam emin degilim ama egitim sonrasinda sanirim en populer vize H1B...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir